hercratoras Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 γεια συμφορουμιτεςξερω, υπαρχει ολοκληρη threadαρα για τον firefox, αλλα εχει 157 σελιδες και δεν νομιζω να μπορω να βρω απαντηση με καποια αναζητηση.λοιπον μεχρι προσφατα χρησιμοποιουσα chrome. εγκατεστησα τον ff (απο το 0, ειχα κανει φορματ) και σε πρωτη φαση επιανε 350-400 ραμ. κλεινω καποια addons(βαζω custom theme και delete ολα τα αλλα, το μονο που τρεχει τωρα ειναι adblock και Ghostery, δοκιμασα να τον τρεξω με αυτα κλειστα και επεσε καπως, αλλα οχι αρκετα) και το ξανα-ανοιγω, βρισκεται στο 220-250 στο ανοιγμα(αρχικη σελιδα). αυτη τη στιγμη που ποσταρω ειναι στο 311κ...Ο chrome παρεπιπτοντως συνηθως εφτανε τα 150-180edit: ηταν version 29.0.1, τωρα ετρεξα update kai einai 30.0
Basilhs23___ Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δεν βλέπω κάτι περίεργο. Και σε εμένα αν βλέπεις βίντεο φτάνει τα 350-400MB. Γενικά όσο αυξάνονται τα open task τόσο μεγαλύτερη RAM πιάνει. Σε φίλο μου με 24 task ανοιχτά (δεν ξέρω πως λειτουργούσε έτσι και τι έκανε αυτός στον mf) του έφτασε κοντά 1GB.
Anubis13 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δοκιμασε να αντικαταστησεις το adblock με το adguard http://chrome.adtidy.org/app.html?app=main.xpi Γενικοτερα το adblock τρωει αρκετη μνημη. Θα μπροουσες να το αντικαταστησεις με το bluehell firewall αλλα δεν κοβει τα παντα και δεν εχει whitelist. Εγω με bluehell και noscript ειμαι στα 200MB με 6 tabs ενω με adguard και noscript θα ημουν στα 250-300.
hercratoras Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 παντως γενικα μιλωντας, το firefox ειναι ετσι πιο βαρυ, η κατι δεν κανω καλα εγω?
Anubis13 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Οχι το firefox απαραιτητα, το adblock εχει θεμα με την μνημη στον firefox https://blog.mozilla.org/nnethercote/2014/05/14/adblock-pluss-effect-on-firefoxs-memory-usage/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα