Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.Είμαι φοιτητής πληροφορικής και θα ήθελα να ακούσω προτάσεις για αγορά pc εξ'αρχής.Δεδομένου ότι δεν έχω μεγάλο μπατζετ θα ήθελα ιδανικά να πληρών με άτοκες δόσεις μέχρι 25-30 ευρώ το μήνα και συνολικά ανώτατο όριο τα 600-650 ευρω.Για μετρητα θα πρέπει να πέσω στα 500 ευρώ το πολύ.

Ποσό που διαθέτουμε : 500-650

Χρήση υπολογιστή : Gaming-softcore programming(Devcpp-Codeblocks,Virtual box για Linux)

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Όχι

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Μιά καλή και μεγάλη οθόνη θα χρειαζόμουν. 21 ιντσες και πάνω.

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Οχι

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Αθηνα

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Αδιάφορο αρκεί να υπάρχουν δόσεις.

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Συναρμολόγιση απο εμένα

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . Οχι

Έχω ήδη Σκληρό δίσκο,σε άριστη κατάσταση οπότε δεν θα χρειαστεί να αγοράσω.Θα προτιμούσα ένα καλό τροφοδοτικό ώστε να υπάρχει μια ασφάλεια,γτ την έχω πάθει με φτηνα τροφοδοτικά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...