Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

προχωράω σε αγορά λοιπον

σκεφτομουν visionstudio για κουτι και καρτα γραφικων, digital-master για τροφοδοτικο και msystems για οθονη

ειναι ολα οκ με αυτα τα μαγαζια; εχετε να προτεινετε καμια αξιοπιστη εναλλακτικη;

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

παιδια εχω ενα θεμα, η μητρικη μου δεν εχει pci-e x4 slot, οποτε εχω βαλει τον ssd στο δευτερο x16 slot και λειτουργει κανονικα. στο πρωτο x16 slot ειναι η καρτα γραφικων

ομως διαβασα οτι οταν χρησιμοποιουνται και τα δυο slot, τοτε λειτουργουν λιγοτερα lanes ανα slot και συνεπως μειωνεται η ταχυτητα της καρτας γραφικων

ισχύει αυτό; αν ισχύει δεν θα εχει μειωμενη αποδοση η r9 290; μηπως πρεπει να βγαλω εντελως τον revodrive και να παρω εναν sata ssd. δεν θελω περιττα εξοδα, αν ομως ειναι να υπολειτουργει η gpu τοτε ειναι μονοδρομος

Δημοσ.

Μη σε ανησυχεί. 24 lanes μοιράζονται. 16 θέλει η κάρτα και μένουν 8. Εντάξει είσαι. Μόνο όταν τις καλύψεις τις γραμμές μοιράζονται. Τώρα έχεις και 4 καβάντζα. ΑΛλά και 8 να έπαιρνε η κάρτα, εφόσον δεν κάνεις SLI και δεν τρέχεις πολύ μεγάλες αναλύσεις, η διαφορά θα ήταν αμελητέα.

• Like 1
Δημοσ.

Έχεις πάρει πόσες προτάσεις εκεί.Καλύτερα να δοκίμαζες ο ίδιος από κοντά κάποια από αυτά για να σιγούρευες τον τύπο grip και τι σε βολεύει στη πράξη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...