Ntenteras Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 προχωράω σε αγορά λοιπον σκεφτομουν visionstudio για κουτι και καρτα γραφικων, digital-master για τροφοδοτικο και msystems για οθονη ειναι ολα οκ με αυτα τα μαγαζια; εχετε να προτεινετε καμια αξιοπιστη εναλλακτικη;
Ntenteras Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 παιδια εχω ενα θεμα, η μητρικη μου δεν εχει pci-e x4 slot, οποτε εχω βαλει τον ssd στο δευτερο x16 slot και λειτουργει κανονικα. στο πρωτο x16 slot ειναι η καρτα γραφικων ομως διαβασα οτι οταν χρησιμοποιουνται και τα δυο slot, τοτε λειτουργουν λιγοτερα lanes ανα slot και συνεπως μειωνεται η ταχυτητα της καρτας γραφικων ισχύει αυτό; αν ισχύει δεν θα εχει μειωμενη αποδοση η r9 290; μηπως πρεπει να βγαλω εντελως τον revodrive και να παρω εναν sata ssd. δεν θελω περιττα εξοδα, αν ομως ειναι να υπολειτουργει η gpu τοτε ειναι μονοδρομος
pnick Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Μη σε ανησυχεί. 24 lanes μοιράζονται. 16 θέλει η κάρτα και μένουν 8. Εντάξει είσαι. Μόνο όταν τις καλύψεις τις γραμμές μοιράζονται. Τώρα έχεις και 4 καβάντζα. ΑΛλά και 8 να έπαιρνε η κάρτα, εφόσον δεν κάνεις SLI και δεν τρέχεις πολύ μεγάλες αναλύσεις, η διαφορά θα ήταν αμελητέα. 1
Ntenteras Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 ωραια φιλε ευχαριστω, ανακουφιστηκα τωρα, δεν με παιρνει να δωσω λεφτα και για ssd
Ntenteras Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Μια βοηθεια εδω οποιος μπορει: http://www.insomnia.gr/topic/532219-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CF%86%CE%B5%CF%81%CE%B5%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CF%8E%CE%BD/
Millennium Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Έχεις πάρει πόσες προτάσεις εκεί.Καλύτερα να δοκίμαζες ο ίδιος από κοντά κάποια από αυτά για να σιγούρευες τον τύπο grip και τι σε βολεύει στη πράξη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα