Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το έχεις χρόνια το psu και δεν είναι μόνο τα watt, είναι και η κατασκευή του. Δεν συγκρίνεται με  το V700 που σου πόσταρε ο millennium για παράδειγμα χωρίς να σημαίνει ότι το TX δεν είναι καλό. Αντιθέτως, ήταν από τις καλύτερες σειρές της corsair η συγκεκριμένη. Οπότε καλά είναι να πας σε ένα καινούργιο. Η αισθητική έρχεται τελευταία σε τέτοια συστήματα που ο κύριος στόχος είναι η απόδοση.

• Like 1
  • Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κοιτα οτι και να παρω εχουν 5 χρονια εγγυηση οποτε δεν θα υπαρχει προβλημα.

Πέσ' τα ντε! +1

Δημοσ.

Για τον ssd τι λετε; Μαλλον θα μεινω με αυτον που εχω και τα λεφτα που θα εδινα για καινουργια θα τα δωσω σε περιφερειακα.

Δεν είναι θέμα εγγύησης.Όλα αυτά έχουν.Θέμα του τι παίρνεις σφαιρικά με αυτά τα χρήματα είναι και στο τι κοιτάει κανείς.

Τι χαρακτηριστικα κοιτα οταν παιρνω psu;

edit: για αυτο ποια ειναι η γνωμη σας; http://www.skroutz.gr/s/3007781/XFX-ProSeries-750W-Black-Edition.html

υπ' οψιν πανω απο τα 135 που εχει αυτο δεν δινω με τιποτα για psu

Δημοσ.

Δεν είναι θέμα εγγύησης.Όλα αυτά έχουν.Θέμα του τι παίρνεις σφαιρικά με αυτά τα χρήματα είναι και στο τι κοιτάει κανείς.

Είναι και θέμα εγγύησης. Ίδια πολιτική εγγυήσεων έχουν όλες οι εταιρείες; Η Corsair εν προκειμένω είναι κορυφή. Δεν νομίζω να το αμφισβητεί κανείς αυτό. fan controller σου χαλάει, ολόκληρο κουτί σου στέλνουνε. Για την XFX κατά καιρούς, από την άλλη, ακούγονται παράπονα για πολιτική RMA. Στο Lab κάποια παιδιά είχανε θέμα. Με Corsair κανείς.

Δημοσ.

edit: για αυτο ποια ειναι η γνωμη σας; http://www.skroutz.gr/s/3007781/XFX-ProSeries-750W-Black-Edition.html

υπ' οψιν πανω απο τα 135 που εχει αυτο δεν δινω με τιποτα για psu

Και αυτό πολύ καλό.Αν κοιτάς να δώσεις μέχρι τόσα χρήματα είναι στις επιλογές σου όπως και το V700.Τον SSD μην τον αλλάζεις αν είσαι καλυμμένος.

Είναι και θέμα εγγύησης. Ίδια πολιτική εγγυήσεων έχουν όλες οι εταιρείες; Η Corsair εν προκειμένω είναι κορυφή. Δεν νομίζω να το αμφισβητεί κανείς αυτό. fan controller σου χαλάει, ολόκληρο κουτί σου στέλνουνε. Για την XFX κατά καιρούς, από την άλλη, ακούγονται παράπονα για πολιτική RMA. Στο Lab κάποια παιδιά είχανε θέμα. Με Corsair κανείς.

Είναι ανάλογα τι θα κοιτάξει κανείς και με ποιά σειρά.Ποιότητα-επιδόσεις; Όνομα; (γιατί υπάρχουν και αυτά τα κολλήματα) Εγγύηση-after sales; Tιμή; Προσωπικά προτιμώ μια όσο γίνεται ισορροπημένη πρόταση από το να αγοράζω ένα μέτριο τροφοδοτικό τηρουμένων των αναλογιών με καλό after sales πχ.Με RM δεν έμειναν ευχαριστημένοι και άλλοι από το forum εκτός του φίλου πιο πίσω,υπάρχουν τα μηνύματα τους στο forum.

Δημοσ.

Αυτό με τα κολλήματα ξαναπές το. Δεν υπάρχει κόλλημα με Seasonic και XFX; Ας λάβουμε υπόψιν και τα failure rates. http://linustechtips.com/main/topic/108284-huge-list-of-failure-rates-on-pc-components-french-but-i-translated-nearly-everything/ Η Seasonic βρίσκεται χαμηλότερα από Corsair, Be Quiet και Cooler Master συνήθως. Στην κορυφή παλιότερα μονοπωλούσε η Antec. Τα τελευταία χρόνια βρίσκεται άλλοτε η Fortron, άλλοτε η Cooler Master.

Δημοσ.

Πιστευετε οτι ειναι καλος καιρος για αναβαθμιση καρτας γραφικων;

Μηπως να μεινω με την 6950 και να αλλαξω τον σεπτεμβριο; Θα εχει βγει κατι καλυτερο τοτε;

Δημοσ.

Και πως είσαι σίγουρος ότι η BSOD οφείλεται στο τροφοδοτικό; Τί πρόβλημα είχες; 

Προβλήματα έχουμε δεί με όλων των ειδών τα τροφοδοτικά. Δεν σημαίνει κάτι αυτό. Και XFX αναφέρονται συχνά στο forum ας πούμε.

καλησπέρα, ήταν θέμα θερμοκρασίας κ λόγω αργοπορίας του να βάλει μπρος το ανεμιστηράκι...

μπορεί να ήμουν άτυχος. το αγόρασα, την έπαθα κ μετά έψαξα κ διάβασα.

είχα μείνει ικανοποιημένος με παλαιότερο μοντέλο της corsair..όπως κ με thermaltake.

επαναλαμβάνω, μπορεί να ήμουν άτυχος.

Πιστευετε οτι ειναι καλος καιρος για αναβαθμιση καρτας γραφικων;

Μηπως να μεινω με την 6950 και να αλλαξω τον σεπτεμβριο; Θα εχει βγει κατι καλυτερο τοτε;

εγώ θα πήγαινα σε 780 τώρα.

ακόμη κ στο 1% που μας ενδιαφέρει κάτι όπως η μεταπωλητική αξία...είναι μακράν μπροστά.

• Like 1
Δημοσ.

Πότε το αγόρασες; Αν ήταν από τα πρώτα μοντέλα, εκείνα είχαν πρόβλημα. Το διόρθωσαν νομίζω μετά τον Οκτώβριο του 2013. Το έψαξα γιατί κι εγώ το RM 750 έχω. Δεν το πήρα έτσι. 

Δημοσ.
εγώ θα πήγαινα σε 780 τώρα.

ακόμη κ στο 1% που μας ενδιαφέρει κάτι όπως η μεταπωλητική αξία...είναι μακράν μπροστά.

να παρω καρτα με χειροτερες επιδοσεις και 60Ε πιο ακριβη δεν παιζει

ασε που η 290 εχει 1gb παραπανω ram το οποιο την κανει πιο futureproof σε μεγαλες αναλυσεις οπως τα 1440p που με ενδιαφερουν

Δημοσ.

ασε που η 290 εχει 1gb παραπανω ram το οποιο την κανει πιο futureproof σε μεγαλες αναλυσεις οπως τα 1440p που με ενδιαφερουν

Ναι είναι και αυτό.Γιατί να μείνεις με την 6950 σε τέτοιο σύστημα; Αν είναι να περιμένεις για καλύτερο θα είσαι όλο στις αναβολές.

Αυτό με τα κολλήματα ξαναπές το. Δεν υπάρχει κόλλημα με Seasonic και XFX; Ας λάβουμε υπόψιν και τα failure rates. http://linustechtips.com/main/topic/108284-huge-list-of-failure-rates-on-pc-components-french-but-i-translated-nearly-everything/ Η Seasonic βρίσκεται χαμηλότερα από Corsair, Be Quiet και Cooler Master συνήθως. Στην κορυφή παλιότερα μονοπωλούσε η Antec. Τα τελευταία χρόνια βρίσκεται άλλοτε η Fortron, άλλοτε η Cooler Master.

Και να έχουν κόλλημα κάποιοι με seasonic είναι μάλλον δικαιολογημένο μέχρι ένα σημείο.Τα συγκεκριμένα rates αν ισχύουν είναι φυσιολογικά ,αλλά από μόνα τους δε λένε και κάτι ως προς τη συζήτηση.

Δημοσ.

Κανένα κόλλημα δεν είναι δικαιολογημένο, αν θέλουμε να είμαστε αντικειμενικοί. Τα failure rates είναι κάτι αντικειμενικό και λένε πολλά για όσους καταλαβαίνουν τί φταίει τελικά σε κάποια τροφοδοτικά και χαλάνε. Και εδώ δεν παίζουν πάντα ρόλο οι κατασκευαστές. Π.χ. τα ΑΧ850 της Seasonic ήταν, αλλά είναι από τα τροφοδοτικά με τις περισσότερες βλάβες γενικώς. Επίσης, τα Seasonic S12 έχουν πολλές βλάβες. Υπάρχουν καλύτερα τροφοδοτικά από τα RM; Και φυσικά υπάρχουν. Πολλά. Αλλά όχι για τους λόγους που συνήθως επικαλούνται κάποιοι. Αν κάποιος θέλει πάντως σήμερα τα απόλυτα ήσυχο τροφοδοτικό, το RM750 βρίσκεται στην κορυφή της λίστας. Είναι λοιπόν και τί ζητάει κανείς.

Δημοσ.

κάτι δεν έχεις διαβάσει ή εγώ δεν έχω αναλύσει σωστά ως αποτελέσματα & κριτικές....

η 780 θα έλεγα πως είναι καλύτερη, όχι ως vfm αλλά ως απόδοση σε games....

για να μην το κάνω χειρότερο κ σου αναφέρω πως συγκρίνεται κ με 290Χ κ πάλι νικήτρια βγαίνει έστω στα σημεία. (εκτός από gaming σε 4Κ, οπού όλοι αναφέρουν πως η AMD κερδίζει μόνο κ μόνο λόγω τιμής [+τα σημεία])!

Πότε το αγόρασες; Αν ήταν από τα πρώτα μοντέλα, εκείνα είχαν πρόβλημα. Το διόρθωσαν νομίζω μετά τον Οκτώβριο του 2013. Το έψαξα γιατί κι εγώ το RM 750 έχω. Δεν το πήρα έτσι. 

όταν βγήκε το πήρα...άντε 1-2 μήνες αργότερα γιατί έψαχνα άμεση αντικατάσταση.

Δημοσ.

όταν βγήκε το πήρα...άντε 1-2 μήνες αργότερα γιατί έψαχνα άμεση αντικατάσταση.

Αυτό υποπτεύθηκα. Οι πρώτες παρτίδες είχαν το πρόβλημα. Η Corsair τις αντικατέστησε.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...