Thanos1972 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Και εγω προσωπικα εχω διαβασει στο νετ κατι αρθρα οτι honda και αεριο δεν πηγαινουν μαζι λογω κινητηρων.βασικα μπαινει αλλα καλο ειναι να μην μπει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mythodea Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Επειδή απ' ό,τι κατάλαβα, ο μάστορας που θα σ' το βάλει το υγραέριο πρέπει να 'ναι άριστος, αφήστε, δεν το ρισκάρω για λίγα χρήματα οικονομίας να πληρώνω μετά κερατιάτικα σε ζημιές και φθορές... Το παίρνω όπως είναι κι έχω το κεφάλι μου ήσυχο Σας ευχαριστώ όλους σας για τις πολύτιμες επισημάνσεις σας 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Και εγω προσωπικα εχω διαβασει στο νετ κατι αρθρα οτι honda και αεριο δεν πηγαινουν μαζι λογω κινητηρων.βασικα μπαινει αλλα καλο ειναι να μην μπει. Από δικη μου εμπειρια σε CRV του 2008 μετα από 20.000 χλμ με υγαρεριο κανενα πρόβλημα . Μονο κατι λαστιχάκια μπεκιερας αλλαξα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 επειδη ο αδερφος του κολλητου μου εχει συνεργιο που περναει αεριο θα σου πω οτι εχω μαθει πανω στο θεμα: Το αεριο μπορει σε ενα αυτοκινητο να μειωση την καταναλωση σε αλλο οχι,παντα εξαρταται απο το μοντελο.Στις περισσοτερες περιπτωσεις την μειωνει λιγο οποτε για να αξιζει πρεπει να κανεις αρκετα χιλιομετρα.Αμα βαλεις αεριο να ξερεις αυτοι που κανουν προσφορες και φτηνες τιμες κατα παρα περιπτωση θα σου δημιουργησουν προβλημα επειδη κιτ απο κιτ αεριου διαφερει πολυ.Για να λειτουργει σωστα το αεριο πρεπει να γινει πολυ καλη ρυθμιση στο ποτε θα ανοιγει το αεριο και ποτε η βενζινη κτλ κτλ (Πραγμα που πραγματικα ελαχιστοι το κανουν ). Και μην ξεχνας οτι ο κινητηρας εχει φτιαχτει για να λειτουργει με βενζινη η οποια περιεχει και λιπαντικα το αεριο δεν τα εχει. Κανείς λάθος η βενζίνη δεν περιέχει κανένα λιπαντικό στοιχειό. Μόνο οι lrp βενζίνες περιέχουν κάλιο το οποίο βοηθάει στην λίπανση των εδρών των βαλβίδων & όπου η συγκεκριμένη βενζίνη αφορά μόνο της παλιάς τεχνολογίας κινητήρες . Μια χαρά μπαίνει σε όλα (σχεδον σε ολα υπαρχουν και μικρες εξαιρέσεις να μην ειμαι απολυτος) τα αυτοκίνητα το υγραέριο το θέμα είναι να βρεις εναν μάστορα που να ασχολείται χρόνια και να έχει εμπειρία πάνω στον τομέα υγραεριοκίνηση οι περισσότεροι που ξεκίνησαν τώρα τελευταία μόνο και μόνο για να τα κονομήσουν είναι επικίνδυνοι μιας και πέρα απο την καταστροφή του κινητήρα δεν βάζουν ούτε της απαιτούμενες βαλβίδες ασφαλείας 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 επειδη ο αδερφος του κολλητου μου εχει συνεργιο που περναει αεριο θα σου πω οτι εχω μαθει πανω στο θεμα: Το αεριο μπορει σε ενα αυτοκινητο να μειωση την καταναλωση σε αλλο οχι,παντα εξαρταται απο το μοντελο.Στις περισσοτερες περιπτωσεις την μειωνει λιγο οποτε για να αξιζει πρεπει να κανεις αρκετα χιλιομετρα.Αμα βαλεις αεριο να ξερεις αυτοι που κανουν προσφορες και φτηνες τιμες κατα παρα περιπτωση θα σου δημιουργησουν προβλημα επειδη κιτ απο κιτ αεριου διαφερει πολυ.Για να λειτουργει σωστα το αεριο πρεπει να γινει πολυ καλη ρυθμιση στο ποτε θα ανοιγει το αεριο και ποτε η βενζινη κτλ κτλ (Πραγμα που πραγματικα ελαχιστοι το κανουν ). Και μην ξεχνας οτι ο κινητηρας εχει φτιαχτει για να λειτουργει με βενζινη η οποια περιεχει και λιπαντικα το αεριο δεν τα εχει. Σε όλα τα αυτοκίνητα μειωνεται η καταναλωση. Είναι θελε kit , μαστορα και αυτοκινητου . Η μειωση μπορει να φτασει σε ευρω σε 40% -45% μεγιστο αλλα δεν είναι λιγο για καποιον που κανει τουλάχιστον 10.000 τον χρονο Οποιος κανει 3000-4000 χλμ τον χρονο προφανως και δεν αξιζει να βαλει υγραεριο γιατι θελει πολλα χρονια να κανει αποσβεση αν εχει και το ιδιο αυτοκινητο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisxkar Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 εγω εχω καταλαβει οτι αν θες οικονομια πετρελαιο οπως και δηποτε χωρις καμια συγκριση στην καταναλωση. αυτο που ειναι και φωτοβολιδα http://www.ultimatespecs.com/car-specs/Volkswagen/67900/Volkswagen-Golf-7-GTD-20-TDI-184HP-BMT-DSG-6-Speeds.htmlτο δινουν εντος 5,5 στα 100. Απλα πρεπει να προσεχεις απο που βαζεις για να μην παθει κατι ο κινητηρας με τους κλεφτες βενζιναδες σε αυτη τη χωρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 εγω εχω καταλαβει οτι αν θες οικονομια πετρελαιο οπως και δηποτε χωρις καμια συγκριση στην καταναλωση. αυτο που ειναι και φωτοβολιδα http://www.ultimatespecs.com/car-specs/Volkswagen/67900/Volkswagen-Golf-7-GTD-20-TDI-184HP-BMT-DSG-6-Speeds.htmlτο δινουν εντος 5,5 στα 100. Απλα πρεπει να προσεχεις απο που βαζεις για να μην παθει κατι ο κινητηρας με τους κλεφτες βενζιναδες σε αυτη τη χωρα Για καινουργια αυτοκίνητα φυσικα πετρελαιο .Το υγραεριο είναι για βενζινοκίνητα κι αυτό με προυποθεσεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 εγω εχω καταλαβει οτι αν θες οικονομια πετρελαιο οπως και δηποτε χωρις καμια συγκριση στην καταναλωση. αυτο που ειναι και φωτοβολιδα http://www.ultimatespecs.com/car-specs/Volkswagen/67900/Volkswagen-Golf-7-GTD-20-TDI-184HP-BMT-DSG-6-Speeds.htmlτο δινουν εντος 5,5 στα 100. Απλα πρεπει να προσεχεις απο που βαζεις για να μην παθει κατι ο κινητηρας με τους κλεφτες βενζιναδες σε αυτη τη χωρα Με το συγκεκριμένο το λιγότερο ένα 8l/km θα έχεις μέσα στην πολη αλλά εκτός απο αυτό τα πετρέλαια είναι ακατάλληλα για χρήση μέσα στην πολη . Μην ψαρώνεται όλοι με ένα γέμισμα βγάζει 800χιλ ++ πάμε να πετάξουμε τα λεφτά μας σε κάτι που δεν κάνει για την χρηση που θα κανουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Με το συγκεκριμένο το λιγότερο ένα 8l/km θα έχεις μέσα στην πολη αλλά εκτός απο αυτό τα πετρέλαια είναι ακατάλληλα για χρήση μέσα στην πολη . Μην ψαρώνεται όλοι με ένα γέμισμα βγάζει 800χιλ ++ πάμε να πετάξουμε τα λεφτά μας σε κάτι που δεν κάνει για την χρηση που θα κανουμε.Το γέμισμα=800 χλμ δεν είναι καθόλου απίθανο. Εγω με 1600 βενζίνη με ένα γέμισμα κάνω 650-660 εντός πόλης (κηφισιας, μεσογειων, βας Σοφίας κλπ κεντρικούς άξονες που όμως τρώνε σκαλωματα τις ωρες που κινουμε). Οπότε τα 800 με αντίστοιχα λίτρα πετρέλαιο λογικά είναι... Αλλα δίλιτρο 5.5/100 δεν, 7+ ίσως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Εκεί που τα λέτε όλα, πετάτε και την υδρογονοκίνηση μέσα κ σκάνε βεγγαλικά. Με αυτό το σύστημα αποκλείεται να κάνεις οικονομία... Το υδρογόνο παράγεται με ηλεκτρόλυση καταναλώνοντας ρεύμα της μπαταρίας. Ποιός φορτίζει τη μπαταρία; Ο βενζινοκινητήρας. Σταματήστε να ασχολείστε με @@ριες. Θες οικονομία; Υγραέριο σε παλιό αμάξι σε έμπιστο συνεργείο ή αγοράζεις ντίζελ σε καινούριο. Τέλος τα υπόλοιπα είναι απατεωνιές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Εκεί που τα λέτε όλα, πετάτε και την υδρογονοκίνηση μέσα κ σκάνε βεγγαλικά. Με αυτό το σύστημα αποκλείεται να κάνεις οικονομία... Το υδρογόνο παράγεται με ηλεκτρόλυση καταναλώνοντας ρεύμα της μπαταρίας. Ποιός φορτίζει τη μπαταρία; Ο βενζινοκινητήρας. Σταματήστε να ασχολείστε με @@ριες. Θες οικονομία; Υγραέριο σε παλιό αμάξι σε έμπιστο συνεργείο ή αγοράζεις ντίζελ σε καινούριο. Τέλος τα υπόλοιπα είναι απατεωνιές. που το ειδες ρε μάστορη το υδρογονο και δε το βλέπω εγω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Το γέμισμα=800 χλμ δεν είναι καθόλου απίθανο. Εγω με 1600 βενζίνη με ένα γέμισμα κάνω 650-660 εντός πόλης (κηφισιας, μεσογειων, βας Σοφίας κλπ κεντρικούς άξονες που όμως τρώνε σκαλωματα τις ωρες που κινουμε). Οπότε τα 800 με αντίστοιχα λίτρα πετρέλαιο λογικά είναι... Αλλα δίλιτρο 5.5/100 δεν, 7+ ίσως... Για 2.500 χιλ περίπου αναγκάστικα να χρησιμοποιήσω το diesel μου ΜΟΝΟ μέσα στην πολη με γέμισμα έβγαζα ένα 650 άντε βαριά βαριά ενα 730 ταχύτητες μαχ 50χιλ/ω μετα τα 2,500 χρειάστηκα αλλαγή λάδια , φίλτρα κτλ (συν μια ζημιά που βγήκε στο turbo) και ένα καλό ξεμπούκωμα γιατί το αυτοκίνητο είχε σκάσει. Για μέσα στην πολη μόνο βενζίνη , κάποια μορφή αερίου , ηλεκτρικό η υβριδικό οχι diesel δεν κάνει , για εκτος ναι πας σε diesel . Συνολικό κόστος συντήρησης συν καύσιμα για το χιλιαρι vs το diesel το χιλιαρι για μέσα στην πολη βγαίνει ποιο φτηνό παρολου που είναι ποιο ακριβό το καύσιμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madsc Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Εκεί που τα λέτε όλα, πετάτε και την υδρογονοκίνηση μέσα κ σκάνε βεγγαλικά. Με αυτό το σύστημα αποκλείεται να κάνεις οικονομία... Το υδρογόνο παράγεται με ηλεκτρόλυση καταναλώνοντας ρεύμα της μπαταρίας. Ποιός φορτίζει τη μπαταρία; Ο βενζινοκινητήρας. Σταματήστε να ασχολείστε με @@ριες. Θες οικονομία; Υγραέριο σε παλιό αμάξι σε έμπιστο συνεργείο ή αγοράζεις ντίζελ σε καινούριο. Τέλος τα υπόλοιπα είναι απατεωνιές. Πολύ μ΄αρέσουν οι αφορισμοί σε τεχνικά forum. Δηλαδή μας λες ότι δοκίμασες όλες τις υπόλοιπες τεχνολογίες, με όλους τους πιθανούς τρόπους, σε όλα τα πιθανά σενάρια, σε όλα τα οχήματα και τα βρήκες "απατεωνιές" ; Θες να μας δώσεις και κάποια τεχνικά στοιχεία/νούμερα για τα λεγόμενα σου, ή απλά να σε χαρακτηρίσουμε troll και να σταματήσουμε να σε παίρνουμε στα σοβαρά; Προσωπικά, αμφιβάλλω αν μπορείς καν να απαριθμήσεις τις υπαρκτές εναλλακτικές μεθόδους. Επί του θέματος, εναλλακτικά καύσιμα είναι ιδιαίτερα πιο δύσκολο να στηθούν και να ρυθμιστούν σε κινητήρα μεταβλητού χρονισμού, άσχετα με τη μάρκα. Οι μηχανικοί που γνωρίζω το θεωρούν μπλέξιμο, δεν δίνουν βέβαια αποτελέσματα, και αποφεύγουν τέτοια στήσιματα. /sc 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisxkar Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 κοιτα για το υδρογονο δεν εχει και αδικο τα κιτ που κυκλοφορουν στην αγορα πρεπει οντως να ειναι απαταιωνιες ,γιατι οταν η audi εβγαλε ενα concept αυτοκινητο με υδρογονο και μοιαζει καπως ετσι http://auto-week.com/wp-content/uploads/2011/05/audi-q5-hybrid-fuel-cell-p1.jpg (εννοωντας οτι εχει μια μπαταρια οσο ενας ανθρωπος ολα τα υπολοιπα) ειναι μαλλον σιγουρο οτι δεν κανουν δουλεια. Και ενα αλλο hint οτι δεν κανουν δουλεια για μενα ειναι οτι 4 μαγαζια ηξερα με κιτ υδρογονου, τα 3 κλεισανε και το τεταρτο σταματησε να πουλαει κιτ και βαζει πλεον συναγερμους Την φωτο την εβαλα σαν παραδειγμα η audi εχει βγαλει concept με υδρογονο αλλα δεν ξερω κατα ποσο ηταν το q5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madsc Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Θα το επισημάνω μια τελευταία φορά. Βρισκόμαστε σε δημόσιο βήμα. Είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν χρησιμοποιούμε νομικούς όρους, χωρίς αποδείξεις, έστω και παράλογα. Όποιος δεν το καταλαβαίνει, μπορώ πολύ ευχαρίστως να του δείξω την έξοδο. @ Chrisxkar Στη χώρα μας μπορεί να έχει κλείσει (εικάζω) και η αντιπροσωπεία της Ferrari. Αυτό σημαίνει ότι δεν είχε κερδοφορία εν Ελλάδι ή ότι τα αυτοκίνητα της ήταν "απατεωνιές" ; @ all Σας αντιμετωπίζω σαν νοήμονες ενήλικες. Συμπεριφερθείτε ανάλογα. /sc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα