Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίδες καλησπέρα και καλή δύναμη!

Μου άφησε χρόνους η τηλεόραση του σαλονιού και αυτό το καιρό είμαι στη γύρα.

Η απόσταση απο το έπιπλο της τηλεόρασης είναι 3.5 μέτρα απο τον καναπέ και 3 απο τις πολυθρόνες.

Ψάχνω για 42" με 47" για παραπάνω ούτε λόγος λόγω του ότι η κύρια χρήση της θα είναι για απλή καθημερινή χρήση μιας και η γυναίκα βλέπει κλεμμένα όνειρα κτλ κτλ.

Αλλά μπάλα φόρμουλα και fifa είναι στα στανταράκια.

Το θέμα του μπάτζετ είναι λίγο δύσκολο με την έννοια πως την κατάλληλη χρήση (ταινίες, αγώνες και gaming) θα την κάνω σε ένα χρόνο μιας και λείπω συχνά απο το σπίτι. Και για αυτό θα ήθελα να είναι κατι το εξαιρετικό αν είναι να δώσω τώρα ένα σεβαστό ποσό (μάξιμουμ 1000 και με βαριά καρδιά)

Υ.Γ Το 3d & η smart tv με αφήνουν παγερά αδιάφορο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κώστα είναι 200 Ηz ή λένε 200 και είναι 50 με 100 Ηz.

Πλέον όλοι προτείνουν στο φόρουμ Samsung αλλά μέχρι πρίν 2 χρόνια τουλάχιστον απο ότι θυμάμαι όλοι μα όλοι προτιμούσαν Sony λόγω της ποιότητας και της ανάλυσης των χρωμάτων κτλ.

Έχει ανέβει τόσο πολύ ποιοτικά η samsung τα τελευταία χρόνια ή μήπως επειδή είναι vfm (όσο είναι δυνατόν) τις προτιμούν;

Και κάτι τελευταίο και ελπίζω να μην σε κούρασα αν εσύ άυριο αγόραζες τηλεόραση θα την προτιμούσες απο άποψη εικόνας Hz (θα ήθελα να είναι καθαρά 200 για μεγαλύτερα Hz δεν με ενδιαφέρει) και ήχου ή μήπως υπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτά τα τρία χαρακτηρηστικά που ανέφερα και κοντά στη τιμή της 6320 όσο είναι δυνατόν;

Επεξ/σία από Frogan
Δημοσ.

Στα 3,5Μ Η 42άρα είναι φινιστρινι.

50-55 τουλάχιστον για να ευχαριστηθείς ποδόσφαιρο ή ταινία.

Όσο για τα Hz 100 πραγματικά φτάνουν.

Είτε σε Samsung,είτε σε Sony αν κινηθείς λίγο πολύ καλυμμένος θα είσαι.

Δημοσ.

Στα 3,5Μ Η 42άρα είναι φινιστρινι.

50-55 τουλάχιστον για να ευχαριστηθείς ποδόσφαιρο ή ταινία.

Όσο για τα Hz 100 πραγματικά φτάνουν.

Είτε σε Samsung,είτε σε Sony αν κινηθείς λίγο πολύ καλυμμένος θα είσαι.

Το θέμα είναι πως δεν θα την χρησιμοποιώ μόνο εγώ και ούτε η χρήση της θα είναι αποκλειστικά για μπάλα ταινιές και gaming στη πλειονότητα. Ουσιαστικά το θέμα είναι πως όταν παρακολουθείς (ευτυχώς όχι εγώ) κατα κύριο λόγο ελληνική τηλεόραση η 50" με 55" θα είναι κουραστική όπως μου έχου πει και μεταξύ μας η 46αρα θα είναι υπέρβαση μιας και κουμάντο δεν κάνω εγώ στο σπίτι.

Το βασικό μου θέμα όπως έχω ξαναγράψει, και ίσως γίνομαι πάρα πολύ κουραστικός (το ξέρω) είναι η εικόνα γιατί όταν θα κάθομαι να δω ταινία καμια σειρά και τα αθλητικά θέλω  να το απολαμβάνω όσο καλύτερα μπορώ.

Οπότε αν μπορεί κάποιος να μου πει πως σε αυτά τα λεφτά (600) είναι η καλύτερη δυνατή επιλόγη που έχω απο άποψη εικόνας τότε δεν θέλω τίποτα άλλο!

Δημοσ.

Κώστα είναι 200 Ηz ή λένε 200 και είναι 50 με 100 Ηz.

100 πραγματικά έχει, αλλά η εικόνα της και το μέγεθος, πιστεύω πως θα σε καλύψουν.

Για να πας σε 200Hz πραγματικά, ανεβαίνει κατά πολύ (πολύ όμως) η τιμή.

Δημοσ.

Άρα μεταξύ UE46F6100 UE46F6320 & της Sony KDL-48W605BBAEP τι λέτε;

Προσωπικά απο αυτά που έψαξα δεν μπορώ να βρω διαφορές μεταξύ των τριών στην ποιότητα της εικόνας.

Στην Samsung έχουμε την τεχνολογία Wide Color Enhancer Plus (στο μοντέλο 6100) και στη Sony Motionflow XR 200 και X-Reality Pro.

Απο αυτά που διάβασα με "έψησε" περισσότερο η Sony αλλά δεν είναι να τα παίρνεις και τοις μετρητοίς αυτά που γράφουν οπότε........;;;;

Δημοσ.

θα σου ελεγα να πας απο κοντα να τις δεις,αλλα ετσι οπως τις εχουν στα καταστηματα δε θα καταλαβεις και πολλα ,εκτος αν επισκευτεις αρκετα καταστηματα.

Την 6100 την εχω και δεν την προτεινω καθως ειναι τυχαιο αν θα πεσεις σε μοντελο με σπασιματα εικονας.Αρα μενει 6320 και 605Β,προσωπικα θα πηγαινα στη σονυ λογω εικονας.Βεβαια η σαμυ ειναι πληρεστερη σε λειτουργιες media player και εχει 100hz.

Δημοσ.

Κάπου διάβασα πως η Sony έχει 60 Hz.

Tώρα στάνταρ έξτρα χρήση που θα κάνω είναι μέσω DLNA ή HDMI παρακολούθηση ταινιών, σειρών και gaming.

Άρα τα 40 Hz κάνουν τη διαφορά ή θα με καλύψει η τεχνολογία της Sony (Motionflow XR 200 και το X-Reality Pro);;

Δημοσ.

Για gaming μονο σονυ λογω χαμηλου input lag (σε σχεση με σαμυ)

Τα hz ειναι μια μουφα μεγαλη για να κοροϊδευουν κοσμακι.

• Like 1
Δημοσ.

^^ Σωστά τα λέει.

Πάντως όποια από τις δύο και να πάρεις, ευχαριστημένος θα μείνεις. Απλώς η σόνυ έχει και 2 ίντσες παραπάνω.

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την καθοδήγηση.

Απλά επειδή δεν θα είμαι παρών στην αγορά θέλω να είμαι απόλυτα σίγουρος για την επιλογή που θα κάνω.

Τώρα θα αρχίσει το ψηστήρι για να μην φάω αρκετή γκρίνια χαχαχα

Δημοσ.

Συγγνώμη για το διπλοποστάρισμα αλλά τελικά έκανα ένα μεγάλο λάθος!

Η απόσταση τελικά δεν είναι 3.5 μέτρα αλλά 2,5 και 1,5 απο την πολυθρόνα άρα πάω σε λιγότερες ίντσες ή δεν θα υπάρχει λόγος;;

Δημοσ.

Πίστεψέ μας, size matters στην προκειμένη περίπτωση. Η γκρίνια θα μετατραπεί σε απόλαυση από την σύζυγο που θα βλέπει και τον Σουλεϊμάν της όταν θα έχει ποδόσφαιρο. Εσύ θα είσαι ο ριγμένος μου φαίνεται. :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...