jasonas21 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Καλησπέρα παιδια, θελω να κανω εναν καθαρισμό στο pc επειδη τωρα τελευταια μου τρωει καποια κολλήματα χωρις ωστόσο να το εχω πολυ φορτωμένο. Ποια προγραμματα ειναι πιο αξιοπιστα για καθαρισμο? Κατεβασα το CCleaner αλλα δεν ξερω ποια κουτακια πρεπει να ειναι τικαρισμενα και ποια οχι.... Επισης ποιο free antivirus προτείνετε? εχω το avg αλλα ενας καθηγητής μου ειπε οτι ναι μεν ειναι καλο αλλα δεν βρισκει ολες τις "απειλές" σε ενα pc.....
MaxPayne Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 στο ccleaner σου εχει απο πριν τικαρισμενα τα απαραιτητα κουτακιαπερα απο αυτο κανε και μια ανασυγκροτηση δισκου καλο antivitus ειναι το avira 1
terziscf Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 ΣΤο Ccleaner ειναι απο πριν τα απαραίτητα κουτάκια επιλεγμένα. Το avg free το έχω και εγω και μου βρίσκει τα πάντα.
LambisElef Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Μια χαρά είναι το avg, αλλά εγώ προτείνω avast και avira. Θερμοκρασίες έχεις κοιτάξει; Μήπως είναι ανεβασμένες και κάνει throttle;
rfc Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Καλα το ccleaner μονο τα απαραιτητα δεν εχει τσεκαρισμενα.........
kostas_dr Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Ναι, αλλά θα πρέπει να ξέρεις και τι να τικάρεις.
pavloa Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 για πείτε ρε παιδιά τι πρέπει να είναι τσεκαρισμένο στο ccleaner ;
Paulostge Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Μπορεις να τα εχεις οπως στη παρακατω εικονα αφοβα
jasonas21 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 εμενα παντως ο τεχνικος μου λεει οτι το CCleaner μερικες φορες διαγράφει και αρχεια των Windows που δεν πρέπει.... που μπορει να τα κανει να δυσλειτουργησουν....
thomasG4 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 εμενα παντως ο τεχνικος μου λεει οτι το CCleaner μερικες φορες διαγράφει και αρχεια των Windows που δεν πρέπει.... που μπορει να τα κανει να δυσλειτουργησουν.... Για τη registry (μητρώο) μάλλον λέει. Άμα χρησιμοποιείς μόνο το καθαριστή, δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.
jasonas21 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 α! μαλλον...... παντως τον καθαρισμο δισκου τον κανω απο τα ιδια τα windows! περα απο αυτο..... εκανα εναν μικρο καθαρισμο, εκανα ανυσγκροτηση (ηταν 15% κατακερματισμενος) και παει σχετικα πιο γρηγορα, αλλα οχι δυστυχως οσο παλιότερα! σε αυτο που εχω προβλημα τωρα ειναι στην εκκινηση! κανει την εκκίνηση, γραφει το καλως ορισατε και οταν φτανει στην επιφανεια εργασιας, τρωει αρκετα κολληματα για 2-3 λεπτα αλλα μετα ξεμπλοκαρει! σκεφτηκα να βγαλω μερικα προγραμματα απο την εκκινηση των windows αλλα δεν ξερω ποια πρεπει να αφησω.... ανοιξα το msconfig και ειδα στις γενικες ρυθμισεις οτι ειχε επιλεγμενο την επιλεκτική εκκινηση... κανονικα δεν πρεπει να εχει την Κανονικη εκκινηση? εκτος απο αυτο στην εκκίνηση στοιχείων εχει τικαρισμενα: Search protection, browser extensions, Java, groove monitor utility, avg και adobe acrobat...... ποια χρειάζονται και ποια οχι? και sorry για τις πολλές ερωτήσεις!
Andrew Geo Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Σοβαρα τωρα δεν εχει σκεφτει κανεις για malware;;;;Κατεβασε malwarebytes antimalware και κανε threat scanμπορει να φταιει malware για τα κολληματαστον Ccleaner παντως εγω εχω βαλει τικ και στα κουτακια για διαγραφη αποθηκευμενων κωδικων(να σβηνεις και τα αρχεια κατευθειαν απο τον browser) ctrl+shift+delγια απλο antivirus και οχι antimalware βαλε το NOD32
Bermudakias33 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Τράβα ενα φορμάτ, να γουστάρεις. Αν έχεις πάνω από χρόνο, μην το σκέφτεσαι καν.
jasonas21 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 κι ομως φορματ εχω να κανω απο τον Ιανουαριο..... ουτε χρονος δεν εχει περασει! θα δοκιμάσω αυτο για τα malware! για διαγραφή αποθηκευμενων κωδικων δεν θελω να το κανω γιατι πολλες φορες ξεχναω τους κωδικους μου και βασιζομαι στους αποθηκευμενους.... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα