Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ήθελα να ρωτήσω αν δικαιούμαστε δωρεάν windows απο το εκάστοτε πανεπιστήμιο όπου βρισκόμαστε. Γνωρίζετε κάτι ?

Δημοσ.

Ήθελα να ρωτήσω αν δικαιούμαστε δωρεάν windows απο το εκάστοτε πανεπιστήμιο όπου βρισκόμαστε. Γνωρίζετε κάτι ?

Εξαρτάται από το Πανεπιστήμιο, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ρωτήσεις τη γραμματεία της σχολής σου ή κάποια παιδιά από μεγαλύτερα έτη που ίσως γνωρίζουν.

Για παράδειγμα, πολλοί φίλοι μου σε Πανεπιστήμιο δεν έχουν πάρει, ενώ ο αδερφός του κολλητού μου (βέβαια αυτός είναι και σε Πανεπιστήμιο Πληροφορικής/Προγραμματισμού) έχουν δωρεάν Windows (είχαν τα 7, τώρα τα 8) για 3 PCs. Βέβαια οι περισσότεροι εκεί χρησιμοποιούν linux :P

Δημοσ.

Εξαρτάται από το Πανεπιστήμιο, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ρωτήσεις τη γραμματεία της σχολής σου ή κάποια παιδιά από μεγαλύτερα έτη που ίσως γνωρίζουν.

Για παράδειγμα, πολλοί φίλοι μου σε Πανεπιστήμιο δεν έχουν πάρει, ενώ ο αδερφός του κολλητού μου (βέβαια αυτός είναι και σε Πανεπιστήμιο Πληροφορικής/Προγραμματισμού) έχουν δωρεάν Windows (είχαν τα 7, τώρα τα 8) για 3 PCs. Βέβαια οι περισσότεροι εκεί χρησιμοποιούν linux :P

Θα ρωτήσω αύριο. Δεν έχει τύχει να ακούσω κάτι στο δικό μου πανεπιστήμιο( Κρήτης) τόσα χρόνια. Ίσως γιατί δεν χρειάστηκε κιόλας. :)

Δημοσ.

Αν εισαι σε κλαδο σχετικα με τους υπολογιστες ή μηχανικος τοτε δικαιουσε. Δοκιμασε να μπεις εδω να δεις αν δικαιουσε http://www.cc.uoc.gr/msdnaa

Ευχαριστω για την απαντηση. Ειμαι σε σχολη θετικης κατευθυνσης.  Ρωτησα στην γραμματεια της σχολης μου και δυστυχως δεν δικαιουμαι τιποτα. 

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

παιδια εγω που ειμαι στο γεωπονικο της Αθηνας απο ο,τι βλεπω δικαιουμαι πολλα προγραμματα http://e5.onthehub.com/WebStore/ProductsByMajorVersionList.aspx?ws=7944c6fe-8a6f-e011-971f-0030487d8897&vsro=8   και επειδη εχω σκοπο να παρω καποιον υπολογιστη στο κοντινο μελλον μπορω να τα κατεβασω στον τορινο(παιρνοντας το κλειδι και απλα να τα βαλω στον αλλο?)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...