Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω ενα λαπτοπ g62.. σε κατασταση ηρεμιας το λαπτοπ εχει 52-52 βαθμους.. αν μπω youtube παει στους 60.. ειναι φυσιολογικο? αν τυχον παιξω λολ  γιατι ακομα δεν το εχω ποσους θα φτασει δηλαδη? και πειτε μου μεχρι τι θερμοκρασια μπορει να φτασει ασ πουμε και να μην παθει τιποτα!!

Δημοσ.

ποια σειρα g62? intel amd ? σε καθε περιπτωση η θερμοκρασια ειναι καλη, ιδικα για καλοκαιρι , 

αν θες ελενξε το μηπως θελει καθαρισμα. 

επισης να ξερεις πως το youtube, δεν ειναι και κατι ελαφρυ για την καρτα γραφικων , ειδικα σε περιπτωσεις 1080-720 pi

Επισκέπτης
Δημοσ.

το δικό μου g62 με  i3  μετά από καθάρισμα σε idle 32/35 και με φλας παιχνίδι φτάνει τα 50/55 

Δημοσ.

ποια σειρα g62? intel amd ? σε καθε περιπτωση η θερμοκρασια ειναι καλη, ιδικα για καλοκαιρι , 

αν θες ελενξε το μηπως θελει καθαρισμα. 

επισης να ξερεις πως το youtube, δεν ειναι και κατι ελαφρυ για την καρτα γραφικων , ειδικα σε περιπτωσεις 1080-720 pi

amd v series 2.3ghz..  einai kala?

Δημοσ.

κοιταξε, γενικα τα amd δουλευουν σε πιο μεγαλες θερμοκρασιες, θα το δεις σε full load πως θα παει , το idle δεν λεει κατι .

εγω εχω 2 dell το ενα εχει idle 30 και full 65  και το αλλο εχει idle 50 περιπου και 58-60 σε full. 

με ποιο προγραμμα ελενχεις θερμοκρασιες?

Δημοσ.

Είναι απολύτως νορμάλ οι θερμοκρασίες σου! Εμένα ο i5 2410m της υπογραφής φτάνει τους 85C μαξ και η καρούλα τους 70C με MW3 κλπ. Μια χαρά είσαι, αλλά τα λάπτοπ ανά 2-3 χρόνια το θέλουν το καθάρισμά τους

• Like 1
Δημοσ.

Είναι απολύτως νορμάλ οι θερμοκρασίες σου! Εμένα ο i5 2410m της υπογραφής φτάνει τους 85C μαξ και η καρούλα τους 70C με MW3 κλπ. Μια χαρά είσαι, αλλά τα λάπτοπ ανά 2-3 χρόνια το θέλουν το καθάρισμά τους

αυτο επηδει το αγορασα προσφατα μου ειπε οτι ειναι ηδη καθαρισμενο και οτι εχει βαλει κατι pads gia μικροτερη θερμοκρασια!!

Δημοσ.

τα pads τι pads? οτι ειχε πριν μπενει και μετα τον καθαρισμο , εκτος αν εννοεις μεταλικα pads που τα βαζουν αντι για τα απλα , που ναι , σε καποιες περιπτωσεις βοηθανε λιγακι . αλλα οχι παντα..κακο παντως δεν κανουν, αρκει να εχουν μπει σωστα. 

Δημοσ.

Μια χαρά ειναι οι θερμοκρασίες και φυσιολογικό ειναι να ειναι ψηλότερα απο το κανονικό λόγω καλοκαιριού , μπορείς να αγοράσεις αν θέλεις και μια βάση με ανεμιστήρα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...