irmaiden Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2003 Ithela na rotiso an ginete auto, diladi me poio tropo ginete na min mporei o xristis na parakampsi to login me enter i escape? to xreiazomai gia ena filo mou alla exo xp opote den mporo na peiramatisto. An thimame kala to eixa petixei palia pou eixa Win Me me ena tweaking logismiko alla den thimame poio htan. Gnorizei kaneis kati?? Euxaristo prokatavolika Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagpap Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2003 Δεν γνωρίζω για winMe αλλά μπορείς να δοκιμάσεις κάτι άλλο: Κωδικός στο επίπεδο του BIOS έτσι ώστε να μην έχει ο χρήστης καν πρόσβαση στο PC χωρίς αυτόν... Ξέρω ότι δεν είναι ακριβώς αυτό που ψάχνεις αλλά δεν ξέρω κανένα τρόπο για ασφαλές login στα "παλιά" windows... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris__ Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2003 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2003 Δεν νομίζω ότι γίνεται σε standalone μηχάνημα. Εκεί που το έχω κάνει είναι σε Domain περιβάλλον με windows 98. Κάνε install τον policy editor και παίξε να δεις αν επιτρέπει κάτι τέτοιο στα Μe. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
irmaiden Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2003 sas euxaristo paidia. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ather Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2003 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2003 Αν κατάλαβα καλά αυτός ο σύνδεσμος θα σου δώσει την λύση. http://www.winguides.com/registry/display.php/629/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
irmaiden Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2003 eisai megaaalos Ather! euxaristo auto akrivos epsaxna!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.