diakoman Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά, θα ήθελα να φτιάξω μια εφαρμογή πελατολογίου για το γραφείο. Έβαλα το άρθρο εδω γιατί πιθανότητα να την κάνω online ή απλα να τρέχει σε local server και επίσης σκέφτομαι να χρησιμοποιήσω για βάση joomla. Το μόνο που θέλω να κάνω είναι : για καθε πελάτη να έχω ένα προφιλ με τα στοιχεία του και να επισυνάπτω αρχεία με αιτήσεις σε ηλεκτρονική μορφή να κανω search βάση ονόματος και αριθμού ΙΚΑ ( αφορά ασφαλίσεις ) να έχει ημερολόγιο με την εξέλιξη των διαδικασιών που έχω κάνει εγώ μελλοντικά αν κάποιος γνωρίζει πάνω σε αυτά κάποιο extention, να κρατήσω κάποια στατιστικά στα στοιχεία πελατών Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάποιο υπάρχον extention σχετικό ; Οι απλή λειτουργία επαφών που υπάρχει default στη joomla δεν βοηθάει είναι η αλήθεια γιατί είναι πολύ απλή και εγώ θέλω να βάλω μέσα extra στοιχεία, scroll down και tick boxes για να γράφω αναλυτικά τι έχει γίνει σε κάθε πελάτη Ευχαριστώ εκ των προτέρων ----- μετά απο ψάξιμο θέλω ακριβώς αυτό που κάνει το CRMery αλλά τα 499 δολάρια νομίζω είναι υπερβολή... Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2014 από diakoman
ParhsG Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 υπαρχουν και free crm. Αλλιως πολλοι το κανουν παραδοσιακα με access.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα