Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα ενδιαφερομαι να αγορασω ενα πληκτρολογιο για το macbook pro μου και επεσε το ματι μου στο logitech bluetooth k800 illuminated.

Απλα δεν ειδα να αναφερει οτι ειναι συμβατο με MacOs και θα ηθελα να μου πειτε αν το εχει καποιος και του δουλευει κανονικα η πρεπει να παω να ψαξω καποιο αλλο.

:rolleyes:  :rolleyes:  :rolleyes:  :rolleyes:  :rolleyes:  :rolleyes:  :rolleyes:

Ευχαριστω πολυ

Δημοσ.

καλησπερα ενδιαφερομαι να αγορασω ενα πληκτρολογιο για το macbook pro μου και επεσε το ματι μου στο logitech bluetooth k800 illuminated.

Απλα δεν ειδα να αναφερει οτι ειναι συμβατο με MacOs και θα ηθελα να μου πειτε αν το εχει καποιος και του δουλευει κανονικα η πρεπει να παω να ψαξω καποιο αλλο.

:rolleyes:  :rolleyes:  :rolleyes:  :rolleyes:  :rolleyes:  :rolleyes:  :rolleyes:

Ευχαριστω πολυ

http://www.amazon.com/Logitech-Wireless-Illuminated-Keyboard-K800/product-reviews/B003VAGXWK

Λογικά, όπως αναφέρουν και στα reviews οι αγοραστές, είναι συμβατό αλλά ότι λειτουργίες γίνονται μέσω software (πχ. Να αλλάξεις τα function keys) δεν είναι δυνατές εφόσον δεν διατίθεται το SetPoint για MacOS.

Δημοσ.

μμ οκ.. ευχαριστω πολυ..ξεχασα να ψαξω στο amazon... 

αν τρεχω windows μεσω parallels θα γινεται να αλλαξω αραγε τα function keys?

Δημοσ.

οκ... τουλαχιστον θα ειναι πληρως λειτουργικο στα windows...ειναι πολυ βασικο και αυτο... και θα μπορω να το δουλευω και στο ipad...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...