Προς το περιεχόμενο

Onda v975m vs pipo m9 pro 3g

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα ειμαιμαναμεσα στα δυο που θεωρω πως ειναι τα πιο κορυφαια αν και τινω προ το πιπο λογω 3g και gps απο οτι βλεπω ολοι θεωρουν το οντα καλυτερο φια ποιο λογο μηπως μου εχει ξεφυγει τπτ επισης ακουσα οτι ο δεκτης gps του πιπο εχει προβλημα ισχυει;

Sent from my iPad using Insomnia

Επισκέπτης
Δημοσ.

Εγώ φίλε μου ψηφίζω το onda και μάλιστα θα σου έλεγα να πάρεις το επετειακό Onda-V979M.

Κάνει  1 € παραπάνω και περά από το χρώμα έχει λίγο μεγαλύτερη μπαταρία κατά τα άλλα είναι ίδιο με το onda 975.

Για το PIPO έχουν ακουστεί αρκετά για το wifi και την εμβέλεια του.

http://www.geekbuying.com/item/Onda-V979M-Amlogic-M802-2-0GHz-9-7-inch-Tablet-PC-Android-4-3-Quad-Core-Retina-Capacitive-Touch-Screen-2048-1536-2G-32G-327016.html

Δημοσ.

ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις απο που προτεινετε να το παρω γιατι εχω χαθει με τοσα μαγαζια να ειναι αξιοπιστο να εχω λιγες πιθανοτητες για τελωνειο και στη φτηνοτερη τιμη δεν ζηταω και  πολλα εεεε;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απο τιμη ολα λιγο πολυ το ιδιο το εχουν.Το δικο μου το πηρα απο geekbuying,αρκετα αξιοπιστο μαγαζι,τελωνειο με singapore post δεν υπαρχει περιπτωση να πληρωσεις και νομιζω οτι το εχει πιο φθηνα απο ολους.

Επεξ/σία από LouCi4er
Δημοσ.

Ήμουν ανάμεσα σε Pipo M6 pro με την retina & Pipo M9 pro 3g.

Έκανα υπομονή κανά τρίμηνο και στο τέλος κατάφερα να τα βρω και τα δύο και να τα καβατζώσω για μια μέρα να τα δοκιμάσω.

Και τα δύο είχαν θέμα με το Wifi.

Μεσολαβεί μόλις ένας τοίχος από το modem και έχανα σήμα τελείως.

Εννοείται φορητός και κινητό πιάνουν καμπάνα.

Δεν ξέρω τι παίζει με αυτό το θέμα.

Και ήταν μεγάλο κρίμα.

Μου άρεσαν και τα δύο.

Ειδικά το m6..είχα πάθει πλάκα με την οθόνη.

(ΟΚ, είχαν και μερικά κατασκευαστικά λαθάκια, αλλά ήταν ανεκτά - Κινεζιά αγοράζεις.)

Επισκέπτης
Δημοσ.

Που εχει λιγο μεγαλυτερη μπαταρια το v979m απο το v975m?Και τα δυο 8500mah εχουν.

δες στο geekbuying.com    8200 το ενα  8500 το αλλο , εκτος και το εχουν βαλει λαθος στα spec

Δημοσ.

σκεφτειτε και το onda v975i , που ειναι με τον καινουργιο τον ιντελ και ερχεται με android και με την προοπτικη να παρει 8αρια 

το χω παραγγειλει και μου βγηκε 174ευρω με πενακι και μεταφορικα...

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά,

Βρίσκομαι σε αναζήτηση tablet κι έχω κυριολεκτικά πελαγώσει..Υπάρχουν τόσα πολλά...

Αρχικά, είχα αποφασίσει να πάρω το LG G Pad. Μετά όμως από ψάξιμο , τελικά κατέληξα στο να πάρω κάποιο κινέζικο.

Διάβασα πάααρα πολλά θετικά σχόλια για το Onda 975M κι είναι στα υποψήφια. Μήπως όμως να πάρω κάποιο 8πύρηνο??

Από 8πύρηνα έχω ξεχωρίσει τα εξής :

http://www.geekbuying.com/item/iFive-Mini-4-RK3288-Quad-Core-1-8GHz-7-9-inch-Tablet-PC-Android-4-4-Retina-2048-1536-Touch-Screen-2GB-16GB-328854.html

http://www.geekbuying.com/item/Cube-Talk-9X-MTK8392-Octa-Core-9-7-inch-3G-Tablet-PC-Android-4-2-Retina-Capacitive-Touch-Screen-2048-1536-2G-16G-Black-327656.html(presell - θα πρέπει να περιμένω μέχρι τις 15/7 :-( )

Τί γνώμη έχετε? Υπάρχει κάποιο άλλο ταμπλετάκι που δε γνωρίζω?..

Δημοσ.

Καλά είχες αποφασίσει να πάρεις το g2. Σου προτείνω ανεπιφύλακτα να επιστρέψεις στην αρχική σου επιλογή. Δεν θα το μετανιώσεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...