Ashmadia Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Νομιζω δεν μπαινει κατακορυφα η 10x σε AM3+, δεν βγαινουν τα μαθηματικα με τα bracket που δινει και τον τροπο που "κλειδωνει". Σε intel πρεπει να γινεται μιας και το socket ειναι τετραγωνο. Trujilo, επειδη αναφερομαι στον cabdik που δεν τον λες και καινουριο () προτεινω επιβαλλεται ο 8320. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cabdik Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 εχει εντελως διαφορετικο μπρακετ η ΙΝΤΕΛ. στο ΑΜ3+ υπαρχουν ψυκτρες που δεν χρειαζεται καν να βγαλεις μητρικη και να αλλαξεις ολο το μπρακετ. απλα κουμπωνει πανω στο εργοστασιακο. ετσι γλυτωνεις το βγαλε-βαλε της μητρικης..!! απλα θελω να μας πει, καποιος που εχει την 10Χ, αν το εχει δοκιμασει..! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cabdik Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Νομιζω δεν μπαινει κατακορυφα η 10x σε AM3+, δεν βγαινουν τα μαθηματικα με τα bracket που δινει και τον τροπο που "κλειδωνει". Σε intel πρεπει να γινεται μιας και το socket ειναι τετραγωνο. Trujilo, επειδη αναφερομαι στον cabdik που δεν τον λες και καινουριο ( ) προτεινω επιβαλλεται ο 8320. υπαρχει βιντεο στο Youtube που δειχνει την εγκατασταση της 10Χ σε ASrock 970, η οποια τοποθετειται κανονικα..! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ashmadia Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 υπαρχει βιντεο στο Youtube που δειχνει την εγκατασταση της 10Χ σε ASrock 970, η οποια τοποθετειται κανονικα..! Μα ναι, η κανονικη τοποθετηση ειναι η οριζοντια (ροη προς το πισω μερος). Η κατακορυφη (ροη προς τα πανω) νομιζω ειναι που αποκλιεται σε AM3+. Σε intel απο την στιγμη που ειναι τετραγωνο το socket γυρνας το bracket 90 μοιρες εχεις κατακορυφη τοποθετηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cabdik Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 εμενα προς τα πισω με ενδιαφερει να βγαινει ο αερας, οποτε δεν εχω θεμα..!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rfc Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 παρε μερικες ναχεις να δεις πως ειναι.... Σου εχω βαλει και μια μνημη high profile και επισης μετρημενη η αποσταση απο τη μητρικη μεχρι τις μυτες των heatpipes ειναι 16.4. Απο οσο ξερω μπαινει και σε AM3+ 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cabdik Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 με τις μνημες που εχουν ψηλο heatspreader πιστευω θα υπαρχει θεμα..!! αλλα εγω εχω ενα σετ με χαμηλο heatspreader (HyperX) και ενα με ψηλο (HyperX Beast). οποτε βαζω κοντα στην ψυκτρα τις κοντες και -λογικα- θα ειναι οκ..!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rfc Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 με τις μνημες που εχουν ψηλο heatspreader πιστευω θα υπαρχει θεμα..!! αλλα εγω εχω ενα σετ με χαμηλο heatspreader (HyperX) και ενα με ψηλο (HyperX Beast). οποτε βαζω κοντα στην ψυκτρα τις κοντες και -λογικα- θα ειναι οκ..!! Σωστος, βασικα μονο στη πρωτη θα εχεις θεμα. Η blue xyperx θα μπει και θα σου αφησει κανα δυο χιλιοστα. Εγω στη φωτο εχω την ιδια black. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ashmadia Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 παρε μερικες ναχεις να δεις πως ειναι.... Σου εχω βαλει και μια μνημη high profile και επισης μετρημενη η αποσταση απο τη μητρικη μεχρι τις μυτες των heatpipes ειναι 16.4. Απο οσο ξερω μπαινει και σε AM3+ Αυτη δεν ειναι η performa. Η 10x performa εχει 5 heatpipes. (ωραιος για τις εικονες ομως) Απο το επισημο site: Dimensions 132(L) x 100(W) x 152(H)mm 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rfc Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Σωστος και εσυ... η οπτιμα ειναι αυτη, λαθος δικο μου την περφορμα την εχω στην εταιρεια μαλλον και πηρα αυτην αντι για εκεινη. Ακομη και αυτη ομως μου εδειχνε 3 βαθμους κατω απο την evo 212 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ashmadia Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Σωστος και εσυ... η οπτιμα ειναι αυτη, λαθος δικο μου την περφορμα την εχω στην εταιρεια μαλλον.Ακομη και αυτη ομως μου εδειχνε 3 βαθμους κατω απο την evo 212 Το πλατος της με "ανησυχει". Γραφει 10cm και μαλλον εννοει μαζι με τον ανεμιστηρα ετσι? Γιατι χωρις μου φαινεται αρκετα παραλογο. Eδω που μετραω πανω στην 990ΧΑ 7.5cm πεφτουν στο 3o-4ο slot ram (10cm/2 + 2.5cm= 7.5cm απο το κεντρο προς τις μνημες) Απο ποια μερια μπαινει ο ανεμιστηρας? Απο την μεγαλη εσοχη ή απο την μικρη για single fan push? Γιατι μαλλον μου μοιαζει να αλλαζει το ποσο θα καλυπτει τις ram και μαλλον τα 10cm ειναι μαζι με τον ανεμιστηρα. http://megaobzor.com/load/lab/cnps/07.jpg Η φωτογραφια απο: megaobzor.com Edit: Δες και εδω που τον εχουν βαλει "αναποδα" με αποτελεσμα να βγαινει πιο εξω. Πηγη: Xbitlabs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 cabdik μην ακούς κανένα, 8350 θα πάρεις! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cabdik Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 εγω λεω να την παραγγειλω, παντως, καθως απο επιδοσεις φαινεται VFM..!! και μολις την παραλαβω, θα δουμε αν μπαινει ανετα, ή θα εχουμε ιστοριες..!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 http://www.guru3d.com/articles_pages/zalman_10x_performa_review,1.html http://www.hardwaresecrets.com/article/Zalman-CNPS10X-Performa-CPU-Cooler-Review/1065 http://www.frostytech.com/articleview.cfm?articleID=2498 Κάποια review για την Performa... άλλα αν μπορούσες αυτή εδώ θα ήταν πολύ καλή περίπτωση πιστεύω http://www.skroutz.gr/s/3191183/Scythe-Ashura.html Ορίστε και ένα review με τον 8350 για να ξέρεις τι μπορεί να κάνει από πρώτο χέρι http://www.dvtests.com/scythe-ashura-test-and-review/ 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rfc Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 ashmadia δε ξερω ρε συ θα πρεπει να την μετρησω, μαλλον με τον ανεμιστηρα καταλαβα και εγω απο αυτα που γραφεις. Στορμ? σε αυτα τα λεφτα η macho δεν εχει αντικαταστατη νομιζω. Και επισης ετσι για το ...... ποπκορν της παρεας, θα ελεγα να βαλεις.......... intel cpu Ζεστη σημερα...... λεμε. Ειστε για κανα Συνταγμα? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα