Προς το περιεχόμενο

Ποια ψυκτρα για FX832/50..?

cabdik

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδια, επειδη στο αμεσο μελλον, θα μπει στο Main PC, ενας FX8320/50 (αναλογα το money..!),  θελω πρωτα να παρω μια ψυκτρα, η οποια θα ειναι ικανη να ψυχει ανετα τον επεξεργαστη. 

κι επειτα να μπορει να ανταπεξελθει σε καποιο LIGHT OC..!  ΟΧΙ τιποτα Extreme πραματα, τυπου "παω για 5+GHZ"......!!!  

το κουτι που βρισκεται το συστημα ειναι το "θρυλικο" πλεον, Coolermaster STACKER 831SE..!! οποτε, δεν νομιζω να τιθεται ιδιαιτερο θεμα....... χωρου...!!!  

μπατζετ οσο πιο φθηνη γινεται, στις προυποθεσεις που ανεφερα..!!

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

οταν ειχα βαλει τον 8350 ειχα παρει τοτε την http://www.e-shop.gr/be-quiet-shadow-rock-2-p-PER.641186. τιμια επιλογη και σε καλη τιμη,αλλα ειναι λιγο κτηνος σε μεγεθος. βεβαια πλεον ειμαι με corsair h100 και αγιος ο θεος.

• Like 1

οταν ειχα βαλει τον 8350 ειχα παρει τοτε την http://www.e-shop.gr/be-quiet-shadow-rock-2-p-PER.641186. τιμια επιλογη και σε καλη τιμη,αλλα ειναι λιγο κτηνος σε μεγεθος. βεβαια πλεον ειμαι με corsair h100 και αγιος ο θεος.

απο θερμοκρασιες πως ησουν?

Δες και Zalman CNPS10X Performa. Διαφορετικα evo ή true spirit απο αυτες που κοιτας, με την true νομιζω πιο ησυχη για παρομοιο αποτελεσμα.

Επισης τον 8350 να τον ξεχασεις, μονο 8320.

• Like 2

την εχω δει και αυτη, Ashmadia..!  

οσο για cpu, ναι, μαλλον προς τον 8320 γερνω..! :-D

επισης, αυτη http://www.eworld.com.gr/products/details/1946 λεει τπτ?

Δες και Zalman CNPS10X Performa. Διαφορετικα evo ή true spirit απο αυτες που κοιτας, με την true νομιζω πιο ησυχη για παρομοιο αποτελεσμα.

Επισης τον 8350 να τον ξεχασεις, μονο 8320.

γιατι ολοι εναντιον του 8350 , εαν ο χρηστης δεν σκαμπαζει απο OC και ταυτοχρονα θελει ψηλα GHZ?

γιατι ολοι εναντιον του 8350 , εαν ο χρηστης δεν σκαμπαζει απο OC και ταυτοχρονα θελει ψηλα GHZ?

μην σε απασχολει αυτο. εγω σκαμπαζω αρκετα απο OC. οποτε τον 8320, μπορω ανετα, να τον κανω 8350.  

δεν ειναι κανεις εναντιον του 8350. αναλογα τι θελει ο καθενας. αν καποιος δεν εχει ιδεα απο OC, και θελει ψηλα GHZ, θα δωσει τα παραπανω € και θα παρει τον 8350. 

αλλα για καποιον που εχει ιδεα, δεν ειναι απαραιτητο...!!!

• Like 2

φαινεται πολυ καλη η 10Χ.  διαβαζοντας καποια review βλεπω οτι εχει υψηλες επιδοσεις..!! 

επισης, αν καποιος την εχει, να μου πει σε σοκετ ΑΜ3+ εχει 2 τροπους εγκαταστασης, απο οτι βλεπω στο Site της Zalman.

εναν με ολικη αφαιρεση του εργοστασιακου μπρακετ.

και εναν με τοποθετηση στο εργοστασιακο μπρακετ.  υπαρχει καποιο θεμα αναλογα πως θα τοποθετηθει?

Εγω την εχω σε 4770Κ ομως. Απο οσο θυμαμαι το bracket δεν εχει fix τρυπες αλλα με διακενο. Δε νομιζω να εχεις θεμα. Επειδη εχω βγαλει τη μητρικη να τη βαλω στο πισι που δουλευω, αμα ειναι αργοτερα θα στη βγαλω μια φωτο να δεις πως ειναι. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...