agiohorion Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 5 χρονια ημουν συδρομητης ολοι οι λογαριασμοι στην ωρα τους,με το που δεν πληρωθηκε ο τελευταιος εγινε με την μια φραγη στις εισ./εξ. κλησεις,με αποτελεσμα να μην μπορουν να με παρουν καν οι ιδιοι τηλ να μου πουν οτι χρωσταω,απλα τραγικοι.Ειναι απαισια "εταιρια",με λαμπρό παραδειγμα τις υποκλοπες κλησεων της κυβερνήσεως του Καραμανλη,και απορω γιατι υπαρχει ακομα στην Ελλαδα... Αλλα ξεχασα μπεεεεεε τραγικη εταιρια για κλωτσιες 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 5 χρονια ημουν συδρομητης ολοι οι λογαριασμοι στην ωρα τους,με το που δεν πληρωθηκε ο τελευταιος εγινε με την μια φραγη στις εισ./εξ. κλησεις,με αποτελεσμα να μην μπορουν να με παρουν καν οι ιδιοι τηλ να μου πουν οτι χρωσταω,απλα τραγικοι.Ειναι απαισια "εταιρια",με λαμπρό παραδειγμα τις υποκλοπες κλησεων της κυβερνήσεως του Καραμανλη,και απορω γιατι υπαρχει ακομα στην Ελλαδα... Αλλα ξεχασα μπεεεεεε Ναι οκ, μόνο που δεν μας λες όλη την ιστορία νομίζω! Δεν πίνω νερό στο όνομά της αλλά δεν γίνεται να έχεις φραγή (και μάλιστα εισερχομένων) αν αφήσεις απλά έναν απλήρωτο λογαριασμό και χωρίς προηγούμενη ενημέρωση. Καλή η "αγανάκτηση" αλλά να είμαστε και λίγο αντικειμενικοί μερικές φορές! Να μου έλεγες για την Forthnet και το άθλιο σύστημα που έχει στο λογιστήριό της να συμφωνήσω! Που όταν τους ζορίζεις και τους εξηγείς πως ενώ πληρώνεις λογαριασμούς, δεν εμφανίζονται στο σύστημά τους, σου πετάνε το κλασικό σενάριο "χρωστάτε λογαριασμό πριν 10 χρόνια" ελπίζοντας πως δεν έχεις κρατήσει παραστατικά τόσων ετών... 5
kyanos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Προβλεπω σε λιγο καιρο θα αγορασουμε απο ενα ρακαλακι (ασυρματος) και θα επικοινωνουμε σε συχνοτητες.
apeiro Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 τελικά η forthnet απέκτησε και ενεργούς μνηστήρες λογικά λόγω των πολλών συνδρομητών που έχει . θα πρέπει να δούμε αν θα βγάλει και κάποιο δελτίο τύπου η forthnet ώστε να υπάρχει ενημέρωση και από την ίδια την εταιρεία
butters Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Μια ματιά εδώ: http://goo.gl/8At9Iiκαι θα δείτε ότι η Αλβανία, η Σλοβενία, η Σλοβακία και η Μάλτα, χώρες με μικρότερη αγορά, έχουν 3 ή περισσότερους Mobile Operators. Σίγουρα δεν έχουμε αγορά μεγάλων ευρωπαϊκών χωρών, αλλά εν προκειμένω μάλλον είναι θέμα κόστους. Από ό,τι καταλαβαίνω, κοινό 4G και κοινό VDSL. H HOL τι θα γίνει;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Από ό,τι καταλαβαίνω, κοινό 4G και κοινό VDSL. H HOL τι θα γίνει; που διάβασες για κοινό 4G και VDSL? θα πρέπει να δούμε αν θα βγάλει και κάποιο δελτίο τύπου η forthnet ώστε να υπάρχει ενημέρωση και από την ίδια την εταιρεία έχει βγάλει η ανακοίνωση, στην πηγή φαίνεται...
butters Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 που διάβασες για κοινό 4G και VDSL? 2G/3G, my bad :S Από τη Forthnet τι θα πάρει η Vodafone αν όχι VDSL; Και μέχρι τότε τι θα γίνει η HOL;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 γιατί να πάρει κάτι? έτσι κι αλλιώς το vdsl που προσφέρει η Forthnet έιναι μέσω Α/Κ, της πλάκας...
orck Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 5 χρονια ημουν συδρομητης ολοι οι λογαριασμοι στην ωρα τους,με το που δεν πληρωθηκε ο τελευταιος εγινε με την μια φραγη στις εισ./εξ. κλησεις,με αποτελεσμα να μην μπορουν να με παρουν καν οι ιδιοι τηλ να μου πουν οτι χρωσταω,απλα τραγικοι.Ειναι απαισια "εταιρια",με λαμπρό παραδειγμα τις υποκλοπες κλησεων της κυβερνήσεως του Καραμανλη,και απορω γιατι υπαρχει ακομα στην Ελλαδα... Αλλα ξεχασα μπεεεεεε Καλα ειναι τραγικοι εαν φραξαν και τις εισερχομενες χωρις να σε ενημερωσουν πρωτα μεσω της συνδεσης σου. Τραγικο και ελληνικο. Το εξωδικο ειναι μια επισημη διαμαρτυρια καταγραμενη για να το χρησιμοποιησουν στο μελλοντικο δικαστηριο εαν δεν συμορφωθεις, πληρωνεις αυτα που χρωστας και τελος, εγινε κατι αλλο σε εσενα;
benpen Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 αυτή η κίνηση αν όντος γίνει πιστεύω μόνο σε καλό του καταναλωτή μπορεί να καταλήξει που ίσως βγουν νέα συνδυαστικά πακέτα με καλύτερες τιμές. η εμπειρία μου με αυτήν την εταιρία είναι πολύ καλή δεν έχω κανένα παράπονο βέβαια πληρώνω στην ώρα μου, όσο για υποκλοπές εδώ παρακολουθούσαν την Μέρκελ και άλλους "μεγάλους" μιλάμε για την Γερμανία με απίστευτη τεχνολογία και μια simens δίπλα της, ο Κωστάκης μας κάνει έκπληξη στην Ελλαδίτσα, μην τρελαθούμε
runner69 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Ναι οκ, μόνο που δεν μας λες όλη την ιστορία νομίζω! Δεν πίνω νερό στο όνομά της αλλά δεν γίνεται να έχεις φραγή (και μάλιστα εισερχομένων) αν αφήσεις απλά έναν απλήρωτο λογαριασμό και χωρίς προηγούμενη ενημέρωση. Καλή η "αγανάκτηση" αλλά να είμαστε και λίγο αντικειμενικοί μερικές φορές! Να μου έλεγες για την Forthnet και το άθλιο σύστημα που έχει στο λογιστήριό της να συμφωνήσω! Που όταν τους ζορίζεις και τους εξηγείς πως ενώ πληρώνεις λογαριασμούς, δεν εμφανίζονται στο σύστημά τους, σου πετάνε το κλασικό σενάριο "χρωστάτε λογαριασμό πριν 10 χρόνια" ελπίζοντας πως δεν έχεις κρατήσει παραστατικά τόσων ετών... Να συμπληρωσω οτι δεν γινεται για εναν απληρωτο λογαριασμο στα 5 χρονια να εστειλαν κατευθειαν εξωδικο χωρις προηγουμενη ενημερωση. Δεν ειναι ουτε ο πρωτος αλλα ουτε ο τελευταιος που μπορει να ξεχασε να πληρωσει ενα λογαριασμο ή να χαθηκε ο λογαριασμος χωρις να τον παραλαβει ποτε κλπ. Απλα ο φιλος μαλλον μας λεει τα μισα.
jlopin Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 ας κάνει ότι θέλει wind kai vodafone . Άλλωστε αυτοί κερδίζουν και όχι εμείς και το θέμα είναι να κρατήσει τις χαμηλές τιμές που έχει η forthnet και να μην αυξήσει τις τιμές τις
apeiro Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 με την συμφωνία wind -vodafone μπορεί να αλλάξουν πολλά και στην κινητή-σταθερή -tv και έτσι να ρίξει και άλλο την τιμολόγηση η forthnet και θα οδηγηθούν σε πτώση τιμών και οι ανταγωνιστές που θα είναι όφελος όλων μας
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 ναι τιμές ακόμα πιο κάτω από το κόστος, ώστε απλά να φτιάχνει πελατολόγιο (βλέπε Forthnet) για να δελεάζει τους μνηστήρες και τα χρέη στο θεό...
Chrisigia Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Καλά έκαναν τα παιδιά, τα βρήκανε και τα συμφωνήσανε. Αγάπη και ομόνοια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα