Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το φετινό καλοκαίρι προμηνυόταν αρκετά ενδιαφέρον όσον αφορά τις εξελίξεις γύρω από τη μετοχική σύνθεση της Forthnet στην οποία συμμετέχουν δύο από τους μεγαλύτερους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους της Ελλάδας, η Vodafone και η Wind.Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα euro2day, η Wind έφτασε σε συμφωνία για τη μεταβίβαση του 13,25% των μετοχών της Forthnet στη Vodafone εντός δωδεκαμήνου. Μέχρι σήμερα η Wind κατείχε ποσοστό 33% στη Forthnet, ποσοστό που θα μειωθεί στο 19.01% εφόσον ασκηθεί το δικαίωμα προαίρεσης. Παράλληλα το ποσοστό της Vodafone θα αυξηθεί στο 19.75%, με τα σενάρια για πιο στενή συνεργασία Vodafone - Wind να πυκνώνουν.

Υπενθυμίζουμε ότι τον περασμένο Φεβρουάριο, οι δύο εταιρείες προχώρησαν στη σύσταση νέας εταιρείας με την ονομασία Victus για μερική κοινή χρήση του δικτύου κινητής τηλεφωνίας 2G/3G κυρίως στην περιφέρεια με κύριο όφελος την επιτάχυνση των επενδύσεων.

Πηγές της ιστοσελίδας αναφέρουν ότι η συμφωνία εξαγοράς του 57.24% της Hellas On Line από τη Vodafone έχει παγώσει μολονότι έχει ολοκληρωθεί και το due diligence για τη συναλλαγή. Αυτή η εξέλιξη φέρνει στο προσκήνιο το ενδεχόμενο συγχώνευσης Vodafone - Wind όπως είχε επιχειρηθεί και στο παρελθόν με στόχο τον ανταγωνισμό μεγάλων αμερικανικών και ασιατικών ομίλων, σκοντάφτοντας όμως στις απαιτήσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ανταγωνισμού.

Πάντως πηγές προσκείμενες στη συμφωνία διαψεύδουν τα σενάρια συγχώνευσης, τονίζοντας πως όπως είχαν διαμορφωθεί οι ισορροπίες στην Forthnet, η κοινή συνεργασία των δύο εταιρειών με αμοιβαίο όφελος ήταν μονόδρομος.

Link.png Site: Euro2day

Δημοσ.

Vodafone η πιο απαισια εταιρια,μου εστειλαν εξωδικο για ξεχασμενο λογαριασμο 27 ευρω λογο μετακομισης.
Μονο μην χαλασουν την Wind/Q ειναι πλεον απο τις πιο φτηνες!!!

• Like 1
Δημοσ.

Vodafone η πιο απαισια εταιρια,μου εστειλαν εξωδικο για ξεχασμενο λογαριασμο 27 ευρω λογο μετακομισης.

Καλα εταιρια ειναι, δεν ειναι φιλανθρωπικο ιδρυμα. Τι περιμενες;

Και το εξωδικο δεν λεει κατι. Απλα σε επιταχυνε να πας να τα πληρωσεις. Δεν ηταν καμια αγωγη.

Το θεμα ειναι οντως να μην χαλασουν τη Q.

• Like 1
Δημοσ.

Μόνο να μην αλλάξουν το snrm από 6db.... Η μόνη εταιρία που το έχει τόσο είναι τώρα...

και γιατί δεν το αλλάζεις μόνος σου.

• Like 1
Δημοσ.

Και σε λίγο θα έχουμε μόνο 2 "σοβαρούς" παρόχους για internet και 2 για κινητή τηλεφωνία... Ωραίος ανταγωνισμός, πολλές επιλογές, φοβερούς ελιγμούς θα μπορούμε να κάνουμε, έτσι; :P

• Like 3
Δημοσ.

Οταν κατα

Και σε λίγο θα έχουμε μόνο 2 "σοβαρούς" παρόχους για internet και 2 για κινητή τηλεφωνία... Ωραίος ανταγωνισμός, πολλές επιλογές, φοβερούς ελιγμούς θα μπορούμε να κάνουμε, έτσι; :P

Οταν καταλαβουμε οτι ζουμε σε ενα χωριο στην περιφερεια της Ευρωπης θα λυθουν πολλες αποριες. Καλως η κακως ειμαστε πολυ μικρη αγορα.

• Like 1
Δημοσ.

Wind-Q=lame για αυτό είναι και φθηνές...ειλικρινά η κοπέλα μου είχε Q και κάναμε ευχέλαιο όταν έπιανε σήμα. Και μιλάμε τώρα για ΑΤΤΙΚΗ. Φαντάσου να είμασταν και επαρχία.

Πέρα από αυτό συγγνώμη κιόλας αλλά καλά σου έκαναν. Εσύ ήσουν αυτός που χρώσταγε. Για 27 ευρώ δουλεύει ο άλλος 8ώρες στο κέντρο εξυπηρέτησης. Εάν είσαι τόσο large που το θεώρησες μικροποσό για εξώδικο ας είσουν τίμιος στην υποχρέωσή σου και ας το πληρώνεις.

Τώρα στο θέμα μας. Εγώ βλέπω τις μεγάλες συμφωνίες εδώ και υποπτεύομαι πως τα συνεταιριλίκια αυτά είναι επειδή δεν βγαίνουν και οι δύο εταιρίες να παρέχουν εξολοκλήρου υποστήριξη για τις ανερχόμενες τεχνολογίες στην τηλεπικοινωνία (4G/VDSL) οπότε επενδύουν μαζί για να οικονομήσουν και μαζί.

• Like 2
Δημοσ.

Ανταγωνισμό έτσι και αλλιώς δεν έχουμε. Μόνο στην καρτοκινητή γίνεται κάτι. Στα συμβόλαια τα προγράμματα των 3 εταιριών είναι copy paste. Απο πιθανή συγχώνευση πάντως δεν έχουμε τίποτα να κερδίσουμε ως καταναλωτές.

Συμφωνώ και εγώ με τους άλλους πάντως. Η Q έχει καλές τιμές και δεν νομίζω να συενχιστεί αυτό αν τελικά συγχωνευτούν οι 2 εταιρίες.

Δημοσ.

Στην Ελλάδα είμαστε, τι περιμένετε να έχουμε.....T-Mobile και AT&T ?

Δημοσ.

Πέρα από αυτό συγγνώμη κιόλας αλλά καλά σου έκαναν. Εσύ ήσουν αυτός που χρώσταγε. Για 27 ευρώ δουλεύει ο άλλος 8ώρες στο κέντρο εξυπηρέτησης. Εάν είσαι τόσο large που το θεώρησες μικροποσό για εξώδικο ας είσουν τίμιος στην υποχρέωσή σου και ας το πληρώνεις.

5 χρονια ημουν συδρομητης ολοι οι λογαριασμοι στην ωρα τους,με το που δεν πληρωθηκε ο τελευταιος εγινε με την μια φραγη στις εισ./εξ. κλησεις,με αποτελεσμα να μην μπορουν να με παρουν καν οι ιδιοι τηλ να μου πουν οτι χρωσταω,απλα τραγικοι.Ειναι απαισια "εταιρια",με λαμπρό παραδειγμα τις υποκλοπες κλησεων της κυβερνήσεως του Καραμανλη,και απορω γιατι υπαρχει ακομα στην Ελλαδα...

Αλλα ξεχασα μπεεεεεε

• Like 4
Δημοσ.

Θα προσθέσω και την "αυτοκτονία" ενός στελέχους τους που ήταν μπλεγμένος τότε με το λογισμικό υποκλοπών. Οι δικοί του ακόμα φωνάζουν παντού ότι ο άνθρωπος ήταν μια χαρά για να αυτοκτονίσει αλλά φυσικά εδώ είναι Ελλαντα και το κάνανε όλοι γαργάρα...

Μια αφρικανική χώρα που κατα τύχη είναι αυτή την στιγμή στην Ευρώπη.

• Like 3
Δημοσ.

Τώρα ισχυροποιούνται ακόμα περισσότερο τα καρτέλ κι εμείς απλά θα είμαστε καταναλωτές...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...