_Theo_ Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 2 ώρες πριν, ilos είπε Ίσως το πιο optimized game από όσα έχω παίξει τον τελευταίο καιρό και από ότι είδα παίζει τα πάντα ultra native 1080p ακόμα και σε ταπεινές κάρτες επιπέδου 3050 κλπ. Αν θέλετε λίγο extra performance χαμηλώστε τα shadows στο medium ή βάλτε FSR Quality. Το FOV στο default είναι απάλευτο (70) - ευτυχώς πάει μέχρι 100. Βγάλτε και το motion blur (not a fan personally), Αν θέλετε να πιάσετε ultra high framerates και σας κόβει το cpu μπορείτε να χαμηλώσετε και το view distance σε high ή medium. Το κουλό είναι ότι έχει alexa integration για voice commands (dafuq) , δε το έχω δει αυτό σε άλλο game και γιατί σπατάλησαν πόρους για αυτό το gimmick δε ξέρω ειλικρινά. Έχει και κάτι καλούδια αν το συνδέσετε με το PROS site καθώς και twitch drops. Για άλλη μια φορά τα requirements είναι γιαλατζί, το game είναι αρκετά ελαφρύ σε σχέση με αυτά που ζητά στο recommended. P.S. το precompiling των shaders στην αρχή δε πρέπει να διαρκεί πάνω από 20-30 δεύτερα.🤣 Μπορείς να το παίξεις και Solo ή θέλει οπωσδήποτε 2 παίκτες για καλύτερη εμπειρία;;
optimus prime Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 Μόλις τώρα, _Theo_ είπε Μπορείς να το παίξεις και Solo ή θέλει οπωσδήποτε 2 παίκτες για καλύτερη εμπειρία;; Μπορεις και solo αλλα με παρεα σιγουρα θα εχει πιο πολυ χαβαλε. 1
Xristaras12 Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 Το κατέβασα κανονικά απο το κλειδί που έδιναν για την 6700, το παιχνίδι παίζει κανονικά αλλά όταν ξεκινάει βγάζει τούτο. Πατάω το close και παίζω κανονικότατα χωρίς πρόβλημα. Ξέρει κανείς τι παίζει; το epic είναι στην τελευταια εκδοση δεν βγάζει κάτι νεότερο οτι υπάρχει το ίδιο και οι drivers.
ilos Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 6 ώρες πριν, optimus prime είπε Μπορεις και solo αλλα με παρεα σιγουρα θα εχει πιο πολυ χαβαλε. Παρέα = όποιος έχει 6700 από το Πλαίσιο.🤣 Δε νομίζω να υπάρχει άλλη ψυχή.
xtrmsnpr Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Δε ξέρω τι λέτε εσείς, αλλά έχει καταπληκτική μουσική εισαγωγής. Και το έχω έχω αφήσει εκεί που λέει να πατήσω enter και παίζει η μουσική και κάνω άλλες δουλειές. Καιρό είχαν να μας δώσουν ωραία μουσική σε εισαγωγή! Δε θυμάμαι πότε ήταν η τελευταία φορά! Το intro video είναι απλώς τόσο yolo και αδιάφορο, που μάλλον όλο το παιχνίδι θα είναι έτσι 😝. Μιλάμε είναι braindead video. Γτπ! (Έκανα redeem το κλειδί από το AMD rewards και έβαλα το παιχνίδι) Επεξ/σία 22 Απριλίου 2023 από xtrmsnpr 2
7nisiotis Δημοσ. 22 Απριλίου 2023 Δημοσ. 22 Απριλίου 2023 ICONIC σχόλια Και εννοείται διαλέξαμε τότε τον Sam B. 1
Xristaras12 Δημοσ. 22 Απριλίου 2023 Δημοσ. 22 Απριλίου 2023 20 ώρες πριν, ilos είπε Παρέα = όποιος έχει 6700 από το Πλαίσιο.🤣 Δε νομίζω να υπάρχει άλλη ψυχή. εγώ πάντως που το παίζω public έχει τύχει αρκετές φορές να μπουν πάνω μου άτομα.
Armoral Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Εντάξει μόνο το λογότυπο της pfizer, του Cdc και ομιλία από τον Bill Gates και τον Σβαμπ δεν έχει το παιχνίδι. 1
ilos Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Το game για αυτό που είναι και αυτό που θέλει να πετύχει (ένα γραμμικό zombie looter brawler/shooter) είναι πάρα πολύ τίμιο και κάργα polished το οποίο και με εξέπληξε γιατί περίμενα χειρότερα. 70 ευρώ δεν αξίζει, αλλά με τίποτα δεν είναι μόνο 15 ώρες που λένε για 100% αν κάνεις blind run. Ο ορισμός του wait 4 sale (και steam).🤣 Το power spike έρχεται από καλά zombie weapon mods, skills και autophagy level 3. Αν πας στα κουτουρού να βγάλεις το main story μέσα σε 8 ώρες, αυτόν τον συνδυασμό δε θα το δεις ποτέ μάλλον γιατί χρειάζεται αρκετό farming και να κάνεις sidequests και challenges που ξεκλειδώνουν πράγματα. Επεξ/σία 24 Απριλίου 2023 από ilos 1
Arkin Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 19 λεπτά πριν, ilos είπε Το game για αυτό που είναι και αυτό που θέλει να πετύχει (ένα γραμμικό zombie looter brawler/shooter) είναι πάρα πολύ τίμιο και κάργα polished το οποίο και με εξέπληξε γιατί περίμενα χειρότερα. 70 ευρώ δεν αξίζει, αλλά με τίποτα δεν είναι μόνο 15 ώρες που λένε για 100% αν κάνεις blind run. Ο ορισμός του wait 4 sale (και steam).🤣 Το power spike έρχεται από καλά zombie weapon mods, skills και autophagy level 3. Αν πας στα κουτουρού να βγάλεις το main story μέσα σε 8 ώρες, αυτόν τον συνδυασμό δε θα το δεις ποτέ μάλλον γιατί χρειάζεται αρκετό farming και να κάνεις sidequests και challenges που ξεκλειδώνουν πράγματα. Συγκριτικα με το πρωτο ειναι αρκετα μικροτερο στο completionist στη βασικη ιστορια ειναι πανω κατω στα ιδια. Παντως τρεχει εξαιρετικα σε καθε συστημα και δειχνει και πολυ ομορφο. Απο τις εκπληξεις σε αυτο το κομματι απο τα νεα παιχνιδια του 2023. 1
Skywalker333 Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 1,000,000 πωλήσεις σε 3 μέρες για το Dead Island 2 1
firepc Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 23 λεπτά πριν, Skywalker333 είπε 1,000,000 πωλήσεις σε 3 μέρες για το Dead Island 2 δεν περίμενα να τα πάει τόσο καλά Ειδικά με τα 5αρια που πήρε και δεν βγήκε καν στο steam
ilos Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Πραγματικά γιατί να το βαθμολογήσει κάποιος με 5/10? Ok it gets old να σκοτώνεις zombies από ένα σημείο και μετά αφού δεις και όλα τα finishers κλπ, αλλά tbh είναι καλύτερο game από το πρώτο το οποίο ήταν 8/10 στο metacritic - το οποίο με το ζόρι το είχα τερματίσει και με παρέα κιόλας. Σε αυτό τουλάχιστον σε σχέση με το πρώτο έχοντας ρίξει 20 ώρες ήδη, έχει νόημα να κάνεις sidequests και τα challenges για να ξεκλειδώνεις νέα πράγματα που μπορεί να σου αλλάξουν το build και το playstyle. Έχει καλύτερο (σίγουρα πιο ενδιαφέρον) level design και setting, ξεκλειδώνοντας δωμάτια και shortcuts. Καλό gore system, τρέχει άψογα από day 1 ακόμα και σε τοστιέρες και γενικά παίζοντας solo δε το έχω βαρεθεί ακόμα which says a lot. Εντάξει το game δεν είναι επιπέδου borderlands ή dying light, αλλά αν είναι να το τιμωρήσουμε με 5ρια επειδή έχει old skhool game loop και πατάει σε περπατημένες συνταγές αντί να είναι άλλη μια open world live service μπούρδα-δικαιολογία για MTs μάλλον έχουμε χάσει το μέτρο. Dont get me wrong έχει ελαττώματα το game, αλλά επειδή κιόλας κράταγα μικρό καλάθι τα πλεονεκτήματα είναι πολύ παραπάνω από τις ατέλειες. Αν έχω 2-3 παράπονα μέχρι στιγμής είναι ότι δε βρίσκεις κάτι τρομερό unique/legendary σαν όπλο που να σε κάνει να αλλάξεις όλο το playstyle. 2-3 όπλα που βρήκα κιόλας από quests ήταν rare ούτε καν superior... Ένας αέναος κύκλος όπου κάνεις recycle ότι μεγαλύτερο level superior βρίσκεις γιατί το level match είναι πανάκριβο και δε ταιριάζει στην οικονομία του game. Επίσης είναι σπαστικό που δε μπορείς να κάνεις craft fuses ή ammo on the fly και πρέπει να πηγαινοέρχεσαι στα workbenches και τους traders και δεν έχει και fast travel για εκεί in level παρά μόνο από save heaven περιοχής σε άλλο save heaven άλλης. Πολλοί παραπονιούνται και για τα zombie parts, αλλά έχοντας παίξει τα surge μου αρέσει το mechanic και σε αναγκάζει να σημαδεύεις συγκεκριμένα σημεία για να πάρεις parts. Γενικά αν είχαν δώσει λίγο παραπάνω έμφαση στο crafting system και ήταν λίγο πιο balls to the wall με unique/legendaries και είχε δυνατό endgame για αυτά όπως πχ το Borderlands 2, το game θα τα έσπαγε άσχημα. Επεξ/σία 25 Απριλίου 2023 από ilos 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, Skywalker333 είπε 1,000,000 πωλήσεις σε 3 μέρες για το Dead Island 2 9 ώρες πριν, ilos είπε Γενικά αν είχαν δώσει λίγο παραπάνω έμφαση στο crafting system και ήταν λίγο πιο balls to the wall με unique/legendaries και είχε δυνατό endgame για αυτά όπως πχ το Borderlands 2, το game θα τα έσπαγε άσχημα. E κάτι πρέπει να βάλουν στο "expansion" pack. Επεξ/σία 25 Απριλίου 2023 από {TDi}Dj2k..infc 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα