Προς το περιεχόμενο

Dead Island 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χωρίς εταιρεία ανάπτυξης το Dead Island 2

Η εταιρεία έκδοσης του τίτλου, Deep Silver, ανακοίνωσε πως απέρριψε την Yager Development απο την ανάπτυξη του τίτλου (γνωστή για το Spec Ops: The Line).

Όπως δήλωσε και η Deep Silver:

“Με το Dead Island 2, είμαστε απόλυτα αφοσιωμένοι να προσφέρουμε στους fans της σειράς το sequel που αξίζουν. Μετά απο πολύ σκέψη, αποφασίσαμε να διακόψουμε την συνεργασία μας με την Yager Development. Παρόλα αυτά, θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε πάνω στο όραμά μας να δώσουμε στο κοινό το Dead Island 2, και θα μοιραστούμε περαιτέρω πληροφορίες σε αργότερο σημείο.“

• 7 μήνες μετά...
  • 6 χρόνια αργότερα...
  • 2 μήνες μετά...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τρελη splateria οπως και το πρωτο με εντονα χρωματα και δειχνει διασκεδαστικο. Προτιμω το αρκετα πιο μαυρο υφος του dying light. 

• 1 μήνα μετά...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Yποσχόμενο, φαίνεται εξαιρετικά fun το gameplay του. Ειδικά στο dismemberment έχει πέσει δουλειά. Το κάθε weapon φαίνεται να προκαλεί εντελώς διαφορετική ζημιά στα ζόμπια.

Θα πω τώρα δυο υποψίες μου και θέλω να πέσω έξω.

Πρώτη. Είδα καρτούλες με perks/skills πέρα των χαρακτήρων που μπορούμε να επιλέξουμε. Μην κάνουν καμιά πλάκα με τίποτα loot boxes μόνο...

Δεύτερη και χειρότερη υποψία είναι μην βγει μισο*αμήσι γενικώς το game γιατί ήταν από τα games που περίμεναν πολλοί ότι θα έχει και άλλο delay. Aντιθέτως με το τι πίστευε ο κόσμος, το pushάρουν οπότε έχω mixed feeling about that...

Επεξ/σία από Alex21121988

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...