Aruil Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Αν μιλάς για το δέντρο με το νερό, και εγώ είχα ρίξει πολύ βρίσιμο. Σε κάποια φάση σκεφτόμουν σοβαρά το uninstall . Το πέρασα τελικά πάντως και μπορώ να πω με σιγουριά ότι αν το περάσεις δεν θα ξαναδυσκολευτείς για το υπόλοιπο παιχνίδι (κατ' εμέ και το μοναδικό μειονέκτημα του παιχνιδιού).
Ronnie1985 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Sorry που επαναφερω το θεμα αλλα μιας και υπαρχει ηδη δεν ανοιγω νεο τοπικ. Αγορασα το παιχνιδι απο steam την definitive edition, αλλα τα fps ειναι κλειδωμενα μονιμα στα 60. Ετσι ειναι σχεδιασμενο; Το vsync μεσα στο παιχνιδι το εχω off, αλλα το vsync στο nvidia control panel παντα το εχω on.
>>Morpheus>> Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 5 ώρες πριν, Ronnie1985 είπε Sorry που επαναφερω το θεμα αλλα μιας και υπαρχει ηδη δεν ανοιγω νεο τοπικ. Αγορασα το παιχνιδι απο steam την definitive edition, αλλα τα fps ειναι κλειδωμενα μονιμα στα 60. Ετσι ειναι σχεδιασμενο; Το vsync μεσα στο παιχνιδι το εχω off, αλλα το vsync στο nvidia control panel παντα το εχω on. Στο συγκεκριμενο παιχνιδι χρειαζεσαι V-sync καθως το tearing κατα την κινηση αριστερα-δεξια ειναι εμφανες σε αυτο το ειδος... και ειναι κριμα για το οπτικο αποτελεσμα. Εαν στο Nvidia panel το βγαλεις OFF τοτε θα δεις παραπανω απο 60fps. Yπερισχύει η επιλογη εκει.
Ronnie1985 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, >>Morpheus>> είπε Στο συγκεκριμενο παιχνιδι χρειαζεσαι V-sync καθως το tearing κατα την κινηση αριστερα-δεξια ειναι εμφανες σε αυτο το ειδος... και ειναι κριμα για το οπτικο αποτελεσμα. Εαν στο Nvidia panel το βγαλεις OFF τοτε θα δεις παραπανω απο 60fps. Yπερισχύει η επιλογη εκει. Οποτε μενω ετσι στα 60fps? Γιατι ειμαι με G-sync monitor στα 144hz και 2070 super. Ρωτω απλα αν μπορουσε να γινει κατι καλυτερο με καποια αλλαγη ρυθμιση οτιδηποτε. Εκτος οπως ειπα κ στην αρχη ειναι κλειδωμενο οπως το sekiro στα 60fps κ δε μπορω να κανω κατι. Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2020 από Ronnie1985
>>Morpheus>> Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Εαν εχεις 144Hz monitor βγαλε το Vsync και απο το παιχνιδι. Στο Nvidia panel, ρυθμισε το "application preference" ή οπως το αναφερει, ωστε να διαλεγει το προγραμμα που τρέχει. (επομενως το επιλεγεις απο το εκαστοτε προγραμμα/παιχνιδι) Χωρις Vsync εαν εισαι κατω απο 144fps δεν θα εχεις tearing και θα μπορεσεις να εκμεταλλευτεις την οθονη σου. Εαν εισαι πανω απο τα 144fps εισαι σε ευχαριστη και δυσαρεστη θεση ταυτοχρονα! 😆
Ronnie1985 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 20 ώρες πριν, >>Morpheus>> είπε Εαν εχεις 144Hz monitor βγαλε το Vsync και απο το παιχνιδι. Στο Nvidia panel, ρυθμισε το "application preference" ή οπως το αναφερει, ωστε να διαλεγει το προγραμμα που τρέχει. (επομενως το επιλεγεις απο το εκαστοτε προγραμμα/παιχνιδι) Χωρις Vsync εαν εισαι κατω απο 144fps δεν θα εχεις tearing και θα μπορεσεις να εκμεταλλευτεις την οθονη σου. Εαν εισαι πανω απο τα 144fps εισαι σε ευχαριστη και δυσαρεστη θεση ταυτοχρονα! 😆 Με 60fps σε 144hz οθονη θεωρειτε τραγικο η μια χαρα smooth ειναι κ ετσι;
>>Morpheus>> Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Παμε αλλη μια φορα. In game: Vsync OFF Nvidia panel: Vsync OFF Εαν εισαι κατω απο τα 144hz δεν θα εχεις tearing. Οποτε, WIN! Εαν εισαι πανω απο 144hz θα εχεις. Πραξε αναλογως και δες τα αποτελεσματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα