Προς το περιεχόμενο

Ori and the Blind Forest

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 81
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έμπαινα στο site και δεν μπορούσα να το βρω. Μπήκα από την εφαρμογή στο κινητό και ήταν στα inbox. Thanx!

Δημοσ.

Αν κάποιος που δεν έχει κανένα από τα 2 βρει κουπόνι -75% παίρνει και τα 2 παιχνίδια στο 5ευρω (ξεχωριστά entries στο library).

Η αρχική έκδοση του 2015 (που είναι purchase-disabled) έχει πλέον ενσωματωθεί στο package του definitive  :D .

https://steamdb.info/sub/73194/apps/

• Like 1
Δημοσ.

Η χαμηλότερη τιμή στο λινκ που δίνεις είναι σχεδόν διπλάσια απο την αντίστοιχη με το κουπόνι και επίσης τα κλειδιά αυτά πωλούνται απο site που βρίσκονται στην λεγόμενη γκρίζα ζώνη μεταξύ νομιμότητας και παρανομίας (ειδικά όσο αφορά την προέλευση των κλειδιών).

Παλαιότερα ίσως σκεφτόμουν την αγορά απο αυτά, πλέον έχοντας ενα account με πάνω απο 800 παιχνίδια δεν θα έπαιρνα καν το ρίσκο για ενδεχόμενο ban ή οτιδήποτε σχετικό.

Άλλωστε αν κάποιος έχει ενα κουπόνι και δεν σκοπεύει να το χρησιμοποιήσει, μπορεί άνετα να το χαρίσει σε κάποιον μιας και έχει ημερομηνία λήξης (90 ημέρες)...

• Like 1
Δημοσ.

Η χαμηλότερη τιμή στο λινκ που δίνεις είναι σχεδόν διπλάσια απο την αντίστοιχη με το κουπόνι και επίσης τα κλειδιά αυτά πωλούνται απο site που βρίσκονται στην λεγόμενη γκρίζα ζώνη μεταξύ νομιμότητας και παρανομίας (ειδικά όσο αφορά την προέλευση των κλειδιών).

Παλαιότερα ίσως σκεφτόμουν την αγορά απο αυτά, πλέον έχοντας ενα account με πάνω απο 800 παιχνίδια δεν θα έπαιρνα καν το ρίσκο για ενδεχόμενο ban ή οτιδήποτε σχετικό.

Άλλωστε αν κάποιος έχει ενα κουπόνι και δεν σκοπεύει να το χρησιμοποιήσει, μπορεί άνετα να το χαρίσει σε κάποιον μιας και έχει ημερομηνία λήξης (90 ημέρες)...

Μιλαμε για παιχνιδι 10ευρω χοντρικα(τοσο εχει η απλη εκδοση απο το steam)και 16-17ευρω κουτατο.

Οσον αφορα τα κλειδαδικα ας το αφησουμε για αλλο δικο τους θεμα.

Το point μου ειναι οτι γενικα ειναι τοσο χαμηλη η τιμη του ουτως ή αλλως που οποιον τον ενδιαφερει το παιχνιδι το εχει ηδη αγορασει,δεν περιμενει απο το κουπονι για την τρομερη μειωση τιμης.Και το γραφω αυτο γιατι αν δεις και απο την προηγουμενη σελιδα,γενικα δεν υπαρχει μεγαλη συμμετοχη/ενδιαφερον εδω και μηνες για το παιχνιδι ουτως ή αλλως.

• Moderators
Δημοσ.

Το point μου ειναι οτι γενικα ειναι τοσο χαμηλη η τιμη του ουτως ή αλλως που οποιον τον ενδιαφερει το παιχνιδι το εχει ηδη αγορασει,δεν περιμενει απο το κουπονι για την τρομερη μειωση τιμης.Και το γραφω αυτο γιατι αν δεις και απο την προηγουμενη σελιδα,γενικα δεν υπαρχει μεγαλη συμμετοχη/ενδιαφερον εδω και μηνες για το παιχνιδι ουτως ή αλλως.

Το point σου δεν το βρίσκω σωστό, και είναι λάθος να λογαριάζεις με πορτοφόλια ξένων (βασικά είναι οριακά προσβλητικό προς άλλους). 

Όπως δεν είναι σωστή η συγχώνευση της έλλειψης "συμμετοχής στο νήμα" με χαμηλό "ενδιαφέρον" για το παιχνίδι "εδώ και μήνες ούτως ή άλλως". 

• Like 3
Δημοσ.

Μιλαμε για παιχνιδι 10ευρω χοντρικα(τοσο εχει η απλη εκδοση απο το steam)και 16-17ευρω κουτατο.

Οσον αφορα τα κλειδαδικα ας το αφησουμε για αλλο δικο τους θεμα.

Το point σου δεν το βρίσκω σωστό, και είναι λάθος να λογαριάζεις με πορτοφόλια ξένων (οριακά προσβλητικό προς άλλους). 

Όπως δεν είναι σωστή η συγχώνευση της έλλειψης "συμμετοχής στο νήμα" με χαμηλό "ενδιαφέρον" για το παιχνίδι "εδώ και μήνες ούτως ή άλλως". 

Προσωπικά για μένα δεν είναι τόσο το θέμα των χρημάτων (που μετράει εννοείται κι αυτό) όσο το τεράστιο backlog που εχω, οπότε εχω φτιάξει μια πολύ μικρή wishlist με ούτε 30 παιχνίδια και εχω "ορκιστεί" οτι θα τα πάρω σε έκπτωση τουλάχιστον 75% και ανω (ή σε bundles) μιας και είναι άγνωστο το πότε θα βρω χρόνο να παίξω το κάθε παιχνίδι...

• Moderators
Δημοσ.

Παρομοίως κι εγώ το έχω στο μάτι μου και από ό,τι έχω δει με ενδιαφέρει πάρα πολύ αλλά θα το πάρω όταν θα έρθει  - ή θα πλησιάζει - η ώρα να το παίξω (πιθανότατα με την συγκυρία κάποιου sale, αλλά όχι απαραίτητα) αφότου θα έχω ξεμπερδέψει με αρκετά άλλα που προηγούνται στο backlog.

Ή θα το δω σε κάποια εξαιρετικά χαμηλή τιμή και θα μπει και αυτό στη στοίβα (αυτό το χούι είναι που προσπαθώ να περιορίσω).  

• Like 3
Δημοσ.

Καλησπέρα,

αν περισσεύει κάποιο κουπόνι και δεν το χρειάζεται κάποιος θα το ήθελα!

Ευχαριστώ...

Είμαι ακόμα στην αναζήτηση για κουπόνι... Όποιος έχει και δεν το χρειάζεται θα το ήθελα και θα δώσω έξτρα και κάποια wallpapers κλπ...

Ευχαριστώ!

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

πω στην αποδραση απο δεντρο *** το χερι μου...δεν τα καταφερα σημερα, εσπασαν τα νευρα μου. αυριο παλι με ηρεμια...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...