Προς το περιεχόμενο

Ori and the Blind Forest

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ανακοίνωσαν πως θα κυκλοφορήσει και σε κουτί στις 14/6.

http://www.polygon.com/2016/5/23/11744832/ori-and-the-blind-forest-retail-release-date

Το έχω ξεκινήσει και είμαι περίπου στη μέση. Το παιχνίδι είναι αριστούργημα. Απλά το καλύτερο platform ever μαζί με Rayman Legends.

Θα γράψω περισσότερα όταν το τελειώνω. Προς το παρόν μην το χάσετε ακόμη και full price.

• Like 1
  • Απαντ. 81
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πολυ ωραιο game αλλα εγω εκανα ragequit στο water escape part ...θα το ξαναδοκιμασω οταν παρω την definitive edition.

Δημοσ.

Θα κυκλοφορήσει και Limited Steelbook έκδοση, νομίζω μόνο Γερμανία. ;)

Παντως στο amazon το εχουν ως προιον εστω και ως 'currently unavailable' : https://www.amazon.co.uk/Ori-Blind-Forest-Limited-DVD/dp/B01F3DR7A4/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1464033091&sr=8-2&keywords=ori+and+the+blind+forest

Και δεν λενε πουθενα για κυκλοφορια μονο στην Γερμανια.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τέλος από μένα. Το έφτασα 99% στο normal μετά από 15 ώρες περίπου.

Πρόκειται για καταπληκτική δουλειά και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους δημιουργούς. Άψογα γραφικά-ήχος, ακριβής χειρισμός και το κυριότερο είναι πως το παιχνίδι "ανοίγει" εξαιρετικά με νέους μηχανισμούς-skills που δένουν κάθε φορά αρμονικά με τα puzzle.

Τα 4 chase puzzle είναι trial-error σαφώς αλλά μικρό το πρόβλημα.

Το καλύτερο platform για PC μαζί με Rayman Legends απλά. 10/10 από μένα, μην το χάσει κανείς.

• Like 2
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Διαθέσιμο και στο GOG πλέον:

https://www.gog.com/game/ori_and_the_blind_forest_definitive_edition

Όντως, και όταν μπει σε καλή έκπτωση θα το αγοράσω και ας το έχω ήδη στο Steam λόγω DRM.

Σε άλλα νέα, έγινε ένα promo σήμερα όπου οι κάτοχοι του παιχνιδιού λαμβάνουν ένα Steam Coupon -75% για τη Definitive Edition. Δε θα χρησιμοποιήσω το δικό μου, οπότε αν κάποιος το θέλει ας στείλει ΠΜ. Η διάρκεια του κουπονιού είναι ως τις 5 Γενάρη 2017 (90 μέρες, τρεις μήνες δηλαδή).

EDIT - Το κουπόνι δόθηκε, οι υπόλοιποι κερδίσατε τον κύριο Ζονκ στην παραλία :P :P :P

Επεξ/σία από Tobajara
  • Like 1
Δημοσ.

16-17ευρω εχει η κουτατη εκδοση του παιχνιδιου 

https://www.skroutz.gr/s/9195112/Ori-and-the-Blind-Forest-PC.html?from=catspan&keyphrase=ori+and+the+blind+forest

και φυσικα φθηνοτερα(11-12ευρω)απο κλειδαδικο.

ποιος θα δωσει 20ευρω για digital εκδοση απορω πραγματικα.Κανονικα επρεπε να δινανε δωρεαν την αναβαθμιση σε definitive edition για οσους ειχαν αγορασει ηδη το παιχνιδι

Δημοσ.

Όντως, και όταν μπει σε καλή έκπτωση θα το αγοράσω και ας το έχω ήδη στο Steam λόγω DRM.

Σε άλλα νέα, έγινε ένα promo σήμερα όπου οι κάτοχοι του παιχνιδιού λαμβάνουν ένα Steam Coupon -75% για τη Definitive Edition. Δε θα χρησιμοποιήσω το δικό μου, οπότε αν κάποιος το θέλει ας στείλει ΠΜ. Η διάρκεια του κουπονιού είναι ως τις 5 Γενάρη 2017 (90 μέρες, τρεις μήνες δηλαδή).

EDIT - Το κουπόνι δόθηκε, οι υπόλοιποι κερδίσατε τον κύριο Ζονκ στην παραλία :P :P :P

Δε χρειάζεται να το αγοράσεις δεύτερη φορά γιατί και στο Steam είναι DRM-Free.

Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να διαγράψεις ή να μετονομάσεις SteamworksNative.dll στο φάκελο εγκατάστασης του παιχνιδιού. Μετά από αυτό, enjoy your DRM-Free game ;)

• Like 1
Δημοσ.

Δεν το ήξερα αυτό, σε ευχαριστώ πολύ!

Από τη στιγμή βέβαια που δεν υπάρχει upgrade pack σε Definitive edition, αν είναι να δώσω 5 ευρώ προτιμώ να τα δώσω στο GOG παρά στο Steam. Θα το εφαρμόσω όμως αυτό που λες!

Δημοσ.

Το κουπόνι που το βρήκατε? Το είχα αγοράσει κι εγώ για steam το παιχνιδάκι. Η Definitive edition τι παραπάνω έχει από θέμα περιεχομένου? 

Δημοσ.

Το κουπόνι που το βρήκατε? Το είχα αγοράσει κι εγώ για steam το παιχνιδάκι. Η Definitive edition τι παραπάνω έχει από θέμα περιεχομένου? 

Google is your friend :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...