GIOVINCO Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Το παιχνιδι ειναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΕνας συνδιασμος ολων των κορυφαιων πλατφορμ (limbo, super meat boy, child of light, trine, rayman). Αψογος χειρισμος (με 360 μοχλο παιζω) φοβερα γραφικα, πολυ ωραιες μαχες και εχθροι, μεγαλος χαρτης σε φαση openworld αλλα πλατφορμ, ατμοσφαιρα, μουσικη Επιτελους ενα νεο "limbo" και μαλιστα πολυ καλυτερο του!10/10 3
naruto14 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Το έχει βρει κανείς πιο φθηνά από τα 20Ε που ζητάει στο steam?
GIOVINCO Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 ερωτηση (μια-μιαμιση ωρα εχω παιξει περιπου) : να ακολουθω καθε φορα το objective που εχω ή να ξεκοκαλιζω το καθε μερος του χαρτη? Ρωταω γιατι καπου πηρε το ματι μου πως δεν υπαρχει λογος να εξερευνεις, θα σε γυρισει σε ολα τα σημεια το στορυ απο μονο του. Μην πολεμαω τσαμπα τους respawn εχθρους. Sent from my iPhone using Insomnia
gkalas Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Αν εξερευνεις, θα σκοτώνεις και περισσοτερους εχθρούς άρα θα μαζευεις και πιο γρήγορα πόντους για skills.Απο την άλλη και έτσι οπως σε πάει το παιχνίδι μια χαρά θα μαζέψεις πόντους για skills.Τραβα το όπως σε πάει το παιχνίδι για μένα.
InfinitySurfer Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δεν μπορείς να τα μαζέψεις όλα με τη μια. Προχώρα με το παιχνίδι, και μετά μπορείς να ξαναγυρίσεις πισω και να πάρεις οτι άφησες. Γενικά το πήγαινε-έλα είναι συνεχόμενο.
>>Morpheus>> Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Επαιξα το παιχνιδι ενα 20λεπτο και τραβαω τα μαλλια μου! Απιστευτο! Θα αγορασω ασυρματο gamepad, αφου με το ασυρματο πληκτρολογιο (καθισμενος στον καναπε και το PC στην Plasma του σαλονιου) δε βολευει με τιποτα. Το animation και τα visuals ειναι απιστευτα καλοσχεδιασμενα! Η μουσικη και αυτη, 10άρι!
Despotas Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δύσκολο για GOG λόγω MS αλλά ποτέ δε ξέρεις, εδώ βγήκαν τα παιχνίδια της Lucasarts. Θα το τσιμπήσω οπωσδήποτε αλλά όταν πέσει κάτω από 10€. 1
GIOVINCO Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 το παιχνιδι εχει τρελο bug οποτε καλο ειναι οποιος δεν το αρχισε να το κανει οταν βγει το πρωτο patch ενας τυπος που εχει βρει κολπακι να το διορθωνει αμα του στειλεις το save σου, ισχυριζεται πως το bug "ενεργοποιειται" αν κανεις κατα λαθος save με crouch. ειμαι (υπολογιζω) λιγο μετα τη μεση του, με 8 ωρες ηδη ενεργητικο, εχει μπει ηδη στο top 10 μου.
Jimys2008 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Εξαιρετικο παιχνιδι. Απιστευτη μουσικη. 10 με τονο ! 8 ωρες μου πηρε και ολα τα skills στο max.
spyros95 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Πραγματικά πανέμορφο παιχνίδι , έχω γράψει 8μιση ώρες μέχρι στιγμής και βρίσκομαι στο 50% . Έχω ενα πρόβλημα με το καλιμπράρισμα του gamepad όμως και έχω κολλήσει , μιας και δεν βολέβομαι καθόλου να παίξω με πληκτρολόγιο και mouse . Συγκεκριμένα , έχω ενα Logitech Presicion και δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω το RT . Υπάρχει κάποιος τρόπος να το καλιμπράρω , είναι κρίμα να πάει ατερμάτιστο τέτοιο διαμάντι ..
InfinitySurfer Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Είχα το ίδιο πρόβλημα με ένα turbo-x controller, και δεν γίνεται τίποτα. Στα σημεία που χρειαζόμουν το RT χρησιμοποιούσα button από το Keyboard. Και σε κάποια σημεία αυτό δυσκόλευε πολύ. Δυστυχώς. Αλλά κουτσά στραβά το έβγαλα.
spyros95 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Το δοκίμασα έτσι φίλε , δυστυχώς είμαι μαθημένος με κονσόλες και δεν μπορώ καθόλου το πληκτρολόγιο για gaming . Δοκίμασα επίσης μέσω του προγράμματος του controller να καλιμπράρω τα κουμπιά πάνω σε αυτό το παιχνίδι , αλλα ή δεν κάνω κάτι καλά , η δεν δέχεται τις εντολές για το παιχνίδι . Επομένως ή θα πάω για ένα xbox360 controller , ή θα το ψάξω για κανέναν αντάπτορα ( έχω της πρώτης κονσόλας το χειριστήριο ) ..
InfinitySurfer Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Το πιο άσχημο πράγμα σε παιχνίδια (απο πλευράς menu options), είναι να μην έχουν key/button re-maping. Από τη στιγμή που ένα παιχνίδι έχει "κλειδωμένα" τα controls, σε ένα μόνο format, κλάφτα.
dimitris21gr Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Το ξεκίνησα και εγώ σήμερα. 20% μετά από κάνα 3ωρο. Το απολαμβάνω 100%. Δ-Ι-Α-Μ-Α-Ν-Τ-Ι! https://www.youtube.com/watch?v=4JKGDC3uozk Η μουσική είναι υπερπαραγωγή. Δεν έχω λόγια... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα