TRILOBYTER Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Καλησπερα. Μολις αναψα τον υπολογιστη και προσεξα οτι τα παντα ειναι σε Slow Motion. Δηλαδη οταν ανοιγα κατι η εκανα minimize/maximize εκανα 2-3 δευτερολεπτα να ανοιξει σιγα σιγα, ανοιξα και το counter strike απλα να δω αν το κανει και στα παιχνιδια και παλι τα ιδια.. Εκανα ρεσταρτ και εφτιαξε ομως, αρκετα παραξενο παντως.. οποτε ηθελα να ρωτησω αν σας εχει τυχει.. Πιστευω ισως ειναι οι drivers που δεν εκαναν load σωστα η τα φτυνει η οθονη... Τι λετε?
infin1tyGR Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Είχα δει και κάποιον στο reddit που του έτυχε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Μάλλον κάτι με τους drivers παίχτηκε.
TRILOBYTER Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δεν ξερω αν εχει καποια σχεση αλλα μετα το ρεσταρτ καθως επαιζα counter strike κολλησε το παιχνιδι και μου εβγαλε whea logger event id 4 στο event viewer μετα το ρεσταρτ. Το θεμα ειναι οτι το Overclock μου ειναι σταθεροτατο εδω και καιρο οποτε δεν ξερω τι γινεται η αν εχουν καποια σχεση ολα αυτα.
zefiroth Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Να τολμησω μια υποθεση; Ειναι το 1ο καλοκαιρι του 920@4Ghz ; Αν ναι ,εχε το νου σου στις θερμοκρασιες ,σημερα ειναι η πρωτη πραγματικα ζεστη μερα στη Θεσσαλονικη.Μπορει και να ειναι συμπτωση βεβαια ,αλλα τρεξε ενα Prime για κανα τεταρτο και δες τι θερμοκρασιες θα ανεβασεις.
TRILOBYTER Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Τελικα δεν νομιζω να εχει να κανει με τον επεξεργαστη. Πριν λιγο δεν ανοιγε ο υπολογιστης, δηλαδη κολλουσε στο windows logo. Μαλλον εχει παθει κατει το installation, θα κανω ενα repair. Οσο για θερμοκρασιες, ειναι ολα καλα.. ουτε 60c στα παιχνιδια.. 80c στο prime..
TRILOBYTER Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Εκανα τελικα ενα repair, θα δουμε τωρα. Απο θερμοκρασιες ολα ειναι φυσιολογικα και στην καρτα γραφικων και στον επεξεργαστη..
TRILOBYTER Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Χμμ τελικα δεν ξερω τι παιχτηκε, το πρωτο προβλημα μπορει να ειχε να κανει και με memory leak αλλα απο εκει και περα τα 2 bsod δεν ξερω απο τι ηταν, δεν εχω προβλημα σταθεροτητας στο OC και ουτε με θερμοκρασιες. Προσεξα επισης οτι μετα απο το repair αργει αρκετα παραπανω να κανει boot στα windows. Ολα ειναι νορμαλ τωρα, αλλα ειναι παραξενο, δηλαδη απο τι αρχισε το προβλημα και γιατι αργει να κανει boot..
TRILOBYTER Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Για δοκιμη αλλαξα τα overclock settings, και σε στοκ δοκιμασα, και στα 3.5.. Που και που κολλαω εντελως και πρεπει να κανω ρεσταρτ, δηλαδη κολλαει η οθονη και σταματανε ολα, εγινε και πριν λιγο καθως ειμουν εδω στο φορουμ. Δεν νομιζω πλεον οτι εχει καποια σχεση με το overclock. Οποτε δεν ξερω, ισως του κανω ενα καθαρο φορματ.. Το θεμα ειναι οτι δεν εχω κανει κατι στον υπολογιστη απο τοτε που αρχισε αυτο το προβλημα, το μοναδικο προγραμμα που εκανα ινσταλ πριν αρχισει να εμφανιζει τα προβληματα, ηταν το counter strike 1.6. Οποτε τα συμπτωματα τωρα ειναι 1: Slow boot στο windows logo, και μετα πριν μπει για να βαλω τον κωδικο και εκει σταματαει για 1-2 δευτερολεπτα. 2: Κολληματα του υπολογιστη που και που, σταματανε ολα και πρεπει να πατησω rerart. To πρωτο ομως συμπτωμα ηταν οταν πρωτοαρχισε και ανοιξε ο υπολογιστης με τα παντα σε slow motion, αν και δεν το κανει πλεον.
benign Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Μπορει να επαθε κατι η μητρικη ειδικα αν ειναι πολυ παλια,4-5 χρονια. 1
TRILOBYTER Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Μπορει να επαθε κατι η μητρικη ειδικα αν ειναι πολυ παλια,4-5 χρονια. Ειναι 5 ετων ναι, μακαρι να μην επαθε κατι παντως, δεν την εχω ζορισει.. παντα το overclock το ειχα με 1.150 - 1.2 voltages.
dimitrisOP Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 κανε μια καθαρη εγκατασταση των windows να σιγουρευτείς αν εισαι software η hardware,οσο για το slow motion το επαθα και εγω,προβλημα με τους drivers της gpu 1
TRILOBYTER Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 κανε μια καθαρη εγκατασταση των windows να σιγουρευτείς αν εισαι software η hardware,οσο για το slow motion το επαθα και εγω,προβλημα με τους drivers της gpu Yep αυτο θα κανω. Με χαλαει ομως γιατι βαριεμαι να βαζω προγραμματα μετα :/
benign Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Εκανες προσφατα εγκατασταση καινουργιων vga drivers? Ειναι 5 ετων ναι, μακαρι να μην επαθε κατι παντως, δεν την εχω ζορισει.. παντα το overclock το ειχα με 1.150 - 1.2 voltages. Κοιτα οταν κανεις overclock και εχει και ζεστη εκει που μενεις,σε βαθος χρονου καταπονουνται τα ηλεκτρολογικα της μητρικης.Εξαλλου και η πιο δυνατη overclocking μητρικη,ποσο εγγυηση σου δινει, 3 χρονια νομιζω,ετσι? Οποτε ,ελπιζω να μην ειναι αυτο,αλλα μην το απορριπτεις. Τον δισκο του λειτουργικου,να υποθεσω τον ελεγξες με καποιο διαγνωστικο προγραμμα στυλ, hard disk sentinel?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα