Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ηθελα να ρωτησω αν εχει καποιος το παραπανω ή αν γωριζει αν μπορεις να δεις φυσιολογικα OTE TV μεσω ευρυζωνικης συνδεσης στα 4Mbps. Ρωταω γιατι εκει που μενω ειχα παρει 24αρα γραμμη και μου κλειδωνε στα 6 και το γυρισα σε 4αρα γραμμη και δεν αξιζε να πληρωνω 24αρα ενω μου κλειδωνει στα 6. Τα 4 μου τα δινει ολα και παει καλα.

Δημοσ.

Έχω βάλει εδώ και μερικούς μήνες.Έιχα  2άρα κανονικά γραμμή αλλά όταν σύνδεσα το οτετβ στο ρουτερ μου έδειχνε 10000kbps κατέβασμα αλλά τα υπόλοιπα 8000kbps τα χρησιμοποιεί το οτετβ και τα 2000kbps για κανονικό internet οπότε χρειάζεσαι τουλάχιστων 8άρα γραμμή.Πάντως αν τους ρωτήσεις θα σου πουν τι χρειάζεται και αν γίνεται στη γραμμή σου.Σε μένα πχ πριν από 2 χρόνια μου είχαν πει ότι δεν γινόταν. 

Δημοσ.

Αρα ακομα και 24αρα να παρω που μου κλειδωνει στα 6 παλι δουλεια δεν κανω. σωστα??? Εσενα φίλε σου έδωσε 2000 για κατεβασμα και αλλα 8000 δωρο για το οτε tv ενω πλήρωνες για 2000 Mbps ???

Δημοσ.

Έχω κανονικά 2αρα γραμμή για ιντερνετ και τα άλλα 8 για το οτετβ.Ότι και να κάνω ,στο κατέβασμά δεν με αφήνει να χρησιμοποιήσω πάνω από 2.Το μηχάνημα του οτετβ συνδέεται με ethernet πίσω από το ρουτερ σε υποδοχή που είναι μόνο για οτετβ και όχι για σύνδεση με υπολογιστή σε δίκτυο παρόλο που είναι κι αυτή RJ45.Ta 8000 δεν είναι δώρο ,πληρώνω πάγιο και για αυτό.Πάντως αν πάρεις τηλέφωνο θα σου πουν αν η γραμμή σου σηκώνει οτετβ.

Δημοσ.

Δε μπορείς να βάλεις αν το max της γραμμής σου είναι το 6. Θα ταλαιπωρηθείς. Πρέπει να είναι πάνω απο 8-9 για να δουλέψει απροβλημάτιστα.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Αν θες να βάλεις, βάλε το δορυφορικό.Με αυτές τις ταχύτητες ταλαιπωρία θα είναι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...