Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! 

Mου έβγαλε στο kaspersky ότι το αρχείο explorer.exe στέλνει και λαμβάνει δεδομένα σε απομακρυσμένο σερβερ ονόματι "157.55.236.115" λέει ότι ανήκει σε Microsoft Corp όπως θα δείτε και στην εικόνα στην αρχή σκέφτηκα ότι έχω ιο αλλά αν είχα πιθανότατα θα το έβρισκε ένα από τα antivirus π έτρεξα [kaspersky, κατέβασα μετά το bitdefender και το Norton] ωστόσο κανένα δεν έβγαλε τίποτα. Καμια ιδέα;  

post-253605-0-16998500-1402394697_thumb.png

Δημοσ.

Θα μπορούσε γιατί ο όγκος δεδομένων δεν ξεπερνούσε τα 6kbps στο upload!!  

Αν ήταν το Office ή ο IE να το καταλάβω τι σχέση έχει το explorer.exe με το Internet? Και περισσότερο το θέμα το άνοιξα γτ δεν ήμουν σίγουρος αν όντως είναι της Microsoft ο Server

Δημοσ.

Κάνε και ένα scan με το Malwarebytes Anti-Malware για είσαι σίγουρος ότι δεν είναι κάποιος ιός. Επίσης μετα την εγκατάσταση των anti-virus και τα scan, ελπίζω να τα έκανες uninstall και να κράτησες μόνο ένα.

Δημοσ.

Το έτρεξα και αυτό πιστεύω ότι μπορεί να είναι ποιο αξιόπιστο από τα αλλά καθώς εντόπισε trojan στον εξωτερικό σκληρό μου κατι π δεν έκαναν τα αλλά π θεωρούνται τα καλύτερα πόσο μάλλον το Kaspersky -_- Πέρα από αυτό δεν βρέθηκε κάτι άλλο, ίσως είναι αυτό π λέει ο jim_p ποιο πάνω. Ναι ρε εννοείτε! Αν μπορεί κάποιος ας τσεκάρει με κάποιο πρόγραμμα monitoring network μήπως υπάρχει η συγκεκριμένη ip! Τρέχω windows 8, οποίος έχει την διάθεση ας κανε έναν κόπο :] 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...