spartan29gr Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Χαραμίζεται..Ναι, είναι system seller, αλλά αν έβγαινε στο PC..Σόρρυ, αλλά η συλλεκτική θα έπαιρνε άλλη αξία όταν θα παρουσιαζόταν σε 4K με Dx11 Αλλά όπως και να 'χει, έχω πει ότι θα το τσιμπήσω το One μόλις με ικανοποιήσει το Halo 5. ***Edit: Βλέπω το One στα 4 κατοστάρικα με Forza 5 και Fifa 15(Αδιάφορα και τα δύο) αλλά λέει ότι θα φέρουν κομμάτια το Σεπτέμβρη..Άρα από Σεπτέμβρη με βλέπω και μένα.. Μου αρεσει που μερικοι εδω μεσα πετατε το 4κ λες και ειναι ευκολακι για τους περισσοτερους απο εμας.Φιλε psycho!!ξερεις ποσα λεφτα εχει αυτην την εποχη ενα καλο 4κ μονιτορ?????(γυρω στα 700 ευρω αν δεν κανω λαθος)Οταν το 4κ γινει ευκολακι και προσιτο για εμας τους θνητους!!τοτε τα ξαναλεμε. 1
p3tran Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 με 700ε αντε παρε ενα 32¨αρι μονιτορ 1080p και ασε τα 4k να κουρευονται για μερικα χρονια ακομα... 2
spartan29gr Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 με 700ε αντε παρε ενα 32¨αρι μονιτορ 1080p και ασε τα 4k να κουρευονται για μερικα χρονια ακομα... Ετσι ακριβως!!εγω παντως την πηρα την αποφαση μου να αφησω σιγα σιγα το pc gaming!!και να ξαναγυρισω στις κονσολες.Αρχιζει σιγα σιγα να ζηταει αρκετα λεφτα το ρημαδι(λογο νεας γενιας)και δεν με παιρνει αλλο η τσεπη μου.
HadesGR Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Να σκάσουμε 700+ Ευρώ για ένα 4Κ monitor για να την μπούμε στις κονσόλες....μάλιστα...
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Ετσι ακριβως!!εγω παντως την πηρα την αποφαση μου να αφησω σιγα σιγα το pc gaming!!και να ξαναγυρισω στις κονσολες.Αρχιζει σιγα σιγα να ζηταει αρκετα λεφτα το ρημαδι(λογο νεας γενιας)και δεν με παιρνει αλλο η τσεπη μου. Τα ίδια έξοδα έχουν πάνω-κάτω, για να μην σου πω ότι η κονσόλα ζητάει και περισσότερα μιας και πρέπει να αγοράζεις το ΚΑΘΕ παιχνίδι που θες να παίξεις.Θες λεφτά για την κονσόλα που πάει 4-5 κατοστάρικα, και μια καλή TV που επίσης κυμαίνεται κάπου εκεί και δεν είναι και ιδιαίτερα μεγάλη..Βάλε και τα παιχνίδια μετά, και τη συνδρομή κάθε μήνα για το Live και θα δεις πόσο πάει το μαλλί. 1
fakiris31 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 ποιο ακριβά? εγω που τα βαλα κατω να κανω αλλο pc η να πάρω κονσόλα το pc να είναι για κάποια χρόνια έβλεπα έβγαινε πολυ παραπάνω
p3tran Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Τα ίδια έξοδα έχουν πάνω-κάτω, για να μην σου πω ότι η κονσόλα ζητάει και περισσότερα μιας και πρέπει να αγοράζεις το ΚΑΘΕ παιχνίδι που θες να παίξεις.Θες λεφτά για την κονσόλα που πάει 4-5 κατοστάρικα, και μια καλή TV που επίσης κυμαίνεται κάπου εκεί και δεν είναι και ιδιαίτερα μεγάλη..Βάλε και τα παιχνίδια μετά, και τη συνδρομή κάθε μήνα για το Live και θα δεις πόσο πάει το μαλλί. να μη μου πεις, γιατι θα πεις παλι κοτσανες.. Roadmap για ασχετους pcακηδες: -xbox + forza + fifa = 400 euro -13 μηνες συνδρομη απο το goldxbox.gr = 35 euro τελος! τοσο παει το μαλλι. επομενο εξοδο για συνδρομη του χρονου τον οκτωβριο. -εν συνεχεια, γραφεσαι αμερικανικο marketplace και οι αγορες σου ειναι σε δολλαρια, τιμες αμερικανικες, που σημαινει οτι τα παντα ειναι απο αφετηρια 30% φτηνοτερα, χωρις να ειναι τιποτα σε sale. -απο εκει και περα, ριχνεις καμια ματια σε ebay και kinguin κλπ για τιποτα φτηνα dlc codes απο games που σε ενδιαφερουν. συν φυσικα η εγχωρια αγορα μεταχειρισμενων games, αλλα και οι διαφορες κοινοτητες κλπ. υπαρχουν λοιπον λυσεις σχετικα προσιτες, και δεν ειναι οπως (παλι) μας τα λες κυριε Λορδε :PpP 4
lak10 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 εγω οταν χρειαστηκε να διαλεξω τα εβαλα κατω και ειδα οτι στο pc gaming πρεπει να χαλαω αρκετα παραπανω και μονο που θα μπενω στην διαδικασια να χαμηλωνω settings με ξενερωνει. εχω μετα απο 3 χρονια μια 560ti TOP οτι θελω το παιζω με αυτη
Psycho_Warhead Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Λοιπόν αν και ΟΤ, πάμε για μια τελευταία φορά..P3tran, μην τα παρουσιάζεις όπως σε συμφέρει..Μου βάζεις μόνο την κονσόλα στην εξίσωση με δύο παιχνίδια ΜΟΝΟ, τα οποία δεν λένε και πολλά και μου λες Αμερικάνικο marketplace που σ' αυτό έχεις δίκιο δεν αντιλέγω.Δεν θα τα βάζεις έτσι όμως, θα βάλεις τουλάχιστον 15-20 παιχνίδια, και θα βάλεις και την τιμή μιας TV στην εξίσωση, αλλιώς να συγκρίνουμε PC case only με την κονσόλα μόνο που πάλι δεν σε συμφέρει..Με 7 κατοστάρικα, φτιάχνω PC(Συν IPS monitor 23άρι στην τιμή) το οποίο είναι αρκετά καλό και θα παίζει και τα πάντα 1080P μέχρι να βγουν και οι επόμενες κονσόλες Οπότε όχι, το μαλλί στις κονσόλες πάει πιο πολύ.
Moderators Praetorian Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Moderators Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Κλείστε το offtopic εδώ, παρακαλώ.
p3tran Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 ΦΡΕΣΚΟ 1080/60 FOOTAGE ΠΟΥ ΣΠΑΡΤΑΡΑΕΙ σημερινα video, απο PAX, μια ακομα πιστα απο το HALO 2, την LOCKOUT 1 video flythrough (76mb) -> news.xbox.com/api/mediacart/download/f78682ecdbd04bf88a603e99c83ba270 1 video gameplay (122mb) -> news.xbox.com/api/mediacart/download/e40720b6f66c4df88ea6590f0528be1e Lockout is the fifth of six classic Halo 2 multiplayer maps being re-imagined for Halo: The Master Chief Collection, joining the previously announced Ascension, Coagulation, Zanzibar and Sanctuary.Set in an old Forerunner research laboratory in the frigid mountains of Delta Halo, Lockout features fast-paced, close quarters combat with its narrow corridors and vertical level design. With three levels to navigate, adept players can deftly traverse around the map by mastering specific jumping points, enabling them to secure power weapons faster and set up ambushes for unsuspecting opponents.The re-imagined version of Lockout also includes a few new features that will surprise even the most hardened Halo 2 veterans.“Lockout was hands-down the most popular small arena-style map in Halo 2,” said Max Hoberman, president of Certain Affinity and one of the original lead designers of Halo 2.“We're thrilled to be bringing this fan-favorite back, and are paying close attention to the details and subtleties that made the original great while also making a couple of very careful, very calculated enhancements. Most prominent among these are a bit of cover added to the ‘Elbow,’ the long walkway connecting the grav lift to the sniper tower, and a dynamic element that should help counter an entrenched group of enemies. Of course this can be disabled in Forge for players who want a near-match of the original experience.”If you’re visiting PAX Prime in Seattle, WA (Aug. 29 – Sept. 1), Lockout will be playable at the Xbox Booth (#412, #422, #432), where 16 stations will be available for attendees to try out Halo: The Master Chief Collection’s multiplayer.Throughout the weekend, 343 Industries will be hosting a number of activities for the Halo community, including a Halo: The Master Chief Collection panel, a developer signing, and the Halo PAX Prime Showdown - a weekend long tournament where fans can qualify and compete for $10,000 in prizes. The tournament will be broadcast live on the Halo Twitch channel. οσοι πιστοι....you know what to do 3
anamenos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Ακόμη και εγώ που δεν είμαι και ο μεγαλύτερος fan αυτό το τέλειο πακέτο μάλλον θα το πάρω. 1
p3tran Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΓΥΡΙΖΕΙ!! LIVE PAX SHOWDOWN MASTER CHIEF , twitch http://www.twitch.tv/halo enjoy //edit// το προγραμμα: και το πανελ απο την αρχη μαγνητοσκοπημενο για οσους δεν το προλαβανε http://www.twitch.tv/pax/c/5032590 Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2014 από p3tran
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα