gkalas Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Δε περίμενα ποτέ οτι μια collectors edition θα με έκανε να πάρω κονσόλα. Για μένα είναι η μέγιστη collectors edition και όχι καμιά αρπαχτή απο τις πολλές. 3
Donacgreece Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Ψιλο αρπαχτή είναι εδώ που τα λέμε. Αλλά ότι είναι ίσως η καλύτερη collector που θα έχει βγει επίσης ισχύει. Θα έχει ολοκληρωμένη μια από της μεγαλύτερες σειρές στην ιστορία του gaming. Κάτι που από άλλες συνθήκες θα χρειαζόσουν 3 κονσόλες για να τα παίξεις. Δίνετε η ευκαιρία περνώντας μια. Να έχεις όλα τα προηγούμενα στη καλύτερη τους μορφή συν ότι βγει από εδώ και πέρα. Βλέπε πέντε...
gkalas Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Και μόνο που θα τα παιξω ολα σε 1080/60 μου φτάνει.Θα τα τσακισω όλα απο την αρχή οπότε με ενα σμπαρο 4 τρυγόνια Αρπαχτή πάντως δε θα το χαρακτήριζα. Έχει πέσει δουλειά.
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Δυνατή η συλλεκτική, αλλά χαραμίζεται στο One με το jaguar 1
p3tran Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) Δυνατή η συλλεκτική, αλλά χαραμίζεται στο One με το jaguar Ευχαριστουμε για το πρωϊνο τρολαρισμα ρε συ παρεπιπτοντως, οταν στο xbox ειχε 2 εκατομμυρια παιχτες online καθε μερα το halo, φανταζομαι εσυ ασχολιουσουνα με ...παπακια, και οχι με jaguars. για να σε βοηθησω λιγο να μαθεις να εκφραζεις τις σκεψεις σου σωστα, αυτο που εννοεις ειναι στο στυλ: <<Να αλλο ενα γαματο πραγμα που δεν θα κανω χωρις xbox. ας το μειωσω λιγο να αισθανθω καλυτερα>> "fixed!" που λενε Ψιλο αρπαχτή είναι εδώ που τα λέμε. αδυνατω να πιστεψω οτι το λες αυτο και το πιστευεις.. και τελος παντων, επειδη ο καθενας μπορει να μην γνωριζει για να κατανοησει αυτο που λες, ας δωσω ενα παραδειγμα: βαζω στοιχημα οτι μονο τα λεφτα που πληρωσε η microsoft την blur, για να φτιαξει απο την αρχη ολα τα cut scenes, υπερβαινουν κατα πολυ ολοκληρο το κοστος υπαρξης του last of us στο ps4 (μιας και μιλας για αρπαχτη, και συμβαινουν και στο ιδιο χρονικο παραθυρο), και ισως και το κοστος κατασκευης 5-6-7-10 exclusive indie games μαζι. και εκτος απο τη blur, υπαρχουν αλλα 3-4 studio που εδω και πολυ καιρο δουλευουν πανω στο ΜCC, εκτος της 343. Ολα τα DLC απο ΟΛΑ τα παιχνιδια συμπεριλαμβανονται, επιπλεον καθησαν και δημιουργησαν FORGE (οσοι δεν ξερετε τι ειναι, ψαχτε το) για ΟΛΑ τα games, ακομα και για αυτα που δεν ειχαν ποτε τους(!). Επισης, να πω κατι που δεν εχω δει να το λεει πουθενα ο gaming τυπος, αλλα να ξερεις οτι το κοστος για playtesting και quality assurance σε αυτα τα παιχνιδια και οπως το κανει η microsoft, για πολλες εταιρειες ειναι αρκετο budget απο μονο του για να παραξουν ολοκληρο τιτλο AAA. και εδω μιλαμε οχι για ενα, αλλα για τεσσερα halo και ο,τιδηποτε εξτρα multiplayer χαρτη εχει φτιαχτει ποτε μαζι. τελος, ας μην ξεχναμε οτι το παιχνιδι συμπεριλαμβανει και το digital feature σηριαλ HALO NIGHTFALL, το οποιο ειναι επεισοδια γραμμενα απο τον Paul Scheuring, τον δημιουργο του PRISON BREAK. το σηριαλ αυτο θα τρεχει ανα βδομαδα μεσα απο το MCC και φτιαχτηκε για να μας κανει τη μεταβαση στην ιστορια απο το HALO 4 στο HALO 5, και παραλληλα να δημιουργησει hooks για το Halo TV show που ερχεται. Α, με παραγωγο το Ridley Scott. με λιγα λογια και για να μην πολυλογουμε, πιο πληρηρεστερη και πιο ακριβη παραγωγη απο αυτη εδω περα, εγω παιζει και να μην εχω ματαξαναδει. οποιος μπορει να σκεφτει κατι που να πλησιαζει ή να ειναι καλυτερο, ας το γραψει. Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2014 από p3tran 2
HadesGR Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Jaguar ξε Jaguar, το game φαίνεται πανέμορφο και είναι ο λόγος για τον οποίο αγόρασα XONE. Τελικά η τωρινή γενικά κoνσολών θα μας δώσεις καταπληκτικά παιχνίδια και πάρα πολύ καλά remakes. 2
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Χαραμίζεται..Ναι, είναι system seller, αλλά αν έβγαινε στο PC..Σόρρυ, αλλά η συλλεκτική θα έπαιρνε άλλη αξία όταν θα παρουσιαζόταν σε 4K με Dx11 Αλλά όπως και να 'χει, έχω πει ότι θα το τσιμπήσω το One μόλις με ικανοποιήσει το Halo 5. ***Edit: Βλέπω το One στα 4 κατοστάρικα με Forza 5 και Fifa 15(Αδιάφορα και τα δύο) αλλά λέει ότι θα φέρουν κομμάτια το Σεπτέμβρη..Άρα από Σεπτέμβρη με βλέπω και μένα.. 1
p3tran Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 μη στεναχωριεσαι ψυχακια-μπουμπουκο μου, γιατι πανω στην ωρα που εμεις θα παιζουμε MCC, εαν εισαι τυχερος λιγο μετα θα σκασει στο PC μπουναμας τα περσινα μας αποφαγια που εβριζες για κανα χρονο, το RYSE, οποτε θα αποφυγεις την καταθλιψη οποτε ολα καλα, απλα μην τρολαρεις για "χαραμια" κλπ ;PPPpppp παντως αν θες ειλικρινα τη γνωμη μου, το μονο που θα χαραμισεις ειναι τα επομενα gaming 400ε σου, εαν τα ριξεις παλι στο pc και οχι σ'ενα xbox. protip ----- ειδα και το edit σου. αδιαφορο το forza ρε? ρε δεν ειπαμε να μην τρολαρεις?! ε γαμωτη σου δε στρωνεις με τιποτα
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Πες μου λίγο τα πλεονεκτήματα του Kinect για να σκεφτώ αν αξίζει η έκδοση με ή χωρίς.
p3tran Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 επειδη δεν θα αντεχω τη γκρινια σου, παρτο χωρις. οσοι εχουν οικογενειες το παιρνουν με kinect κατα τη γνωμη μου χωρις κουβεντα. για power-users σαν και του λογου σου, που μαλλον το xbox θα μπει στο γραφειο διπλα στο pc, το kinect αμφιβαλλω αν θα μπορεσεις να το χρησιμοποιησεις εστω και για τις φωνητικες εντολες. (βασικα τα κανεις ολα μιλωντας: "goto titanfall", "accept invite", "read message", "goto settings/explorer/κλπ", και φωνητικες εντολες κλπ υπαρχουν και σε παιχνιδια) system seller για το kinect (οχι για μικρα παιδια/οικογενειες που ειναι το rivals), ειναι το xbox fitness, το οποιο νομιζω τρεχει ακομα δωρεαν, και προσφερει τα καλυτερα επαγγελματικα και ακριβα πακετα workout οπως P90X , INSANITY κ.α. με το μεγαλο πλεονεκτημα της συνεργασιας με το kinect για παρακολουθηση και feedback. ψαξτε στο youtube για reviews απο ανθρωπους (χρηστες) που ειναι της γυμναστικης ή και επαγγελματιες γυμναστες και θα καταλαβεις.
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Δεν θα μπει στο γραφείο του PC..Πρέπει να ξεχωρίζει η Master-Race με την console-peasantιά..Στο σαλόνι θα μπει σε 42άρα TV.Εντάξει, επειδή θεωρώ λίγο ''gay'' το να δίνω εντολές στα αγγλικά, θα το πάρω χωρίς, τα fitness κλπ δεν με ενδιαφέρουν. 1
p3tran Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) χμμμ δεν νομιζω οτι θα μιλας στα αγγλικα στο ελληνικο OS. αμα ηταν ετσι θα το ειχαν κυκλοφορησει παντου απο την πρωτη μερα. μου εχουν στειλει μηνυματα εδω και βδομαδες να μπω στην ελληνικη μπετα για να βοηθηθουν στο localization, και δεν το κουναω ρουπι απο τ'αμερικανικο αλλα ειμαι σχετικα σιγουρος οτι θα κοζαρει και ελληνικα το xbox. οπως σου ειπα, εσυ παρτο χωρις. ετσι κι αλλιως θα μπορεις να το παρεις αργοτερα το kinect εαν δεις οτι το θες για κατι. βασικα εαν ελεγχει την τηλεοραση καποια στιγμη και εδω οπως στις αλλες χωρες, και αυτο απο μονο του ειναι 100% system seller επισης. οσο για την <<peasantια>>, αμα εισαι μαγκας, κανε κατι: οταν θα παρεις και την console-peasantιά, κρατα ενα σημειωματαριο ποσο χρονο θα ξοδευεις στο εξης για gaming στην κονσολα και ποσο στο pc, και αμα εισαι αντρας δηλαδη, σε 3/6 μηνες μας ανακοινωνεις τα στατιστικα σου κυρ-PC Λορδε ειτε παντως μας τα ανακοινωσεις ειτε οχι, κρατα τα να τα βλεπεις εσυ να μαθαινεις... Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2014 από p3tran
hitman69 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Το P90X, P90X 2 είναι σε άλλο επιπεδο. Το σωμα που μπορεις να χτίσεις ειναι πολύ υψηλού επιπέδου. Θελει δουλεια, υπομονη και σφίξιμο των δοντιών Το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει. Ασχολουμαι καιρο με το P90X. Βεβαια σε τι θα βοηθαει το kinect σε ολο αυτό δεν το εχω καταλαβει. 2
p3tran Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) @hitman πχ εκτος απο horton, εχει shaun t, tracy anderson και αλλους. δες εδω http://www.xbox.com/en-US/xbox-one/games/xbox-fitness Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2014 από p3tran 2
p3tran Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) ΔΕΙΤΕ LIVE - ΣΤΙΣ 16¨30 Ο ΤΕΛΙΚΟΣ --------------------------- LIVE STREAM - MASTER CHIEF GAMESCOM SHOWDOWN (VS PRO TEAMS LIVE ΤΩΡΑ) http://www.twitch.tv/halo Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2014 από p3tran 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα