d4ydr33m3r Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Τα ίδια πράγματα λέμε και δεν το πρόσεξα . Η αλήθεια είναι πως και εγώ θα ήθελα κάποια αναβάθμιση στα γραφικά του 3. Το 2 θα υποστεί ολοκληρωτική αναβάθμιση ή μόνο σε ορισμένα multiplayer maps? Το 2 αν δεν απατωμαι πληρη αλλαγη και αθικτο το mp κομματι του που ηταν και το πιο επικο της σειρας!!
p3tran Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 δεν υπαρχει θεμα διλληματος. ειναι ενα παραδειγμα για να δειξει το value for money του master chief, συγκρινοντας 2 remakes, απο δυο μεγαλες εταιρειες που θα βγουν σε κοντινους χρονους και ανακοινωθκαν πολυ κοντα. ΔΙΛΛΗΜΑ θα ειναι για καποιον, μονο στην περιπτωση που εχει και τις δυο κονσολες, βγαινανε την ιδια μερα και ειχε μονο 60ε στην τσεπη του. τωρα, απο εκει και περα, για τα αλλα που λες, μην ξεχνας οτι η 343 εχει να ισορροπησει πανω στο καλαμι με τα παλουκια απο κατω. οι halo fans, οπως ισως ξερεις, ειναι και πολυ φωνακλαδες και πολυ ζοχαδες, και επρεπε η 343 να ειναι εξαιρετικα-ιδιεταιρα προσεχτικη στο τι θα πειραξει και τι θα αφησει. μαλιστα αν καταλαβα καλα, ακομα και στις πιστες που εχουνε νεα γραφικα, με ενα πατημα του κουμπιου γυρνας επι τοπου στα original gfx.
naruto14 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 δεν υπαρχει θεμα διλληματος. ειναι ενα παραδειγμα για να δειξει το value for money του master chief, συγκρινοντας 2 remakes, απο δυο μεγαλες εταιρειες που θα βγουν σε κοντινους χρονους και ανακοινωθκαν πολυ κοντα. Τότε όπως σου είπα πριν ούτε το Halo collection δεν θεωρώ vfm αν σκεφτείς το περιεχόμενο της Elder of Scrolls Anthology
lepaterious Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Petran βλεπω αυριο πακετακι απο την sony με ολα τα killzone ετσι γιατι δεν μπορει να μεινει στην απεξω.... εμενα δεν μου αρεσει η ιδεα...νομιζω οτι στοχος αυτης της collection ειναι απλα για να υπαρχει κατι με halo φετος στο one..πανε να βγαλουν απο την μυγα ξυγκι! Εμ ναι αυτο κανουν αλλα αν καποιος ηθελε να βγαλει ξυγκι δεν θα εδινε 4 παιχνιδια σε ενα δισκακι φουσκωμενο με ολα αλλα 4 δισκακια με 30 ευρω το καθενα. Αντιλαμβανεσαι οτι αυτο που λες δεν ισχυει ετσι? Παιρνεις 4 παιχνιδια με ολα τα DLC με ολες τις πιστες και οτι αλλο εχει βγει σε αυτα τα 4 games. Ασε που μετα απο κανα μηνα με δυο θα το βρεις το πακετακι φτηνοτερο... Το θεμα δεν ειναι να υπαρχει κατι σε halo φετος ειναι να εχουν παιξει ολοι ολα τα προηγουμενα και να πανε στο 5. Μακαρι και η σονυ να φερει στην κονσολα της κατι τετοιο. Αλλα μαλλον θα προτιμησει να στριμαρει ps1 παιχνιδια χωρις να φτιαξει καθολου τα γραφικα... Επισης να βλεπεις οτι οταν γινονται τετοιες κινησεις απο την μια αυτοματα θα της κανει και η αλλη. Εμενα δεν θα με χαλαγε να δω πακετακι killzone η god of war.
JohnVani18 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 προφανως metallica δεν εχεις παιξει halo, και για αυτο το λες.Η απάντηση αυτή, είναι για άτομο που έχει τον Master Chief για profile pic σχεδόν απο την 1η μέρα που είναι στο forum. I lolz! λες και υπαρχει περιπτωση, εστω μια στο δισεκατομμυριο να ηταν το halo το αγαπημενο σου παιχνιδι και οχι να εγραφες αυτα που γραφεις, αλλα να μην εκανες κωλοτουμπες....!!Είναι τόσο απίθανο να βλέπει πιο αντικειμενικά τα πράγματα? Κι εγώ καραγούσταρα και αγόραζα τα CoD μέχρι ένα σημείο που άξιζαν, μετά τα συχάθηκα. Αλλά ναί, ξέρω, ούτε μια στο δισεκατομμύριο δεν γούσταρα τα CoD.
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Για να πουμε την αληθεια, αν και δεν εχουν νοημα οι συγκρισεις σε αυτο το thread. 4 halo vs Ενα game(TLOU) στην ιδια τιμη=1-0 Αλλο που εγω αν ηταν να προτιμησω ενα θα προτιμουσα TLOUS. Aπο την αλλη αλλο να δινεις παιχνιδι ενος χρονου και αλλο παιχνιδια 10ετιας+(τα 2 απο αυτα).Δηλαδη οπως λεει παραπανω ο φιλος, το TLOUS παραμενει σχετικα καινουριο παιχνιδι και σε υψηλη τιμη στο ps3. YΓ.Εκτος αν πληρωσουν λιγοτερα αυτοι που το εχουν παρει ήδη στο ps3.
lepaterious Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Τα 60Hz ειναι κατι ευπροσδεκτο ασυζητητει, αλλα επιμενω οτι θα ηθελα και ενα retouch στα γραφικα εστω και απλο χωρις ιδιαιτεροτητες για τα 3,4. Ειδικα το 3 ειναι απο το 2007, αντε το 4 να το καταλαβω.. Προσεξε δεν διαφωνω στο απιστευτο bundle(ειμαι μαλιστα απο τους πιο ακραδαντους υποστηρικτες του) και στην τιμη του ειδικα οταν αυτη περιλαμβανει και beta του 5, διαφωνω στην προσπαθεια σου να βαλεις σε διλλημα αν αξιζει αυτο το bundle σε σχεση με το remake του Last of Us επειδη ειναι ενα μονο παιχνιδι (δεν βλεπω τον αμεσο συσχετισμο). Το τελευταιο οπως ειπα ειναι περισυνο και δεν νοειται προσωπικα να λειπει απο την συλλογη του ps4 και φυσικα εφοσον η εκδοση η απλη του ps3 στοιχιζει κανα 50αρικο στα σκρουτζομαγαζα θα κανει 60+ και ειδικα για remake και οχι απλο port. Στοχος ειναι να φερει τους ασχετους με το Halo ποιο κοντα στην σειρα θρυλο και να προετοιμασει το εδαφος για το 5. Ας μην ξεχναμε οτι καθε χρονο βγαινουν και νεοι gamers που θα παρουν για πρωτη φορα το Xbone ή παλιοι που θελουν επιτελους να δοκιμασουν την κονσολα και τους δινεται μια ευκαιρια να το κανουν τωρα με αυτη την συλλογη πριν το 5. Και υπαρχουν και πολλοι που δεν θα τα ακουμπαγαν (ειδικα το 1,2) με τοσο απαρχαιωμενα γραφικα την εποχη των HDTVs χωρις ενα remake. Εξυπνη κινηση απο την MS και ταυτοχρονα και ολοι εμεις μας δινεται η δυνατοτητα να εχουμε την πληρη σειρα στο XBone και να τα ξαναπαιξουμε εξ αρχης πριν το 5. Θεωρητικα παντα αφου βγει μετα λογικα θα κανουν και εκει στα γραφικα μια σουμα αργοτερα τωρα προφανως το 3-4 εχουν τεραστια διαφορα με το 1-2, σιγουρα θα τα εχουν πειραξει τα γραφικα για να ειναι αριστο το αποτελεσμα αλλα σκεψου και το εξης βγαινει σε εναν δισκο 4 παιχνιδια με full campaing και οτι map υπαρχει σε mp και ειναι καπου στα 100 maps.
naruto14 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Για να πουμε την αληθεια, αν και δεν εχουν νοημα οι συγκρισεις σε αυτο το thread. 4 halo vs Ενα game(TLOU) στην ιδια τιμη=1-0 Αλλο που εγω αν ηταν να προτιμησω ενα θα προτιμουσα TLOUS. Aπο την αλλη αλλο να δινεις παιχνιδι ενος χρονου και αλλο παιχνιδια 10ετιας+(τα 2 απο αυτα).Δηλαδη οπως λεει παραπανω ο φιλος, το TLOUS παραμενει σχετικα καινουριο παιχνιδι και σε υψηλη τιμη στο ps3. YΓ.Εκτος αν πληρωσουν λιγοτερα αυτοι που το εχουν παρει ήδη στο ps3. Αυτό θα ήταν πραγματικά πολύ καλή κίνηση. Μην ξεχνάμε πως δίνει και το Left Behind μαζί όμως. Δεν ξέρω πόσο θα το κατέβαζαν για τους κατόχους του PS3. Στα 20 ευρώ? 1
HarryGrey Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Ενδιαφέρον πακετάκι. Δεν υπάρχει κανένας λόγος πλέον να αγοράσω 360 Αν εν έτη 2014 δεν ένιωσες ποτέ την αναγκη να παίξεις ένα απο τα σημαντικότερα fps όλων των εποχών το halo, αν δεν ένιωσες ποτέ την αναγκη να παίξεις την μάνα όλων των 3rd person shooters το Gears of War, αν δεν ένιωσες ποτε την αναγκη να παίξεις το καλύτερο racing που βγηκε ποτέ το Forza κι ένα κάρο ακομα απ τα σημαντικότερα παιχνίδια της γενιάς και παρ όλα αυτα συμβιβάστηκες με σινεματικ single player ιστοριούλες τότε ναι δεν υπάρχει κανένας λόγος να πάρεις 360 Κι εγώ αντι να πάρω ps3 προτιμώ να βαλω να δω καμία σειρά στη tv Στο θέμα μας τώρα πιστεύω ότι αυτη είναι η σημαντικότερη collection που έχουμε δει μέχρι στιγμής και πρέπει να αποτελεί παράδειγμα στο πως να φτιάχνονται οι σωστές επανεκδόσεις των παιχνιδιών. Συγχαρητήρια στην MS γι αυτη την κίνηση , ακομα και τώρα που έχει ανακοινωθεί μου φαίνεται απιστευτο κάτι τέτοιο.
p3tran Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Η απάντηση αυτή, είναι για άτομο που έχει τον Master Chief για profile pic σχεδόν απο την 1η μέρα που είναι στο forum. I lolz! και εσυ εχεις ενα φαντασμα για profile pic. τι να πει αυτο? μηπως εισαι ο capser το φαντασματακι? απο τα γραπτα κρινω, και οχι απο τα φρουφρου και τα αρωματα.
p3tran Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Εγώ είμαι στις απόκριες. ε, οπως εσυ γινεσαι φαντασμα καθε αποκριες, ετσι κι ο αλλος μπορει να γινεται halo fan καθε πρωταπριλια. εν παση περιπτωση, απο οτι εβλεπα το master chief collection ειναι πρωτο στα preorders του amazon ασχετου κατηγοριας, πραγμα που σημαινει οτι αρκετοι αντιλαμβανονται τα πραγματα περι αξιας, οχι με πολυ διαφορετικο τροπο απο οτι εγω.
D.Luffy Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Πάρα πολύ ωραία, ίσως ο πιο αναμενόμενος (ή αναμενόμενοι?) τίτλος για μένα αυτή τη χρονιά. Επίσης το γεγονός ότι θα απολαύσουμε τη σειρά με ανανεωμένο framerate και ανάλυση σε ένα πακέτο είναι ένα μεγάλο bonus. Που είναι η αντίστοιχη συλλεκτική του GoW τώρα....??
d4ydr33m3r Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Ποτειτο,ποτατο ρε συ Πετραν, αυτο που προσπαθω να πω ειναι οτι δεν εχει νοημα να συγκρινουμε τωρα το MC Collection με το TLOU, γιατι δεν υπαρχει κανενας απολυτως λογος. Ουτε τιθεται θεμα τιμης γιατι το ενα ειναι καινουργιο περισυνο παιχνιδι (50 euro κανει τωρα στο ps3) και το αλλο αποτελει μια συλλογη που το τελευταιο κομματι βγηκε το 2012. Και τα λεφτα να βαλεις κατω οκ δεν κανει και τιποτα τρομερο η MS η remake κινηση του ολου πακετου ειναι φοβερη με την beta included φυσικα . (Σε σκρουτζομαγαζα βρισκεις καινουργια και οχι καν μεταχειρισμενα 25 το Halo 4 και τα αλλα με 15 το πολυ (70 συνολο και αν ψαχτεις και πολυ πιο φθηνα)). Την δικη μου την λογικη την εξηγησα και που πιστευω οτι αποσκοπει η MS με αυτη την κινηση και εν τελει οπως και να εχει αλλο πραγμα το ενα αλλο το αλλο, οι gamers κερδιζουν και στις 2 περιπτωσεις. Aρπαχτη προσωπικα δεν βλεπω σε καμια περιπτωση με βαση τα δεδομενα παντως. Θεωρητικα παντα αφου βγει μετα λογικα θα κανουν και εκει στα γραφικα μια σουμα αργοτερα τωρα προφανως το 3-4 εχουν τεραστια διαφορα με το 1-2, σιγουρα θα τα εχουν πειραξει τα γραφικα για να ειναι αριστο το αποτελεσμα αλλα σκεψου και το εξης βγαινει σε εναν δισκο 4 παιχνιδια με full campaing και οτι map υπαρχει σε mp και ειναι καπου στα 100 maps. Νομιζω οτι και στο 2 το MP θα παραμεινει αθικτο, ειναι οντως μεγαλο pita οι maps..
isim Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Και μονο που το εξωφυλο εχει τον Master Chief ειναι instant buy τελος 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα