filologos13 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Παιδια συμφωνω με τον λακ10.. Το CE και εμενα με κουρασε.. Παντως το HALO 3 KAI 4 ειναι εξαιρετικα...
d4ydr33m3r Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Το 2 το εχω στην καρδια μου κυριως λογω του MP.. Best console MP fps experience ever.. Στις γιορτες θα το παρω και εγω με απλετο χρονο για να τα τελειωσω ξανα ολα..
Psycho_Warhead Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Πολύ καλύτερο. Για κανένα φούστη λόγο..Το Halo CE το έχω λιώσει μέχρι αηδίας στο PC, μόλις έβαλα το δεύτερο ξέρασα απλά.Ήταν ένα πάρα μα πάρα πολύ αποτυχημένο port στο PC με τα γραφικά του να είναι χειρότερα από του CE, μια άχρωμη μονότονη αηδία.
red1 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Ηalo 2 καλύτερο απο το Combat evolved ? Nope...Μικρότεροι χώροι, μικρότερες σε κλίμακα μάχες (σε σχέση με το 1ο), νέος οπλισμός που δεν, οι πίστες με τον Arbiter ηταν...αχεμ, τερματισμός που σε αφήνει ξεκρέμαστο, γενικά το SP είναι το χειρότερο Halo της Αγίας Τριάδας... Το ΜΡ του 2 είναι και λόγος για τον οποίο σάρωσε, μια λέξη : matchmaking, κοινώς, έθεσε το standard για τα online shooters σε κονσόλα, αμα δεν είχε βγεί αυτό ποιος ξέρει τι συστήματα online και ανάπτυξη θα είχαν τώρα τα MP FPS.Ηalo 1 > Halo 3 > Halo 2 > Halo 4 για εμένα προσωπικά...
gkalas Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Το 1 απο καποια φαση και μετα σε εκανε να κωλοβαρας.Στο 2 δε συμβαινει σε κανενα σημειο του παιχνιδιου αυτο.Γουστα ειναι αυτα αλλα το 2 το θεωρω μακραν καλυτερο του 1 και αναβαθμισμενο στα παντα.
HarryGrey Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Site: NEW HALO: THE MASTER CHIEF COLLECTION PATCH INCLUDES ODST DETAILS
Ren_of_Heavens Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Όλα τα Halo (τα FPS) μαμάνε και δέρνουν με το Halo 4 να κάνει το λιγότερο κλικ και αυτό είναι μια αντικειμενική δήλωση.
garrett156 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 παλικαρια ομορφα ασχολειτε κανεις με multi να τον κανω add?
Postmort3m Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Halo MCC Co-Op Legendary Καλησπέρα Αν ενδιαφέρεται κάποιος να πάμε το Halo MCC σε Co-op στο Legendary ας μου στείλει μήνυμα. Εχω μείνει στο Halo 2 στην 10η αποστολή νομίζω.
lebron15 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Άραγε είναι εφικτό το co op με τρεις παίκτες; εγώ στη δική μου κονσόλα και δύο φίλοι μου split screen στην κονσόλα ενός άλλου φίλου; co op τριών ατόμων δηλαδή local και online.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα