Προς το περιεχόμενο

Halo: Master Chief Collection [Xbox One]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 144
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το 2 το εχω στην καρδια μου κυριως λογω του MP.. Best console MP fps experience ever..

Στις γιορτες θα το παρω και εγω με απλετο χρονο για να τα τελειωσω ξανα ολα..

Δημοσ.

Πολύ καλύτερο.

Για κανένα φούστη λόγο..Το Halo CE το έχω λιώσει μέχρι αηδίας στο PC, μόλις έβαλα το δεύτερο ξέρασα απλά.Ήταν ένα πάρα μα πάρα πολύ αποτυχημένο port στο PC με τα γραφικά του να είναι χειρότερα από του CE, μια άχρωμη μονότονη αηδία.

Δημοσ.

Ηalo 2 καλύτερο απο το Combat evolved ? Nope...

Μικρότεροι χώροι, μικρότερες σε κλίμακα μάχες (σε σχέση με το 1ο), νέος οπλισμός που δεν, οι πίστες με τον Arbiter ηταν...αχεμ, τερματισμός που σε αφήνει ξεκρέμαστο, γενικά το SP είναι το χειρότερο Halo της Αγίας Τριάδας...

Το ΜΡ του 2 είναι και λόγος για τον οποίο σάρωσε, μια λέξη : matchmaking, κοινώς, έθεσε το standard για τα online shooters σε κονσόλα, αμα δεν είχε βγεί αυτό ποιος ξέρει τι συστήματα online και ανάπτυξη θα είχαν τώρα τα MP FPS.

Ηalo 1 > Halo 3 > Halo 2 > Halo 4 για εμένα προσωπικά...

Δημοσ.

Το 1 απο καποια φαση και μετα σε εκανε να κωλοβαρας.Στο 2 δε συμβαινει σε κανενα σημειο του παιχνιδιου αυτο.Γουστα ειναι αυτα αλλα το 2 το θεωρω μακραν καλυτερο του 1 και αναβαθμισμενο στα παντα.

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Όλα τα Halo (τα FPS) μαμάνε και δέρνουν με το Halo 4 να κάνει το λιγότερο κλικ και αυτό είναι μια αντικειμενική δήλωση. :P

• 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

Halo MCC Co-Op Legendary

Καλησπέρα

Αν ενδιαφέρεται κάποιος να πάμε το Halo MCC σε Co-op στο Legendary ας μου στείλει μήνυμα. Εχω μείνει στο Halo 2 στην 10η αποστολή νομίζω.

• 4 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Άραγε είναι εφικτό το co op με τρεις παίκτες; εγώ στη δική μου κονσόλα και δύο φίλοι μου split screen στην κονσόλα ενός άλλου φίλου; co op τριών ατόμων δηλαδή local και online.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...