Maleficent Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Στον υπολογιστη μου εχω 3 χρηστες. 1 admin και 2 απλους χρηστες.. Προσφατα αλλαξα κωδικο στον Admin και απο τοτε δεν μπορω να ξαναμπω γιατι λεει οτι καταχωρω λαθος τον κωδικο.. Οταν αλλαζα τον κωδικο δεν ειχα αλλαξει την γλωσσα στα αγγλικα με αποτελεσμα ο κωδικος να γραφτει καπως ετσι " φκδξεθ657".. Η γλωσσα οταν ανοιγει ο υπολογιστης και παω να βαλω τον κωδικο σ αυτον τον χρηστη δν μπορει να αλλαξει.. Τι μπορω να κανω? Δηλαδη παρολο που ξερω τον κωδικο δν μπορω να τον βαλω γιατι η γλωσσα ειναι μονο στα αγγλικα
CheOnWeb Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Windows? Κάπου (στο bios ελπίζω) δεν υπάρχει κάποια επιλογή για να εμφανίζεται το menu αλλαγής γλώσσας στην οθόνη του log in? Κάτι θυμάμαι αλλά όχι που είναι ακριβώς.
arc Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Το bios δεν εχει σχέση με τη γλώσσα των windows. @ts. Για ποια εκδοση των windows μιλάμε; Αν όταν περασες τον νεο κωδικό ειχε επιλογή να γράψεις ελληνικά τοτε αποκλέιεται να μη σου εμφανίζει την επιλογή αλλαγής γλώσσας, εκτός αν εκ των υστέρων πήγες και αφαίρεσες τις εναλλακτικές γλώσσες. Δοκίμασες τους κλασσικούς τρόπος εναλλαγής γλωσσας με πλήκτρα; Αν όχι για δοκίμασε. Alt+shift Ctrl+shift Επισης μήπως οταν έβαζες τον κωδικό είχες πατημένο το caps lock και εχει περαστεί με κεφαλαία; Για δοκίμασε
Maleficent Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Το bios δεν εχει σχέση με τη γλώσσα των windows. @ts. Για ποια εκδοση των windows μιλάμε; Αν όταν περασες τον νεο κωδικό ειχε επιλογή να γράψεις ελληνικά τοτε αποκλέιεται να μη σου εμφανίζει την επιλογή αλλαγής γλώσσας, εκτός αν εκ των υστέρων πήγες και αφαίρεσες τις εναλλακτικές γλώσσες. Δοκίμασες τους κλασσικούς τρόπος εναλλαγής γλωσσας με πλήκτρα; Αν όχι για δοκίμασε. Alt+shift Ctrl+shift Επισης μήπως οταν έβαζες τον κωδικό είχες πατημένο το caps lock και εχει περαστεί με κεφαλαία; Για δοκίμασε Windows 7.. Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι εβαλα τον κωδικο στα ελληνικα αθελα μου και δν μπορω να αλλαξω την γλωσσα στα αγγλικα οταν βαζω τον κωδικο Δεν αλλαζει με τιποτα η γλωσσα
arc Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Αφου δοκίμασες κεφαλαία-μικρα και εναλλαγές πληκτρολογίων και δεν καταφερες να το βρεις τοτε σου προτείνω reset/μηδενισμό του password με εργαλεία όπως π.χ. το hirens boot cd
CheOnWeb Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Απ' όλα αυτά που βρίσκεις στο Google, τίποτα δεν δούλεψε;
spiderling Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Το κουμπί αλλαγής γλώσσας εμφανίζεται επάνω αριστερά στην οθόνη υποδοχής αυτομάτως όταν έχεις προσθέσει παραπάνω από μία διάταξη πληκτρολογίου. Μερικές φορές σε admin accounts και reserved accounts γενικά δεν εμφανίζεται αν δεν κάνεις αντιγραφή των τοπικών ρυθμίσεων γλώσσας, κάπως έτσι νομίζω λέγεται, είναι κάπου στον πίνακα ελέγχου, περιοχή κα γλώσσα. Σ'εμένα πάντως, αν μπω από άλλον απλό χρήστη, μ'αφήνει να αλλαξω το password του admin, απλά το UAC μου ζητάει πρώτα το admin password. Οπότε, αφού ξέρεις τον κωδικό, αν μπορείς να αλλάξεις γλώσσα στους άλλους χρήστες, γιατί δεν δοκιμάζεις έτσι; Αν δεν γίνεται ούτε αυτό, ίσως μπορείς να κάνεις system restore, αν έχεις restore point από πριν αλλάξεις τον κωδικό. Αν δεν γίνεται από μέσα από τα win μπορείς και με το δισκάκι εγκατάστασης των windows , ή repair disc. Με αυτά μπορείς επίσης να επαναφέρεις κωδικό και μέσω regedit, είναι λίγο μπέρδεμα και δεν θυμάμαι τώρα όλες τις λεπτομέρειες, αλλά σίγουρα έχει tutorial στο sevenforums. Πάντως δεν μπορεί, κάποιος τρόπος θα βρεθεί.
Maleficent Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Αφου δοκίμασες κεφαλαία-μικρα και εναλλαγές πληκτρολογίων και δεν καταφερες να το βρεις τοτε σου προτείνω reset/μηδενισμό του password με εργαλεία όπως π.χ. το hirens boot cd Αυτο πως ακριβως γινεται; Το κουμπί αλλαγής γλώσσας εμφανίζεται επάνω αριστερά στην οθόνη υποδοχής αυτομάτως όταν έχεις προσθέσει παραπάνω από μία διάταξη πληκτρολογίου. Μερικές φορές σε admin accounts και reserved accounts γενικά δεν εμφανίζεται αν δεν κάνεις αντιγραφή των τοπικών ρυθμίσεων γλώσσας, κάπως έτσι νομίζω λέγεται, είναι κάπου στον πίνακα ελέγχου, περιοχή κα γλώσσα. Σ'εμένα πάντως, αν μπω από άλλον απλό χρήστη, μ'αφήνει να αλλαξω το password του admin, απλά το UAC μου ζητάει πρώτα το admin password. Οπότε, αφού ξέρεις τον κωδικό, αν μπορείς να αλλάξεις γλώσσα στους άλλους χρήστες, γιατί δεν δοκιμάζεις έτσι; Αν δεν γίνεται ούτε αυτό, ίσως μπορείς να κάνεις system restore, αν έχεις restore point από πριν αλλάξεις τον κωδικό. Αν δεν γίνεται από μέσα από τα win μπορείς και με το δισκάκι εγκατάστασης των windows , ή repair disc. Με αυτά μπορείς επίσης να επαναφέρεις κωδικό και μέσω regedit, είναι λίγο μπέρδεμα και δεν θυμάμαι τώρα όλες τις λεπτομέρειες, αλλά σίγουρα έχει tutorial στο sevenforums. Πάντως δεν μπορεί, κάποιος τρόπος θα βρεθεί. Απο τους 2 απλους χρηστες που εχω δεν μπορω να κανω τιποτα, στην καταργηση και αλλαγη κωδικου προσβασης μου λεει οτι τα windows δεν μπορουν να αλλαξουν/καταργησουν τον κωδικο προσβασης Με την γλωσσα την οποια αλλαξα απο τους απλους χρηστες δεν μπορω να καταφερω κατι Επισης τα windows μου τα εβαλε φιλος, του εδωσα τον υπολογιστη οποτε δισκακια κλπ δεν διαθετω
spiderling Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Μάλλον έχεις απενεργοποιημένο το UAC. Hiren's έχω χρόνια να χρησιμοποιήσω, αλλά αν δεν έχεις δισκάκι με windows ίσως είναι το πιο εύκολο. Το κατεβάζεις απο εδώ: http://www.hirensbootcd.org/download/ και καις το ISO σε ένα δισκάκι. Μετά ακολουθείς τις οδηγίες εδώ: http://www.hirensbootcd.org/resetting-windows-password/ Από μια γρήγορη ματιά που έριξα έχει και αρκετά βιντεάκια στο youtube αν ψάξεις "reset windows password with hirens" για να δεις ακριβώς πώς γίνεται. Περίμενε μήπως απαντήσει και ο arc, σίγουρα θα θυμάται περισσότερα από εμένα.
άδικος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Αυτο πως ακριβως γινεται; Χρησιμοποίησε το ONTP&RE. Γρήγορο και αποτελεσματικό. Μπορείς να το βρεις & εδώ με πλήρεις οδηγίες. edit: double post, sorry δεν είδα τα πιο πάνω links... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα