Tzini_Gr Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 @icenex συμφωνοι αλλα προφανως ο καθενας εχει διαφορετικο σχεδιο στο μυαλο του για το πως θα αμυνθει..ισως στο θεμα της επικοινωνιας παιζει οντως ρολο η συνομιλια μεσω μικροφωνου ή να υπαρχουν καποια λεπτα πριν το started του round που θα μπορουμε να κανουμε ενα σχεδιο..πιστευω αυτο θα λυσει πολλα προβληματα. Τα lvl θεωρω δεν εχουν να κανουν αν ειναι noob ο αλλος η οχι... και εγω ειμαι στα 100+ lvl και ακομα εξακολουθω πολλες φορες να κανω λαθη.. γτ? γτ λειπει το σχεδιο που μπορεις να το δεις απο συμπαιχτη ωστε να το αντιγραψεις.. anyway για μενα casual στην πλειοψηφια ειναι χασιμο χρονο απο αποψη οργανωσης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Ρίξτε κάνα add να μπαίνουμε κανα rankάκι id: eptanhsios Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johninio Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Παιδιά το βραδάκι(21.00-22.00) ανοίγω το twitch καμία φορά και παίζω με την ομαδα αν θέλετε να βλέπετε.Johninio94 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 εγω εφαγα 7 μερες ban στο casual γτ οταν πετυχαινα μλκ του εριχνα σφαιρα στο κεφαλι... και χθες μου εριξαν 7ημερη αδεια χΔ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sonyos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Άσχετο αλλά έχω πρόβλημα με το παιχνίδι, δεν ξεκινάει καν. Ενώ δούλευε κανονικά στον πρώτο υπολογιστή που έκανα εγκατάσταση απλά για δοκιμή, δεν δουλεύει στο δεύτερο που το εγκατέστησα. Δοκίμασα updates,drivers .,ktlp χωρίς αποτέλεσμα. Καμιά ιδέα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Ένα πρωτότυπο kill που κατάφερα να πάρω τις προάλλες... https://www.reddit.com/r/Rainbow6/comments/63409c/who_said_claymore_is_only_for_flanks/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Τώρα τελευταία έχει πάρει φωτιά το BattlEye BAN HAMMER και ρίχνει αβέρτα στα cheatόπεδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Τώρα τελευταία έχει πάρει φωτιά το BattlEye BAN HAMMER και ρίχνει αβέρτα στα cheatόπεδα Η αληθεια ειναι οτι τοσο καιρο εβλεπα διαφορους που με ακολουθουσαν πισω απο τοιχο πριν με σκοτωσουν(αλλα το εκρυβαν καλα δεν το εκαναν τελειως οφθαλμοφανη) και γενικα πολλες φορες με εβρισκαν ενω ημουν σιγουρος οτι δεν με ακουσαν η δεν με ειδε drone/καμερα Κτλ.Εριχνα τα report μου και γενικα δεν πιστευα οτι υπαρχουν πολλοι cheater γιατι ειχα ψαχτει στο ιντερνετ αν ειχε βγει καινουργιο cheat αλλα δεν ειχα βρει πολλα πραγματα.παρα μονο σε 1-2 γνωστα site που εδιναν cheat αλλα ειχα περιορισμο σε slot και μπορουσες να το παρεις μονο με Invite και γενικα ητανε πολυ prive για να το αποκτησεις.Οποτε συμβιβαστηκα με την ιδεα οτι υπαρχουν cheater αλλα εφοσον ειναι τοσο prive και ειχαν λιγα slot ελεγα στον εαυτο μου οτι δεν πειραζει αφου ειναι πολυ μικρο το ποσοστο. Εδω και 4-5 μερες τοσα ban που εχουν πεσει βλεπω ποσο εξω επεσα..Τουλαχιστον το ευχαριστο ειναι οτι πλεον γινεται δουλιτσα στο παιχνιδι οσον αφορα cheater και δεν εχουμε τον κακο χαμο που γινοταν στις πρωτες σεζον. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Η αληθεια ειναι οτι τοσο καιρο εβλεπα διαφορους που με ακολουθουσαν πισω απο τοιχο πριν με σκοτωσουν(αλλα το εκρυβαν καλα δεν το εκαναν τελειως οφθαλμοφανη) και γενικα πολλες φορες με εβρισκαν ενω ημουν σιγουρος οτι δεν με ακουσαν η δεν με ειδε drone/καμερα Κτλ.Εριχνα τα report μου και γενικα δεν πιστευα οτι υπαρχουν πολλοι cheater γιατι ειχα ψαχτει στο ιντερνετ αν ειχε βγει καινουργιο cheat αλλα δεν ειχα βρει πολλα πραγματα.παρα μονο σε 1-2 γνωστα site που εδιναν cheat αλλα ειχα περιορισμο σε slot και μπορουσες να το παρεις μονο με Invite και γενικα ητανε πολυ prive για να το αποκτησεις.Οποτε συμβιβαστηκα με την ιδεα οτι υπαρχουν cheater αλλα εφοσον ειναι τοσο prive και ειχαν λιγα slot ελεγα στον εαυτο μου οτι δεν πειραζει αφου ειναι πολυ μικρο το ποσοστο. Εδω και 4-5 μερες τοσα ban που εχουν πεσει βλεπω ποσο εξω επεσα..Τουλαχιστον το ευχαριστο ειναι οτι πλεον γινεται δουλιτσα στο παιχνιδι οσον αφορα cheater και δεν εχουμε τον κακο χαμο που γινοταν στις πρωτες σεζον. Καλά τις πρώτες σεζόν απλά κωμικοτραγική ήταν η κατάσταση. Από πέρυσι τον Φεβρουάριο παίζω ( χώρια 2 closed beta φάσεις και 2 invites ) και τα έχω ζήσει και γω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Πρώτη φορά μου έτυχε να τραυματίσω αντίπαλο, να του αδειάζω στο ένα μέτρο γεμιστήρα και να μην ψοφάει και όχι δεν είχα lag. Wtf ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Πρώτη φορά μου έτυχε να τραυματίσω αντίπαλο, να του αδειάζω στο ένα μέτρο γεμιστήρα και να μην ψοφάει και όχι δεν είχα lag. Wtf ? έχει πολύ καλό netcode το παιχνίδι γιαυτό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TechnoV Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Μόλις το ξεκίνησα. Πόσο άρρωστο game; Απλά πολύ δύσκολο. Όσοι είστε csgo, ρίχτε μια ματιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Μόλις το ξεκίνησα. Πόσο άρρωστο game; Απλά πολύ δύσκολο. Όσοι είστε csgo, ρίχτε μια ματιά. Το πιο δύσκολο κομμάτι του παιχνιδιού είναι να μάθεις τις πίστες. Άπαξ και τις μάθεις, μετά το παιχνίδι είναι σκέτη απόλαυση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 ρε παιδες ανοιξα τωρα το uplay για να κανει το update και μου εμφανιζει οτι κατεβαζει 43gb προφανως ολο το game... γιατι; το παιχνιδι υπαρχει μεσα στον σκληρο παντως κανονικοτατα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Βγήκε update 26gb. Εσένα είναι 43 γιατί έχεις κατεβάσει και τα texture pack. Υπομονή 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα