naruto14 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Ένα από τα πιο βασικά πράγματα που πρέπει να φτιάξουν είναι τα Pellets της Hibana που δεν ενεργοποιούνται πολλές φορές ενώ τα πατάς. Επίσης είναι η ιδέα μου ή άλλαξαν πάλι λίγο το damage από nitro cells σε montagne?
Atallos1 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Επίσης είναι η ιδέα μου ή άλλαξαν πάλι λίγο το damage από nitro cells σε montagne? Δεν ειναι intended change , bug απο το καινουριο patch..
Tzimaras Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δεν ειναι intended change , bug απο το καινουριο patch.. εδώ είστε.. https://www.reddit.com/r/Rainbow6/comments/5vimx6/frequently_updated_current_211_buglist/
Dimi Arap Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπέρα παιδιά....Όποιος θέλει ας μην κάνει friend request στο Uplay ThThE_GhOsT_GRE_GhOsT_GR.
Tzini_Gr Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 ^σε εχω κανει και εχουμε παιξε ματσακι χΔ Infect3dGr
Tzimaras Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Σήμερα καινούργιο Midseason update.. https://rainbow6.ubisoft.com/siege/en-US/updates/velvetshell/reinforcements.aspx https://www.youtube.com/watch?v=qVMZBeXba3s
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Αυτή η favela έχει απίστευτα τραγικό frame-rate. Κλειστό το AA τελείως και στα εξωτερικά σέρνεται.
naruto14 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Εγώ πάντως έχω ρυθμίσει τα settings έτσι ώστε να έχω σε όλα τα maps πάνω από 60 fps.
icenex Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Δεν ξερω τι εχει συμβει τον τελευταιο καιρο στο matchmaking αλλα μου τυχαινουν ολα τα βλαμενα και ολα τα νουμπια.Ημουν plat 2 και κοντευα Plat star και απο κ εκει κ περα αρχισε η κατηφορα και δεν μπορω να σηκωσω κεφαλι.Η κατρακυλα με εχει παει μεχρι gold 3 τωρα ειμαι 2 και δεν μπορω να παω παραπερα λογω οτι με βαζει με τους χειροτερους random.Ξερω το καλυτερο ειναι να παω με premade ελα ντε που τα παιδια που παιζω ειτε παιζουν αλλες ωρες τωρα ειτε δεν παιζουν καθολου και αναγκαζομαι να παιξω με ακυρους.Πολλες φορες αναγκαζομαι να κανω carry goldαδες Οπως εδω και οχι δεν ημασταν 5vs3 απλα leavaran γιατι νομιζαν οτι δουλευει ακομη το alt+f4.Και δεν ειναι και κανα τρελο carry το συγκεκριμενο εχω κανει και κατι 16-3 απλα αυτην την photo ειχα προχειρη στο λαπτοπ.Το θεμα ειναι οτι δεν ειμαι ουτε kixstar ουτε serenity Κτλ οποτε οταν βρεθω με αντιπαλους στα μετρα μου οι δικοι μου ψοφανε στα μπαμ και μενω εγω μονος μου τρωω 1-2 και μετα ψοφαω και εγω.Εχει αλλαξει κατι στο matchmaking η απλα εγω ειμαι ο γκαντεμης?
naruto14 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Μόνο με mates πλέον ranked. Δεν ξαναμπαίνω ranked με randomάδες. Και ας με κρατάνε οι δικοί μου στα gold. Πολύ rage καταντάει το παιχνίδι με τυχαίους.
Tzini_Gr Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 ναι αλλα σε casual παιζεις με ατομα που δεν ξερουν καν τα βασικα ας πουμε για ενα καλο defend ή αντιστοιχα attack.. ενω στο ranked καπως μπορεις να το παλεψεις εστω και αν κουβαλησεις... εγω πλεον δεν δινω βαση στο τι θεση ranked ειμαι αφου παιζω κατα 98% μονο ranked και απο silver που ειχα καταφερει εχω κολλησει παλι στν τελευταια βαθμιδα του ranked παρολαυτα κανω οτι μπορω για να νιωσω το game στο ranked
icenex Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Το casual ειναι casual εκει δεν εχω απαιτησεις ουτε περιμενω κατι και στη τελικη δεν με ενοχλει ουτε τσαντιζομαι οτι και να γινει.Αλλα να παιζω ranked και ειμαστε στο plane meeting και τα εχουν κλεισει ολα δεν προλαβαινω να βγω εξω και με κλεινει μεσα ο castle μεχρι να ανοιξω την πορτα και να προσπαθησω να παω στο διπλα δωματιο ημουν με Mira με εφαγε απο εξω ο glaz κανεις δεν επαιρνε jager ουτε barbed wires για να τους καθυστερησουν κ αλλα πολλα ομορφα.Το ασχημο ειναι οτι οι περισσοτεροι εκτος οτι δεν ξερουν να κανουν reinforce δεν βαζουν καν το μυαλο τους να σκεφτει τι θα ητανε καλο για ενα defense νομιζουν οτι παιζουν call of duty,επισης ενα κακο ειναι οτι δεν μιλανε και δεν ακουνε οταν τους λες μην αυτο η εκεινο η τους δινεις μια συμβουλη γινονται εχθρικοι.Απο την αλλη οταν λεω νουμπια δεν εννοω μονο αυτους που εχουν λιγες ωρες παιχνιδιου γιατι ενα μικρο lvl θα το δικαιολογησω δεν εχει ακομη εμπειρια αλλα οταν βλεπω 130+ lvl και δεν ξερουν τα βασικα τραβαω τα μαλλια μου απο τα νευρα και απο το πανω κεφαλι και απο το κατω. ΕΛΕΟΣ τα ειπα και ξαλαφρωσα
Psycho_Warhead Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Σου έστειλα friend request icenex, δεν θυμάμαι αν σε είχα, απλά άρχισα να παίζω πάλι.
icenex Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Σου έστειλα friend request icenex, δεν θυμάμαι αν σε είχα, απλά άρχισα να παίζω πάλι. Ok με τι ονομα εισαι γιατι οχι οτι ειμαι τρελος παιχτης αλλα με κανουν add ολα τα random νουμπια που παιζω και τους ριχνω ακυρο.Μην σου ριξω και δεν το παρω χαμπαρι. Σε λιγο γυρναω σπιτι απο δουλεια θα παω να ριξω καμια πιστολια αν εισαι μεσα παμε εστω και casualakia.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα