saxos55 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Γενικα με το free weekend και παραλληλα με τη beta του Ghost Recon δεν τραβανε οι servers Καλά ναι, αυτό ήταν genius ιδέα (τα δύο launches μαζί).
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Να μην έτρωγε το downgrade στο gameplay και να ήταν όπως το έδειχναν στην Ε3, θα ήταν πολλές κλάσεις ανώτερο το παιχνίδι.
Atallos1 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Μια χαρα ειναι το παιχνιδι και σε μονιμα ανοδικη πορεια Hence και το νεο peak στο Steam , που δεν ειναι καν το 50% του population στο PC . Loot boxes , νεο UI . καλυτερο matchmaking και συνεχιζουν 3
Tzimaras Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) https://www.youtube.com/watch?v=1QRqL0n6UWI&feature=youtu.be Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2017 από Tzimaras 1
SOCRATIS1000 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Μονο το 5vs 5 Εχει μουλτι?Γιατι για εναν νουμπα που πεθαινει σε 2 δευτερα οπως εγω ,περιμενω 10 λεπτα να τελειωσει το παιχνιδι και δεν το μαθαινω κιολας.
Atallos1 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Μπορεις να παιξεις και Terrorist Hunt μαζι με αλλους 4 μεχρι να παρεις το κολαι
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Το καλό με το siege είναι πως πρόκειται για το μοναδικό παιχνίδι στο είδος του αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχει εναλλακτική.
fox_fox Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Για να λες 57gb κάτι πάει λάθος.. Το παιχνίδι είναι 20κάτι γίγα. Ωστόσο έχουν θέμα γενικά οι servers της noobisoft. Τάμα κάνεις για να καταφέρεις να συνδεθείς... οχι, ειναι 57gb επειδη κατεβασα κ HD textures
Tzimaras Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Patch Notes! http://rainbow6.ubi.com/siege/en-gb/updates/velvetshell/index.aspx
naruto14 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Δεν μου αρέσει αυτό με τις nades που κάναν σε capitao και IQ. Υπήρχαν καλύτεροι τρόποι να buffαρουν την IQ από αυτό... Τέλος πάντων. Αύριο η νέα πίστα!
Orgios Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Ειχα να παιξω λίγο καιρό και χθες τρόμαξε το μάτι μου!! Με εβαλε εναντίων κάτι clan οι οποίοι τύποι ήταν παντου!! Εσπαγες παράθυρο δεχοσουν πυρά ! οποιόδηποτε και αν ήταν αυτό! Παλευες για να μείνεις λίγο ζωντανός όχι αστεία! Το επίπεδο έχει ανεβεί επικίνδυνα, θέλω εντατικά μαθήματα φτου και απο την αρχή...
Tzini_Gr Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 ακομα δεν συνδεεται στο uplay? ελεος wtf 17gb update? o_O
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα