xtrmsnpr Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Aλλο game παιζεις καλά ναι σίγουρα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Εχει καποια θεματακια αλλα δεν ειναι τοσο τραγικα οσο τα παρουσιαζεις και τα περισσοτερα δεν γινονται συνεχεια αλλα μια στο τοσο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzimaras Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Γιατι και εμείς δεν πάμε πίσω... Ελληνας streamer GD_Gasterat.gr μπαναρίστηκε σε live..με τις υγείες του!! και το σχετικό θέμα στο reddit... https://www.reddit.com/r/Rainbow6/comments/5o4g67/battleye_biggest_ban_wave_since_months_discussion/ Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2017 από Tzimaras Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) ΧΑΧΑΧ έπος! Φάγαν μπαν όλα τα καλόπαιδα. Macroπαιχταράδες, γενικώς cheatέρια, άτομα που έβαζαν με "κόλπο" το season pass, ακόμα και πόντους ! Σπιτάκι τους και μπανάκι με κρύο νερό ! Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2017 από 7nisiotis 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Eίναι πολύ ωραία τα banwaves. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PolonosJ Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Καλησπερα παιδες . Εδω και χρονια παιζω μονο battlefield αλλα φετος θελω και κατι ακομα για να περναω την ωρα μου και σκεφτομαι να καταληξω σε αυτο το game. Ειναι καλο παιχνιδι αξιζει? η θα το βαρεθω?Επισης αν το αγορασω να αγορασω το year 2 edition? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 για να δω,τώρα θα σκοτώνομαι από ότι να ναι,ή πάλι θα μου λέτε παίζω άλλο παιχνίδι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Καλησπερα παιδες . Εδω και χρονια παιζω μονο battlefield αλλα φετος θελω και κατι ακομα για να περναω την ωρα μου και σκεφτομαι να καταληξω σε αυτο το game. Ειναι καλο παιχνιδι αξιζει? η θα το βαρεθω?Επισης αν το αγορασω να αγορασω το year 2 edition? Είναι από τα καλύτερα competitive fps αυτή τη στιγμή. Αν αποφασίσεις να αφιερώσεις χρόνο και μάθεις τις πίστες το παιχνίδι γίνεται εθιστικό και δεν πρόκειται να το βαρεθείς. Το δύσκολο είναι στην αρχή μόνο μέχρι να απομνημονεύσεις τις πίστες, όλα τα camping spots, callouts κλπ. Χρειάζεται αρκετές ώρες εφόσον δεν έχει και mini map. Ψάξε να δεις αν μπορείς να αγοράσεις την έκδοση που περιλαμβάνει και τους year 1 operators. Διαφορετικά ξεκλειδώνονται αργά μέσω του in-game currency ή δίνοντας 20 ευρώ για R6 Credits. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Απορώ πως σε αυτό το παιχνίδι προσπερνάτε όλοι το άθλιο netcode και το ατελείωτο rubber-banding..και το προμοτάρετε καλή ώρα από πάνω ως ένα από τα καλύτερα competitive..4/5 ή άντε τα 3/5 kills είναι από "bugs".Εκεί χάνετε ο όρος skill. Δηλαδή αν το bf4 είχε θέμα με το netcode,αυτό εδώ έχει πάρει διδακτορικό. 3 μέρες πριν το βίντεο. 20 μέρες πριν κάθομαι και παίζω,παίζω παίζω και λέω δε μπορεί να τα χω μόνο γω τα προβλήματα,ευτυχώς είναι και φίλοι μου,και βλέπω.. Και γω έχω σκοτώσει,και ο άλλος με έλεγε hacker,και πρέπει να τα χω γράψει αυτά τα kills πριν κάτι μέρες έγιναν. και για ευθυμήσουμε πριν πέσετε να με φάτε,κάτι από τα παλιά που δεν έχει αλλάξει και πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δεν ξερω σε τι server παιζουν οι τυποι η ποσο ping εχουν , μπορει να ειναι custom και ο host να lagαρει απειρα Προσωπικα δεν εχω ποτε τετοια θεματα και παιζω ανετα 6-7 ωρες τη μερα .. Ουτε rubberbanding ουτε kills σαν του 2ου vid που lagαρει το συμπαν και εχουν 250 ping . Mπορεις να τσεκαρεις τα vod του twitch Δεν ξερω πως εσενα και στους φιλους σου τυχαινουν ολα στις 2 ωρες που παιζεις το game Also δεν υπαρχουν kills απο "bugs" 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Περα απο την πλακα αυτο το παραδειγμα με τον glaz μου εγινε κατι παρομοιο χθες μια φορα σιγουρα και πεθανα πισω απο τοιχο και δεν εννοω τοιχο που σπαει ...Βεβαια στο bf4 μου γινοταν συνεχεια μιας και το ανεφερες..Επισης κανεις δεν λεει οτι ειναι τελειο το παιχνιδι ομως σε γενικες γραμμες δεν εχει θεματα οσο για το rubberband δεν γινεται συνεχεια αλλα σπανιως οταν φρικαρουν οι σερβερ τουλαχιστον αυτο εχω καταλαβει εγω.Επισης κατι που θελω να σημειωσω και το ειδα χθες και αυτο 2 φορες μια απο δικη μου καμερα και μια οταν ειχα ψοφησει στην καμερα του φιλου μου ειναι οτι βλεπεις να βαρας τον αλλον στο κεφαλι να φευγουν τα αιματα στο τοιχο και να μην κανει register το headshot...Αυτο για μενα ειναι το πιο σπαστικο απο ολα αλλα οπως ειπα αυτα γινονται απο τις 100 περιπτωσεις αντε 2-3 φορες...Λογικο ειναι να υπαρχει αποκλιση οταν μπλεκονται πολλοι παραγοντες netcode σερβερ και οτι αλλο μπορει να επηρεασει το παιχνιδι.Δεν ξερω ολα τα τεχνικα θεματα αλλα δυστυχως επηρεαζουν το gameplay που κ που.Αλλα οντως ειναι αξιο αποριας πως γινεται να τραβας ολα αυτα που λες καθε φορα που δοκιμαζεις να παιξεις γιατι και εγω καθομαι καθημερινως και παιζω τουλαχιστον 3-4 ωρες και αυτα τα συνανταω μια στο τοσο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 παίδες τί να σας πω..με 80-95 ping λέει το παιχνίδι παίζω..πιο κάτω εκεί μέσα δεν έχω δει.. Θα αρχίσω να σας ποστάρω το gameplay μου,μη με βγάλετε και ελέφαντα.. θα είμαστε η μειοψηφία του παιχνιδιού. και ναι @Atallos1 όταν μιλάμε για game-break,αυτά τα kills,είναι από bugs του κακογραμμένου κώδικα του παιχνιδιού,και του σάπιου δικτύου που χουν στημένο το παιχνίδι. Τον άλλον τον έφαγα,με τελείως peak και τον έβλεπα ακάλυπτο,και ο τύπος φώναζε hacker hacker όλη την ώρα,και ότι ήταν κρυμμένος και δεν υπήρχε περίπτωση να τον δω.(σε αντίθετες περιπτώσεις και γω) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greekz Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Και εγω παντως παιζω καθημερινα 3-4 ωρες το παιχνιδι και σπανια συναντω προβλημα και ειδικα rubberbanding ακομα πιο σπανια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Και εγώ μια από τα ίδια. Kill σαν αυτό με το glaz έχω να δω πάρα πολύ καιρό... και rubber banding έχει να μου τύχει καιρό. Είναι θέμα σύνδεσης κυρίως αυτά τα θέματα. Ένας φίλος μου που έχει θέματα με ένα router που έβαλε τώρα έχει συνέχεια rubber banding. Εγώ είμαι μια χαρά και παίζουμε στον ίδιο server. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzimaras Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=jE1h-IMLefY 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα