Tzimaras Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Patch Day σημερα Full patch notes εδω Θα ειμαι live με το που μπει το update Αντε ρε και καλά kills. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Μιας και το Season Pass ειναι διαθεσιμο για την 2η χρονια,ειναι ενα καλο πλεονεκτημα να προτρεψουμε τους devs του siege να βαλουν και κατι ελληνικο! εχω ανοιξει ενα topic για προτεινομενες χωρες-special forces ωστε να βαλουν..μεσα σε αυτους εχω βαλει και την ελλαδα με τους ΟΥΚ και τους εκαμιτιες αν θελετε σχολιαστε και προτενετε κ εσεις πιο πολυ για ελλαδα και ας μην ειναι για ΟΥΚ ή ΕΚΑΜ. αρκει να βαλουν καποια ομαδα ελληνικη κρουσης http://forums.ubi.com/showthread.php/1537152-New-Operators-for-Season-2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Νομίζω ήδη έχουν ανακοινώσει τις χώρες που θα μπουν ( 4 αν δεν κάνω λάθος ) Spain Hong Kong Poland South Korea Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Παιδιά μια ερώτηση υπάρχει διαφορά αν το αγοράσω για το steam ή για το uplay ? γιατι βλέπω οτι υπάρχει και για τα 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Το uplay είναι υποχρεωτικό δυστυχώς, οποτε άμα το αγοράσεις από steam θα πρέπει να έχεις δυο clients ανοιχτά, οποτε no reason, uplay απευθείας. Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2016 από {TDi}Dj2k..infc 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geople Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Θέλω να πάρω το year 2 season pass και επειδή είμαι βλάκας και ξεχάστηκα αγόρασα 30Ε σε paysafe cards με σκοπό να τις βάλω στο uplay....το οποίο δεν τις δέχεται....και δεν μπορώ να αγοράσω το dlc μέσω steam διότι δεν έχω ενεργοποιήσει το παιχνίδι από steam αλλά απευθείας από uplay....Υπάρχει κάποιος τρόπος να παρω το dlc με τις paysafe γιατί δεν Θέλω να τις βαλω steam....Δεν Θέλω κτ άλλο .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Βρισκεις καποιο κλειδαδικο και παιρνεις το season 2 pass Στο GMG με ενα γρηγορο ψαξιμο εχει 25,50 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Με 800dpi στο mouse, το ADS πόσο λέτε να το βάλω ( 27 το εχω δοκιμαστικά και 21 αντίστοιχα τα 2 παραπάνω ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δεν μπορει να σου πει καποιος τι sens σε βολευει Προσωπικα χρησιμοποιω τα settings και το multiplier του Kix εδω και καιρο αλλα ειναι εξαιρετικα αργα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geople Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δοκίμασα αλλά μου λέει το ιδιο"το συγκεκριμένο πιν δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε αυτό το κατάστημα"....Υπάρχει κάνα κατάστημα που να δέχεται Ελληνικές paysafe? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δεν γνωριζω συγκεκριμενα , ψαξε που περασει και παρτα σβαρνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geople Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δοκίμασα καμία 10άρια προς ενημέρωση αν ενδιαφερθεί κάνεις άλλος το Kinguin είναι το μόνο που βρηκα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzimaras Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Site: https://www.youtube.com/watch?v=6B9FcLgU4CI Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 είναι μακράν το χειρότερο παιχνίδι,με το πιο χάλια netcode.. βλέπεις κόσμο που δε σε βλέπει και στον σκοτώνεις στο killcam δείχνει άλλα..και το ανάποδο.. Απλώς τραγικό.. νταξ ξεφτιλίκια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Aλλο game παιζεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα