Tzimaras Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Live στο stream του Kixstar https://www.twitch.tv/nope_kix Παίζεις ΝΑ ή ο Kix παίζει EU? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Παιζει EU ο Kix Στα 2 πηγαμε καλα , τωρα ημασταν 4v5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzimaras Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Το είδα οτι ήσασταν λιγότεροι ...μεγάλη εμπειρία να παίζεις με αυτόν τον παίχτη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Live στο stream του Kixstar https://www.twitch.tv/nope_kix Και ελεγα πως θα περασει η ωρα μου... Btw ειδα ενα death που εγραψε ο Kix που ο αλλος τον εκανε trace πισω απο τοιχο...Στο Killcam εκανε μπαμ οτι τον ακολουθουσε πισω απο τον τοιχο και τον εφαγε μολις βγηκε πισω απο τοιχο... Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2016 από icenex Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Το παληκαρι γενικα ειναι αλλο lvl Σε τετοιους χαρτες που τους εχει παιξει απειρες φορες σε scrims και pro league δεν πιανεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Χχαχαχααχ ωραιος ο αταλος τι clutch ητανε αυτο με την ασπιδα ελιωσα στα γελια!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Xαχαχα οτι να ναι το game Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Σε όλα τα face to face έχει ψοφήσει μέχρι στιγμής, δεν βλέπω κάτι το ιδιαίτερο στο play του εκτός και αν δεν παίζει σοβαρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Εκλεισε atm και κανει host τον Tangy που ειμαστε ξανα σε ranked Γενικα ο Kix θεωρειται ο καλυτερος , αν κ σταματησε κ κανει απλα casting στο Pro League Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Πάντως μιας και λέμε για players, ένας από τους καλύτερους για μένα είναι ο macie jay, έχει και κανάλι στο youtube, κάνει livestream βράδυ, σε ώρες Ελλάδας περίπου 2 παρά τα μεσάνυχτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaytsev Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Επειδή είμαι μεταξύ αυτού και του BF1, τι λέει το παιχνίδι από πλευράς υποστήριξης, bugs, cheaters, κλπ; Γιατί με τη UBI έχω χειρότερη εμπειρία στο online από ότι με τις DICE/EA... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Επειδή είμαι μεταξύ αυτού και του BF1, τι λέει το παιχνίδι από πλευράς υποστήριξης, bugs, cheaters, κλπ; Γιατί με τη UBI έχω χειρότερη εμπειρία στο online από ότι με τις DICE/EA... αστο καλυτερο πηγαινε στο bf1 Περα απο την πλακα φοβερο παιχνιδι αν εξαιρεσεις οτι το μεγαλο κακο απο cheaters που υπηρχε δεν υπαρχει λογω καινουργιου anticheat system ( fairfight) παρα αυτα υπαρχουν ακομη ατομα που απλα δεν τους εχει πιασει το συστημα.Οσο για bug glitch κτλ μεχρι στιγμης οτι εχει βρεθει τα εχουν φτιαξει καθε φορα που γινεται ενα patch..Δες βιντεακια απο αλλους να παρεις μια ιδεα για το παιχνιδι... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Καλύτερα BF1, η UBI δεν έχει καν EU east server με αποτέλεσμα να έχεις 100+ms και οι cheaters κάνουν party. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaytsev Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Καλύτερα BF1, η UBI δεν έχει καν EU east server με αποτέλεσμα να έχεις 100+ms και οι cheaters κάνουν party. Δεν είμαι EU East βέβαια, αλλά με κάλυψαν τα υπόλοιπα. Το "The Division" το έβγαλα μετά από μία εβδομάδα online... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzimaras Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Cheaters γιόκ μετά το battleye και άν κάποιος χρησιμοποιήσει θα γίνει μόνιμα ban. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα