Προς το περιεχόμενο

Rainbow Six Siege [PC]

SlackulatoR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Live στο stream του Kixstar https://www.twitch.tv/nope_kix

Και ελεγα πως θα περασει η ωρα μου...

Btw ειδα ενα death που εγραψε ο Kix που ο αλλος τον εκανε trace πισω απο τοιχο...Στο Killcam εκανε μπαμ οτι τον ακολουθουσε πισω απο τον τοιχο και τον εφαγε μολις βγηκε πισω απο τοιχο...

Επεξ/σία από icenex
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σε όλα τα face to face έχει ψοφήσει μέχρι στιγμής, δεν βλέπω κάτι το ιδιαίτερο στο play του εκτός και αν δεν παίζει σοβαρά.

Εκλεισε atm και κανει host τον Tangy που ειμαστε ξανα σε ranked

Γενικα ο Kix θεωρειται ο καλυτερος , αν κ σταματησε κ κανει απλα casting στο Pro League

Πάντως μιας και λέμε για players, ένας από τους καλύτερους για μένα είναι ο macie jay, έχει και κανάλι στο youtube, κάνει livestream βράδυ, σε ώρες Ελλάδας περίπου 2 παρά τα μεσάνυχτα. 

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Επειδή είμαι μεταξύ αυτού και του BF1, τι λέει το παιχνίδι από πλευράς υποστήριξης, bugs, cheaters, κλπ;

Γιατί με τη UBI έχω χειρότερη εμπειρία στο online από ότι με τις DICE/EA...

Επειδή είμαι μεταξύ αυτού και του BF1, τι λέει το παιχνίδι από πλευράς υποστήριξης, bugs, cheaters, κλπ;

Γιατί με τη UBI έχω χειρότερη εμπειρία στο online από ότι με τις DICE/EA...

αστο καλυτερο πηγαινε στο bf1 :P Περα απο την πλακα φοβερο παιχνιδι αν εξαιρεσεις οτι το μεγαλο κακο απο cheaters που υπηρχε δεν υπαρχει λογω καινουργιου anticheat system ( fairfight) παρα αυτα υπαρχουν ακομη ατομα που απλα δεν τους εχει πιασει το συστημα.Οσο για bug  glitch κτλ μεχρι στιγμης οτι εχει βρεθει τα εχουν φτιαξει καθε φορα που γινεται ενα patch..Δες βιντεακια απο αλλους να παρεις μια ιδεα για το παιχνιδι...

• Like 1

Καλύτερα BF1, η UBI δεν έχει καν EU east server με αποτέλεσμα να έχεις 100+ms και οι cheaters κάνουν party.

Δεν είμαι EU East βέβαια, αλλά με κάλυψαν τα υπόλοιπα. Το "The Division" το έβγαλα μετά από μία εβδομάδα online...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...