Προς το περιεχόμενο

Rainbow Six Siege [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οχι δεν αξιζει η starter οταν το full game στα κλειδαδικα κοστιζει λιγοτερο aka γυρω στα 15e . Με την starter θελει πολυ grind για να αγορασεις καινουριους operators 

• Like 1
  • Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η ιδεα μου ειναι η βγηκε καποιο cheat που δεν το πιανει ευκολα το battleye? Εχω δυο μερες τωρα που πετυχαινω παλι περιεργους

Δημοσ.

Δεν εχω δει κατι προσωπικα που να πω οτι 100% hackαρει ο αλλος μετα το Battleye , καποια premium hacks σιγουρα δουλευουν ακομα αλλα spamαροντας games σχεδον 5-6 ωρες καθε μερα δεν μου εχει τυχει

Patch day αυριο btw με bug fixes κυριιως

Δημοσ.

Δεν εχω δει κατι προσωπικα που να πω οτι 100% hackαρει ο αλλος μετα το Battleye , καποια premium hacks σιγουρα δουλευουν ακομα αλλα spamαροντας games σχεδον 5-6 ωρες καθε μερα δεν μου εχει τυχει

Patch day αυριο btw με bug fixes κυριιως

Κοιτα στο casual δεν ειναι τοσο συχνο φαινομενο να ειμαι ειλικρινης αλλα το βλεπω πολυ στο ranked που παιζω εχω φτασει gold 4 και συνηθως με βαζει με αντιστοιχο ρανκ και παραπανω platinum 1-3 diamond και εχω πετυχει χθες 2 diamond ο ενας 45 και ο αλλος 63 lvl με τρελο kd και win/loss και το θεμα δεν ητανε οτι ειχανε καμερα.κανανε yolo ειτε στην αμυνα ειτε στην επιθεση και ριχνανε 2-3 ατομα και γενικα μας πικαρανε και ας διαλεγαμε αλλο spawn spot καθε φορα.Μονο αυτοι ητανε ετσι τοσο στα @@ τους και δεν το κρυβανε γτ μας περνανε πισω απο τοιχους κτλ.Αλλα γενικα συναντησα και ορισμενους παλι platinum και diamond που μας πηραν και τα σωβρακα αλλα τουλαχιστον αυτοι δεν κανανε περιεργα κιλλ και βαζανε καμερες σε τετοια ατομα δεν ειμαι σιγουρος αν εχουν κατι και παιζει να το κρυβουν η απλα ειναι πολυ καλοι παιχτες και εχουμε διαφορα σκιλλ.

Btw με μια συντομη ερευνα βρηκα οτι το battleye ειναι ενα προγραμμα που τρεχει μολις τρεξεις το παιχνιδι και ουσιαστικα κοιταει αν εχεις ανοιξει καποιο 3rd party program.Και επισης καπου διαβασα οτι εφοσον ανοιξει το παιχνιδι μπορεις απλα να ανοιξεις τον task manager και να το κλεισεις και μετα να βαλεις οτι cheat θες.Βεβαια το δοκιμασα στην πραξη αν δουλευει και σε βαζει σε αγωνα το παιχνιδι αν το κλεισεις το battleye απο το task manager και προς εκπληξη μου δουλευει αλλα δεν ξερω αν παροαυτα βρισκει αν βαλεις καποιο cheat ωστε να σε banarei.

Δημοσ.

Παιδια εχω ενα προβλημα σε αυτο το game μετα το χθεσινο Update  που ειχε απο χθες το απογευμα καθε φορα που μπαινω casual game μετα απο 1-2 λεπτα με πεταει στην επιφανει εργασιας και κλεινει το game μονο του σαν να παταω alt+f4 και ξανα και ξανα τα ιδια ξερετε τι παιζει plss helppp....εχω τρελαθει.....

Δημοσ.

Η μονη λυση που υπαρχεη αυτη τη σιτγμη ειναι αυτη που δινεται εδω απο την ιδια την Ubisoft

Δεν γνωριζω τι παιζει αν κλεισεις το hypertheading , apparently εχεις μεγαλυερο cpu load . Αν δεν το κανεις , περιμενεις μεχρι να βγαλουν hotfix

Δημοσ.

εκλεισα το hyperthreading και δεν με πεταει αλλα εχω πολλα κολληματα στο game και μου ριχνει 20-30 fps απο οτι πριν....μου εξηγεις τι ειναι το hotfix και οταν το βγαλόυν τι γινεται?

Δημοσ.

Το δικο μου ειναι Dy1ngw1sh οποιος θελει ας με κανει φιλο θα σας εκανα εγω αλλα τωρα δεν μπορω ειμαι απο το Pc στην δουλεια..Συνηθως παιζω με αλλα 2 παιδια ειμαστε gold 4 και εχουμε κολλησει εκει ειδικα μετα το update δεν μας δουλευει το μικροφωνο στο παιχνιδι και δεν μπορουμε να μιλαμε με τους random για να τους δινουμε Info.Ευτυχως μεταξυ μας μιλαμε με το Teamspeak απο το squad μας.

Εχει κανεις αλλος θεμα με το μικροφωνο στο παιχνιδι?Δοκιμασα κατι λυσεις απο παλιοτερα ποστ(ξενα) αλλα δεν δουλεψε οτι και να εκανα..

Δημοσ.

Το εχω ακουσει απο τουλαχιστον 3-4 ατομα οποτε δεν ειστε οι μονοι , προσωπικα εμενα δουλευει κανονικα

Εκανα add

Edit

Βρηκα ενα official workaround μεχρι να βγει fix

1. Right click the Windows Speakers icon near the clock

2. Go to Playback devices

3. Select the output where the user is listening (HDMI or headphones – according to what the user uses)

4. Right click the output

5. Select “Set as Default Device” and “Set as Default Communication Device”

6. Boot the game and listens for Voice Chat

Δημοσ.

Οπιος θελει να με κανει add Johninio_THFC ειμαι gold 2-3 για ranked παιχνιδια.

Το δικο μου ειναι Dy1ngw1sh οποιος θελει ας με κανει φιλο θα σας εκανα εγω αλλα τωρα δεν μπορω ειμαι απο το Pc στην δουλεια..Συνηθως παιζω με αλλα 2 παιδια ειμαστε gold 4 και εχουμε κολλησει εκει ειδικα μετα το update δεν μας δουλευει το μικροφωνο στο παιχνιδι και δεν μπορουμε να μιλαμε με τους random για να τους δινουμε Info.Ευτυχως μεταξυ μας μιλαμε με το Teamspeak απο το squad μας.

Εχει κανεις αλλος θεμα με το μικροφωνο στο παιχνιδι?Δοκιμασα κατι λυσεις απο παλιοτερα ποστ(ξενα) αλλα δεν δουλεψε οτι και να εκανα..

Σας έκανα add boys (aka Snake)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...