Προς το περιεχόμενο

Rainbow Six Siege [PC]

SlackulatoR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Είτε κάνεις defence είτε attack σ' αυτό το γκέιμ, έχει αργό gameplay. Αν κάνεις attack πας σιγά σιγά και ψάχνεις κρυμμένα κεφαλάκια και αν κάνεις defence κάθεσαι καβάτζα και περιμένεις πότε θα εμφανιστεί ο αντίπαλος. Δεν είναι fast-paced το γκέιμ, τώρα το tickrate έχει νόημα αλλά στο συγκεκριμένο πάλι μικρή διαφορά κάνει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όταν πρέπει να κάνεις defend και σου στέλνει μήνυμα το μωρό... :-D

https://www.facebook.com/GodohandusGreek/videos/939727099465461/

Αυτό το βίντεο πήγε και στο hot page του siege reddit χτές!

• Like 2

Βγήκαν τα Patch Notes για το αυριανό update. Highlights το buff των twitch και doc και nerf στον blackbeard (επιτέλους!). Επίσης προστίθενται claymores και grenades (defenders) σαν gadgets. Πολύ ευχάριστες αλλαγές γενικά!

http://rainbow6.ubi.com/siege/en-GB/updates/skullrain/reinforcements.aspx

• Like 2

Ρωτάω εδώ γιατί στις κονσόλες δεν υπάρχει θέμα (και εάν υπάρχει, δεν είναι ενεργό).

Αν και έχω δυνατό μηχάνημα, τέτοια παιχνίδια τα θέλω σε κονσόλα λόγω καναπέ και ευκολίας (μην μου αρχίσετε τους σχολιασμούς  :lol: ).

Μιας που βρίσκεται σε προσφορά το συγκεκριμένο στα 25€ για PS και επειδή με ψήνει καιρό:

1. Αξίζει ως προς το να παίζεις μόνος ή χάνει σαν παιχνίδι; Προφανώς απαιτείται ομαδικότητα.

2. Με τους cheaters τι έγινε τελικά; Βλέπω σε προηγούμενες σελίδες ότι αναφέρετε πως, πλέον, όλα καλά. Ισχύει το ίδιο και στις κονσόλες;

Σου απανταω αναποδα

1) Δεν υπαρχει cheating στις κονσολες , πρακτικα και μονο δεν γινεται . Ακομα και στο pc ομως μετα το battleye αντε να εχω δει 1-2 ατομα που ηταν υποπτα

2) Για να το απολαυσεις full το game θελει ομαδα , να εχεις premades , να σου δινουν και να δινεις info . Ακομα και dead να εισαι στο game μπορεις να εισαι ακομα μερος του παιχνιδιου δινοντας info . Solo καποια στιγμη θα το βαρεθεις το game 

Τελος θα σε παροτρυνω να μην το παρεις σε κονσολα αλλα στο PC , το παιχνιδι ειναι ΤΕΛΕΙΩΣ διαφορετικο στο pc , δεν ειναι κονσολοπαιχνιδο . Δεν ειναι το κλασσικο fps τυπου CoD που το παιρνεις στο PS4 ξερω γω . Αν θες να τσεκαρεις τις διαφορες , δες το ProLeague στο twitch πως παιζουν στο PC και πως παιζουν στο Xbox 

• Like 1

1) Δεν υπαρχει cheating στις κονσολες , πρακτικα και μονο δεν γινεται . Ακομα και στο pc ομως μετα το battleye αντε να εχω δει 1-2 ατομα που ηταν υποπτα

Είχα δει για ένα USB που το φορτώνεις και στην ουσία σου δίνει διάφορες λειτουργίες στο παιχνίδι υπερ σου.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα, θα τα τσεκάρω. Το 2° φοβάμαι κυρίως. Ότι θα το βαρεθώ σύντομα.

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Ή starter edition του παιχνιδιού αξίζει? , γενικά έχω ασχοληθεί ελάχιστα με online fps και μου άρεσει στο συγκεκριμένο ότι είναι πολύ τακτικαλ,αυτα που γίνετε ένας χαμός στην οθόνη δεν τα αντεχω!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...