Προς το περιεχόμενο

Rainbow Six Siege [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και εγω το πηρα μιας και τοσο καιρο επαιζα απο φιλου account τωρα που επεσε η τιμουλα στα 16 ευρω. http://www.allkeyshop.com/blog/buy-rainbow-six-siege-cd-key-compare-prices/ (15.88 το πηρα χθες :P )

Τεσπα το πηρα γιατι πραγματικα αν εξαιρεσεις οτι δεν εχει σοβαρη προστασια εναντιον cheater ειναι φοβερο παιχνιδι.Και ειδικα τωρα που μπηκα το σκ που το δοκιμαζες δωρεαν + το γεγονος οτι ειχα βαλει μεσα το καινουργιο anticheat εβλεπα οτι δεν με σκοτωναν περιεργα και γενικα μετρημενες στα δαχτυλα ητανε οι φορες που οντως καποιος φοραγε κατι.Αφου φανταστειτε εκανα 2 φορες ace...(pulse ftw)

Γενικα ειδα κοσμο να μην ερχεται συστημενος εκει που ειμαι οταν εκανα roaming ουτε να με κανουν trace πισω απο τοιχο.Ισως δεν εχουν ακομη τα update για τα cheatia.

Και ο αλλος λογος που το πηρα δεν ξερω για εσας αλλα εμενα οι καινουργιοι operators μου αρεσαν πολυ σαν προσθηκη και θα ηθελα να τους παιξω οταν με το καλο μαζεψω τα λεφτα να τους ξεκλειδωσω :P

• Like 2
  • Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εαν σου αρεσουν τα tactical fps μην το σκεφτεσαι καν

Αλλα θελει υπομονη και να αφιερωσεις χρονο και μαλιστα αρκετο

• Like 1
Δημοσ.

Από τότε που είχε βγει έλεγα αλλα η κάρτα γραφικών δεν τράβαγε.Ειχα παίξει στα beta που έγιναν και μου αρεσε αρκετα το παιχνίδι.

Δημοσ.

Αυτο παντως με τα χρυσα βρακια, ruby σουτιεν και την πιπι φακιδομυτη να κρεμεται απο το οπλο με το αναλογο αντιτιμο κατανταει κουραστικο :mad: . 

Ωραια τα μπλιμπλικια αλλα με 40ευρω κανονικη τιμη και 3-8ευρω για να εχεις το ηλιοβασιλεμα της σαντορινης στο οπλο σου.....

Καποια στιγμη πρεπει με καποιο τροπο να καταφερουμε να σταματησουμε αυτη τη γελειοτητα!....και δεν αφορα μονο τη ubi αυτο.

Δημοσ.

Εγραψα κανονικη τιμη.....κι εγω απο κλειδαδικο το πηρα 16ευρω.

Οπως και να χει αυτο δεν αναιρει σε καμια περιπτωση τη γελειοτητα του θεματος κατα την αποψη μου :-)

Δημοσ.

Μπορω να το κανω ακομα χειροτερο....

Εστω οτι εχεις δωσει 16ευρω για ολοκληρο το game η ubi θελει τα μισα για το racing skin bundle......f@ck logic :P

Δημοσ.

Μπορω να το κανω ακομα χειροτερο....

Εστω οτι εχεις δωσει 16ευρω για ολοκληρο το game η ubi θελει τα μισα για το racing skin bundle......f@ck logic :P

Νομίζω η λογική πηγάζει στο ότι αυτές είναι 100% επιφανειακές προσθήκες, και απευθύνονται κυρίως σε χρήστες με οικονομική ευημερία (προσωπική ή οικογενειακή), που δεν επηρεάζονται στο ελάχιστο από διαφορές των 10-100 euro. 

Και αφού το καθαρό gameplay δεν επηρεάζεται καθόλου (πρακτικά) από τις συγκεκριμένες κοσμητικές αλλαγές δεν νομίζω ότι υπάρχει ουσία να κακολογούμε την εταιρία, μιας και νομίζω ο καθένας θα έπαιρνε την ίδια απόφαση - εάν κάποιος δεν έχει πρόβλημα, του περισσεύουν χρήματα και επιθυμεί να υποστηρίξει την εταιρία που φτιάχνει τα παιχνίδια που αγαπά, ας το κάνει και ας πάρει και κάτι επιφανειακό σαν ευχαριστώ.

Δεν είναι σαν τα freemium mobile games που μειώνουν το χρόνο που πρέπει να περιμένεις, ή σου δίνουν καλύτερα units κτλ. 

Είναι 100% επιφανειακές άνευ gameplay ουσίας προσθήκες, με κύριο σκοπό να εισπράξει επιπλέον εθελοντική υποστήριξη η σχεδιάστρια εταιρία από ικανοποιημενους χρήστες.

• Like 1
Δημοσ.

To παιχνίδι τα σπάει! Δεν έχω μετανιώσει δευτερολεπτο που έχω ριξει στο παιχνίδι και δεν με βλέπω να τα παραταω συντομα...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...