Προς το περιεχόμενο

Rainbow Six Siege [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μα καλά... άλλαξες και το nickname σου για να μην σε βρούν??? χαχαχαχα!!!

Doomsday.X

Επεξ/σία από Tzimaras
Δημοσ.

Οχι δεν το αλλαξα να μην με βρουν δεν εχω απολυτος κανενα θεμα.Sel0ner μην εισαι απολυτος πολλα ακουσα για εσενα για τα cheats παντα φιλικα

Δημοσ.

Οχι δεν το αλλαξα να μην με βρουν δεν εχω απολυτος κανενα θεμα.Sel0ner μην εισαι απολυτος πολλα ακουσα για εσενα για τα cheats παντα φιλικα

Εγω δεν παιζω με cheaters τους kickαρουμε απο το πρωτο round για αυτο μην λες ψεματα παλι.

Δημοσ.

Ο seloner εχει παει plat με την αξια του . Δυστυχως για εσας (συντροφος και πανος ) οταν ετυχε να παιξετε μαζι του δεν ειχατε τα hacks για να τον κερδισετε. Εχουμε μια φορα παιξει μαζι και ειχατε hacks χωρις να εχουν οι αλλοι. Δυστυχως ατομα σαν εσας χαλανε το παιχνιδι.

Δημοσ.

Δεν σε ειπα να βαλεις καλα κανεις και στο ξαναλεω αν πας diamond πανε δες τι γινεται το παιχνιδι για να στρωσει τα Updates δεν το σώνουν θελει διαγραφη ολο το παιχνιδι και ξανα απο την αρχη.Το αν δεν εχεις χρησημοποιησει χακς εσυ θα το ξερεις μονο.Μπορει εγω να αγοραζω 30φορες το παιχνιδι και να μπενω μεσα και να ξεφτιλίζω επειδή ειναι για ξεφτιλίκι η άμυνα ειναι επιθεση και η επίθεση ειναι αμυνα ετσι κατάντησε  

• Like 1
Δημοσ.

Καλα το ψιλοχεσατε το θεμα η μου φαινεται? Παιδες αδικα τα βαζετε με το παιδι ισχυουν αυτα που λεει οτι οι περισσοτεροι φορανε κατι ειδικα απο platinum και πανω..Παρτε βαλτε το τσαμπα wallhack απο blunt και δειτε τα killcams τοτε θα δειτε οτι τα random looks δεν ειναι τοσο random..Δεν το δικαιολογω το cheat εγω το εχω πει και σε παλιοτερο μου ποστ το εβαλα το συγκεκριμενο wh (και λεω σε εκεινο το ποστ μου γιατι το εβαλα) και ειδα οτι το μεγαλυτερο μερος παιχτων φοραει εστω αυτο, λιγοι ειναι αυτοι που δεν φορανε κατι.Βαλτε το και δειτε τα killcams ή καντε τον εαυτο σας δολωμα και πηγαιντε σε ακυρο σημειο του χαρτη να δειτε οτι καποιος θα ερθει εκει ακριβως που ειστε χωρις να υπαρχει camera η drone.Βεβαια αυτο δεν ειναι σιγουρο οτι καποιος θα ερθει γιατι πολλοι το κρυβουν καλα εδω κανουν για τα ματια του κοσμου οτι κοιτανε καμερα και μετα σε σκοτωνουν για να νομιζεις οτι σε ειδε σε camera και ετσι να δικαιολογησει το Kill.Εχω δει συμπαιχτη μου να το κανει αυτο δεν θυμαμαι ποιος, ητανε ενας random player σε ranked.Ειχα ψοφησει και τον εκανα spec και τον βλεπω ανοιγει camera drone δεν βλεπει κατι στο drone γιατι ητανε σε ακυρο σημειο του χαρτη και τρωει παιχτη πισω απο τοιχο.Στην killcam ομως του εχθρου δεν δειχνει τι εβλεπες με το drone. ;)

Sorry για το σεντονι αλλα οντως υπαρχει θεμα στο συγκεκριμενο παιχνιδι εξου γιατι σταματησα να παιζω και το γυρισα στο bf4 τουλαχιστον εκει επειδη παιζω σε σερβερ με active admins οποιος μπει και ειναι με cheat μεσα σε λιγα λεπτα τρωει ban.

ps. Ειναι τραγικο να κανετε προσωπικες επιθεσεις ο ενας στον αλλον αν θελετε την γνωμη μου γιατι προφανως μας αρεσει το συγκεκριμενο παιχνιδι και δεν νομιζω καποιος που ειναι πραγματικος cheater με την εννοια οτι θα το εβαζε ουτως η αλλως να εμπαινε σε φορουν να συζητησει για το συγκεκριμενο θεμα..

Ναι ειναι βλακεια δικαιολογια να το βαλεις επειδη σου εχουν σπασει τα νευρα αυτοι που οντως cheateroun εξαρχης αλλα πιστεψτε με ποσες φορες καρκινιασα και ημουν ετοιμος να παρω καλο aimbot/triggerbot μονο και μονο για να τους σπασω τα νευρα και εγω με την σειρα μου.Ναι ακουγεται παιδιαστικο αλλα πιστεψτε με αν ειχατε την επιλογη να εχετε στην διαθεση σας cheat καθε φορα που πεφτατε σε καποιον που οντως cheatarei θα το ανοιγατε χωρις δευτερη σκεψη οποτε μην κρυβεστε πισω απο το δαχτυλο σας...

• Like 2
Δημοσ.

Μα το παιχνιδι καταντησε ποιος θα outplay με cheat...Εδω κοιταω καποιους youtuber που ειναι πολυ καλυτεροι απο μενα και εχουν κολλησει σε gold4 φανταστειτε τι γινεται απο εκει και πανω.Γενικα το community εχει γινει πολυ toxic δεν υπαρχει εμπιστοσυνη αν οντως καποια Kill ειναι legit και οχι cheat και σε αυτο δεν φταινε οι παιχτες που πηρανε cheat γιατι βαρεθηκαν τους πραγματικους cheater αλλα η ubisoft που δεν βρισκει εναν τροπο να αντιμετωσει αυτο το προβλημα.Στο overwatch η blizzard σκαει τα ban βροχη και αμα φας ban ειναι για παντα ακομη και αν αγορασεις και αλλη φορα το παιχνιδι.Γενικα θελει καλυτερη προστασια το παιχνιδι οπως προειπα το fairfight δεν κανει δουλεια απο μονο του θελει και punkbuster και οτι αλλο μπορει να χρησιμοποιηθει για να ξεβρωμισει ο τοπος απο δαυτους.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...