Προς το περιεχόμενο

Rainbow Six Siege [PC]

SlackulatoR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators

Προτιμω να τα δωσω αυτα τα λεφτα για να το εχω το παιχνιδι στο δικο μου λογαριασμο μιας και τωρα παιζω απο φιλου που το παρατησε λογω cheaters.

Damn... έχει πάει πολύ άσχημα το πράγμα...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δεν ξερω τι γίνεται στο ranked play, αλλά έχω εθιστεί ασχημα... Το μονο που σκέφτομαι ειναι ποτε θα σχολασω και πως θα αποφυγω στρατηγικά την γυναίκα για να πάω να παιξώ :)

Θα είναι κρίμα αν αφήσει η Ubisoft τετοια παιχνιδάρα στην τύχη της, πάντως έχει ανακοινωθεί οτι ετοιμάζουν νέο anticheat ενώ συνεχως βλέπω bans ενώ παίζω...

Πως γίνετε να μην έχεις το game αλλα να παίζεις? Παίζεις κάποιου αλλου account? Συμβουλή μου είναι απλά παράτα το game άμα ενόχλησε από τέτοια πράγματα που υπάρχουν από πάντα, ok ίσως είναι λίγο παραπάνω λόγο crappy ubisoft cheat system but still, επίσης ποτε μην ασχοληθείς με cheats, δεκαετίες πέρασαν και το μονο cheat που έχω βάλει ποτε είναι στο GTA για άπειρα όπλα και μονο για να create a bit of havoc, μην ξεχνάς ότι "once a cheater, always a cheater", άλλωστε δεν είναι δύσκολο να γλυκαθείς going the easy way, οποτε απλά αδιαφόρησε για τους μικρό τσουτσουνους no life cheaters ;)

Μου εχει δωσει τον λογιαριασμο του ενας φιλος και το επαιζα απο εκει γιατι αυτος το παρατησε οπως ειπα λογω cheater.Κοιτα αμα διαβασεις παλιοτερο μου ποστ ειχα βρει τσαμπα wallhack που ηταν free και το δοκιμασα για να δω αν οντως με κανουν trace πισω απο τοιχους η οντως με ακολουθουν οπου παω μεσα στο χαρτη.Κοιτα δεν ανηκω σε αυτην την κατηγορια γιατι πχ οταν ξεκινησα το bf4 ετρωγα πολυ ξυλο σε σημειο που το K/d μου ητανε 0.18 και ημουν ετοιμος να το παρατησω και να πανε χαμενα τα λεφτα μου αλλα πεισμωσα και εκατσα και το εμαθα σε σημειο που με λενε συχνα οτι cheatarw στο bf4(το εφτασα 1.76 το kd) με το cheat δεν νιωθω ικανοποιηση οταν σκοτωνω καποιον γιατι δεν ειναι δικο μου skill αλλα για να σπασω τα νευρα αλλου cheater θα το εβαζα ευχαριστως γιατι οπως αυτος μου χαλαει την διασκεδαση θα προτιμησω να τον εκδικηθω με το ιδιο νομισμα.

Περα απο αυτο αλλο να πετυχεις 1-2 cheater στο bf που στην τελικη κανεις respawn μεσα σε λιγα δευτερολεπτα και ασε που μπορεις να τους σκοτωσεις και ας εχουν aimbot και εχεις και το Minimap που σε βοηθαει.

Αντιθετως το rainbow δεν εχει τετοια πραγματα μπορει να σε σκοτωσει ο αλλος πισω απο τοιχο γιατι υπαρχει penetration και πει οτι σε ειδε σε camera/drone/call out και αμα ψοφησεις ουσιαστικα game over για τον γυρο.Θελω να πω οτι το cheat επηρεαζει ασχημα το ποια ομαδα θα νικησει.Ετσι και σου διαλυσουν τις καμερες εισαι στα τυφλα και βασιζεσαι στο ηχο που αμα ο αλλος εχει cheat και ξερει που εισαι θα ειναι παιχνιδακι να σε outplay.Στο bf4 ειναι τοσα τα ατομα που αμα εισαι εμπειρος παιχτης μπορεις να σκοτωσεις τον cheater και γενικα δεν μπορει να επηρεασει ευκολα το παιχνιδι αν η ομαδα σου παιζει ομαδικα με revive κτλ.

Το θεμα δεν ειναι να παρατησω το παιχνιδι γιατι μου αρεσει το θεμα ειναι να γινει κατι για αυτο γιατι πραγματικα εχει βρωμισει ο τοπος απο αυτους και πανω που ελεγα οτι τουλαχιστον casual δεν συναντας πολλους εδω και μερες εχουν ξεχυθει και εκει μιας και δεν εχει πολυ κοσμο στο ranked.Βασικα θελει νοοτροπια οταν συναντας cheater αν ειναι στην ομαδα σου να ψηφιζεις για Kick και report ειτε να τον σκοτωνεις επι τοπου αν δεν φτανουν οι ψηφοι.Και αμα δεν ειναι στην ομαδα σου και δεις οτι οντως ο αλλος cheatarei να κανει leave ολο το party.Να δεις πως ξενερωνει που δεν τον παιζει κανεις, αφου για να φανε ban πρεπει να περασει αρκετος καιρος και να φανε ενα καρο ρεπορτ.

Btw υπαρχει καποιο μερος να δω για καποιον συγκεκριμενο παιχτη οταν αλλαζει ονομα...Γιατι πολλοι cheateroun και αλλαζουν το ονομα συχνα για να μην τους παιρνεις χαμπαρι.

Μπα δεν νομίζω και δυστυχώς δεν μπορείς να δεις unique IDs. Εγώ πάντως το παράτησα και δεν ξανά κοίταξα ποτε πίσω, το ίδιο νομίζω και ο Ghost αλλα για άλλους λόγους.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευτυχως εμενα δεν μου αρεσε οταν πρωτοβγηκε γιατι θεωρω τετοια παιχνιδια να μην κανουν πανω απο 20αρικο αφου δεν εχουν ενα campaign εστω και της πλακας.Οποτε τωρα στα 20 ευρω δεν με χαλαει να το τσιμπησω αλλα δισταζω και γιατι το παιζω απο φιλου το λογαριασμο αλλα πιο πολυ δισταζω λογω cheaters.

Επεξ/σία από icenex

παιχνιδαρα...

με ξενερωσανε και μενα οι τσιτεραδες και το πινγκ παρα πολυ....το εχω αφησει πολλους μηνες τωρα στο 120 lebel με 1.6 k/d στο ranked

κριμα

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...