icenex Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Ειπα οτι δεν θα το ξαναπιασω αλλα ελα ντε που βαρεθηκα να παιζω ολο τα ιδια και τα ιδια παιχνιδια και ειπα να παιξω παλι.Ειδικα οταν εμαθα οτι εγινε και αλλο patch ειπα να δοκιμασω να παιξω μερικους γυρους.Δυστυχως δεν επαιξα ranked γιατι ειμαι σιγουρος οτι αν παω εκει θα βρω σιγουρα cheaters.Επαιξα ομως casual και μπορω να πω οτι δεν συναντησα πολλους αλλα αυτο που ειδα οτι το παιχνιδι εχει καταντησει ghost town οπως ειπανε και μερικοι αλλοι.Μια ωρα να βρει ατομα για παιχνιδι.Δυστυχως και κριμα γιατι θα μπορουσε να ειναι παιχνιδαρα και ειναι βασικα αλλα το χαλανε οι cheaters το community. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k4ts0u Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Αγόρασα το Starting edition και έχω παίξει μέχρι τα 25level και casual και ranked. Μέχρι στιγμής δεν έχω πετύχει κανέναν cheater που να κάνει μπαμ αλλά το πρόβλημα μου είναι οι leavers. Τα περισσότερα ranked games μου ήταν 3v5 ή 4v5. Το παιχνίδι με παρέα έχει γέλιο αλλά σόλο είναι σπάσιμο νεύρων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Rainbow Six Standard Edition 14,99$ στο Amazon.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Orgios Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Rainbow Six Standard Edition 14,99$ στο Amazon.com Price error ηταν !! Οποιος πρόλαβε πρόλαβε!! Εγω που πρόλαβα , το εκαψα μεσα στο ΣΚ! Τι παιχνιδαρα ειναι αυτη!! Επιτέλους ένα tactical shooter! Και αυτά τα προβλήματα που ακουγα δεν τα βλέπω, έχει πολύ κόσμο που παίζει, σχεδόν instant matchmaking, cheaters δεν συναντησα σε 6 ωρες παιχνιδιου... Το μόνο πρόβλημα που έχω με το παιχνίδι είναι οτι δεν είμαι αρκετά καλός ακομα (οκ είμαι κακός)... Μαθαίνω χάρτες και Operators αλλά το παιχνίδι τα σπάει !!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Enjoy it όσο μπορείς, δεν θα είναι για πολύ και αν δεν έχεις δει το video πριν downgrade μην το δεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Orgios Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Enjoy it όσο μπορείς, δεν θα είναι για πολύ και αν δεν έχεις δει το video πριν downgrade μην το δεις Γιατι? θα το βαρεθώ γρηγορα? Θα σταματήσει η υποστήριξη? Υ.Γ. Εννοειτai οτι ψαχνω τωρα βιντεο πριν το downgrade Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Orgios Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Σημερα το πρωι (δεν με επιανε υπνος) συνάντησα τους πρώτους μου cheaters και μάλιστα στο ιδιο παιχνιδι, o ενας επαιζε sniper και πετουσε και ο αλλος αν βαρουσε στην γενική κατευθυνση του αντιπάλου εκανε kill... Τι ικανοποιηση βρισκουν αυτοι οι ανθρωποι δεν καταλαβαίνω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seloner Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Παιδια γενικα cheaters υπαρχουν,απλα δεν θα βρεις ευκολα cheater στο silver πχ.Εγω ειμαι gold4 και οταν παιζω ranked παντα τσεκαρω τα στατιστικα των αλλων,αμα δω kda πανω απο 2 απλα φευγω και τελευταια δεν εχω πετυχει hacker.Τωρα αμα εισαι high plat diamond βρισκεις πιο συχνα αλλα η μαλακια ειναι οτι πολλα ατομα απο το forum χρησιμοποιουν cheat. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Αυτό που πολλοί ξεχνάτε είναι ότι οι περισσότεροι cheaters/hackers είναι προσεχτικοί και οι πιθανότητες να καταλάβει κάποιος ότι όντως κλέβουν είναι μονο μέσο recording και άμα. Το μικρό ποσοστό των ξεδιάντροπων που δεν προσπαθούν να το κρύψουν είναι απλά casuals που αγόρασαν ένα hack online. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Orgios Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δεν ξερω τι γινεται στο ranked καθως ακομα δεν εφτασα το απαιτουμενο lvl, χθες παντως επαιξα αρκετά και δεν ειδα τιποτα περιεργο... Η αληθεια καti βιντεο με pro cheaters που ειδα δεν ξέρω να θα καταλαβαινα απο μόνος μου το cheat... Πήρα και το season pass δεν αντεξα ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Απολαυσε το game οσο μπορεις imo Προσωπικα δεν μετανιωσα καθολου τις 500 ωρες που εριξα στο game , ακομα και με τα προβληματα του ειναι οτι καλυτερο υπαρχει στο ειδος του atm 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Συμφωνώ ούτε εγώ μετανιώνω το game/playtime αλλα απεχθάνομαι αυτήν την εταιρία. Για μένα που είμαι λάτρεις των realistic tactical shooters ίσως είναι το μοναδικό "καλο" game που υπάρχει, παρόλα αυτά δεν με κράτησε, εάν δεν άλλαζε τόσο ριζικά στο release ίσως να ήταν διαφορετικά τα πράγματα, ειδικά η αλλαγή της εμφάνισης των OP και το prone στο λαιμό που έχουν κάτσει από day1. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seloner Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Αυτό που πολλοί ξεχνάτε είναι ότι οι περισσότεροι cheaters/hackers είναι προσεχτικοί και οι πιθανότητες να καταλάβει κάποιος ότι όντως κλέβουν είναι μονο μέσο recording και άμα. Το μικρό ποσοστό των ξεδιάντροπων που δεν προσπαθούν να το κρύψουν είναι απλά casuals που αγόρασαν ένα hack online. Καλα ειναι πολλοι που δεν το κρυβουν καθολου επειδη η ubisoft δεν μπορει να βρει ποιος cheatarei.Ξερω ατομα που cheataroun εδω και 2-3 μηνες και δεν εχουν φαει ban.Τον cheater τον καταλαβαινεις ρε φιλε απο τον τροπο που παιζει,νταξει μερικοι το κρυβουν καλα αλλα ειναι λιγοι.Πολλες φορες βλεπω ατομα να κατηγορουν ατομα για cheat επειδη εφαγαν outplay.Εμενα αυτο ειναι που μου την σπαει οταν κανεις ενα καλο game ο αλλος σε κατηγορει για cheat.Παντως πρεπει να εισαι ατυχος για να βρεις cheat πχ στο silver .Πρεπει να πετυχεις καποιον που τωρα ξεκιναει η καποιον που ειναι τελιως αχρηστος και ειναι ακομα silver με cheats. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Απο το gold και πανω γινεται χαμος...Εχω βαρεθει να παιρνω rank και μετα να πετυχαινω cheaters και να τρωω derank..Εδω και καιρο εχω κολλησει να φτανω gold 4 και να τρωω derank μεχρι και gold 2.Πραγματικα το σκεφτομαι σοβαρα να αγορασω cheat μονο και μονο για να σπασω τις μπαλες σε αυτους που εχουν cheat. Αλλα δεν εχω καν το παιχνιδι και το να παω να αγορασω cheat ενω δεν το εχω ειναι βλακεια...Ποσο μαλλον που τωρα το παιχνιδι επεσε στα 20ευρω...Προτιμω να τα δωσω αυτα τα λεφτα για να το εχω το παιχνιδι στο δικο μου λογαριασμο μιας και τωρα παιζω απο φιλου που το παρατησε λογω cheaters. Ασε που βλεπω πολυ κοσμο να το εχει παρατησει το παιχνιδι χθες ολο με τα ιδια ατομα με εβαζε να παιζω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Πως γίνετε να μην έχεις το game αλλα να παίζεις? Παίζεις κάποιου αλλου account? Συμβουλή μου είναι απλά παράτα το game άμα ενόχλησε από τέτοια πράγματα που υπάρχουν από πάντα, ok ίσως είναι λίγο παραπάνω λόγο crappy ubisoft cheat system but still, επίσης ποτε μην ασχοληθείς με cheats, δεκαετίες πέρασαν και το μονο cheat που έχω βάλει ποτε είναι στο GTA για άπειρα όπλα και μονο για να create a bit of havoc, μην ξεχνάς ότι "once a cheater, always a cheater", άλλωστε δεν είναι δύσκολο να γλυκαθείς going the easy way, οποτε απλά αδιαφόρησε για τους μικρό τσουτσουνους no life cheaters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα