7nisiotis Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Ναι καλη προσφορα παντως το σκεφτομαι να το παρω γιατι 15 δεν τα θεωρω πολλα λεφτα αλλα πιστεψε με επειδη παιζω απο φιλου λογαριασμο τοσο καιρο οποτε παιζω ranked παντοτε πετυχαινω cheaters και αυτα τα 15 μου κακοφαινονται να τα δωσω και αυτο γιατι δεν εχουν ενα συστημα της προκοπης για οσους cheataroun.Και αν δεις για αυτο εχει χασει κοσμο το παιχνιδι και ολοι εχουν παει στο OW. Ναι, γενικά το παιχνίδι είναι ωραίο, έχει ωραίο gameplay και είναι μίξη tactical με νορμαλ fps. Το μελανό σημείο οι cheaters. Πιστεύω κάτι θα κάνει η ubisoft. Μεχρι τώρα μας έχει δείξει ( πώς και της έκοψε ) ότι δεν παρατάει το παιχνίδι και από patch σε patch βελτιώνει αρκετά πράγματα. Τους χακερς πρέπει να διώξει και να προσθέσει κανα 2 σερβερ ευρώπη ακόμη μήπως και διορθωθούν τα ping 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Και εγώ το παράτησα το game και αυτό το 15 euro edition θα φέρει ακόμα πιο πολλούς hackers με δευτερα/τρίτα κτλ accounts. Ας πάρουνε μαθήματα από την Blizzard. Όσο καλο και να είναι το game δύσκολα θα ξανά αγοράσω Ubi game και συγκεκριμένα multi game. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Cgd_ Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 δεν παρατάει το παιχνίδι και από patch σε patch βελτιώνει αρκετά πράγματα. 15 euro edition θα φέρει ακόμα πιο πολλούς hackers με δευτερα/τρίτα κτλ accounts. Και στο ESL παίζουν μόνο το ένα πέμπτο από τις ομάδες που παίζανε... Μόνο τα go4R6 έχουν αρκετές συμμετοχές πλέον, δεν ξέρω πώς θα αναβιώσει το παιχνίδι η Ubisoft... Το τελευταίο patch μου άρεσε άλλα νομίζω κυκλοφόρησε πολύ αργά. Αγώνας από τον 2ο γύρο του ESL Europe Community Cup #41 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johninio Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Νομιζω οτι πολυ ξενερωσαν λογω των cheaters. Αυτα που γινοντουσταν(συνεχιζονται απλα εχουν περιοριστει ) μιλαμε δεν ειχαν προηγουμενο. Επρεπε η ubi να παρει δραστικα μετρα απο την αρχη και οχι να αφησει την κατασταση να ξεφυγει. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Βγήκαν κάποια "updates" σχετικά με το cheating θέμα. http://rainbow6.ubi.com/siege/en-GB/news/detail.aspx?c=tcm:154-253722-16&ct=tcm:148-76770-32 και http://rainbow6.ubi.com/siege/en-GB/news/detail.aspx?c=tcm:154-253750-16&ct=tcm:148-76770-32 CHEATING & BANNING FAQ In what situations are you going to ban on the first offense? If you get caught cheating, you will be banned on the first offense. Why are you permanently banning players on first offense? We are introducing this because if a player is cheating, we do not want them returning to ruin the experience of other players. What happens if I get permanently banned and I wasn't cheating? You can request an appeal by contacting Ubisoft Support; Support will notify you of the result of the appeal after it has been reviewed. Are you going to permanently ban every cheater you detect? There are some cases where we will not permanently ban a player on their first offense. What is a Temporary Ban? A temporary ban restricts access to the online features of the game for a period of up to 15 days. If a player has received a temporary ban and they are detected as cheating a second time, they will receive a permanent ban. What determines whether or not a player is cheating? There are several ways we identify cheaters, with FairFight being the primary one. What is FairFight? Fairfight is a non-invasive, customizable, server sided anti-cheat engine using agnostic technology that operates in real time. How do I report a suspected cheater in-game? Please use the report button in game, or contact Ubisoft Support if you have any video evidence. It will help us to gather all the needed information for further investigation. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Cgd_ Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 This update is one step among many that we are working on to better engage with the community on this issue. Πέφτει πολύ δούλεμα... τις ίδιες γενικούρες copy paste από public-relations/damage-control BS grinder... Τα ίδια λέγανε και τον Νοέμβρη όταν τους πήραν πρέφα ότι δίνανε απλό warning στους cheaters την 1η φορά, και την 2η φορά temporary ban 3 μέρες κτλ.. Ακόμα και στο καινούργιο BS κείμενο που βγάλανε αυτοαναιρούνται μόνοι τους, γράφει στην αρχή: In what situations are you going to ban on the first offense? If you get caught cheating, you will be banned on the first offense και λίγο πιο κάτω: Are you going to permanently ban every cheater you detect? There are some cases where we will not permanently ban a player on their first offense. Ghost town το Siege και καλά να πάθουν με την ανικανότητα τους... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Γεμάτο hackers είναι το παιχνίδι, χτες έβλεπα σε kill cam έναν που έριχνε στο πάτωμα και με σκότωσε αμέσως.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Γεμάτο hackers είναι το παιχνίδι, χτες έβλεπα σε kill cam έναν που έριχνε στο πάτωμα και με σκότωσε αμέσως.. Δεν θελω να φανταστω την αντιδραση σου εκεινη την στιγμη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Rage quit στεγνά..Και μετά ξενέρωσα και δεν μπήκα άλλο γκέιμ, έχω κλείσει περίπου 75 ώρες playtime και λέω να το παρατήσω εντελώς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johninio Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Το παιχνιδι ειναι τοσο ωραιο οπου αν το ειχε φτιαξει αλλη εταιρεια τωρα θα μιλαγαμε για εμενα(προσωπικη γνωμη) για το απολυτο competitive παιχνιδι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Επειδη και εγω σπαστηκα πολυ με τους cheaters στο παιχνιδι το παρατησα.Αποφασισα πριν λιγες μερες πριν το παρατησω να δω τι παιζει με τα cheat και εχει βρωμισει ο τοπος.Σας πληροφορω οτι βρηκα μεχρι και τσαμπα cheat το οποιο ειναι μονο wh. και το χρησιμοποιησα για να δω αν οντως δουλευει(η τσαμπα εκδοση εννοω γιατι σιγα μην δωσω λεφτα για cheat) και επισης ετσι εβλεπα ποιος με βλεπει στο χαρτη και με ακολουθει ακριβως εκει που παω.Γενικα εκανα πολλα τεστ ακομη και σε ranked.Κοινως το ανοιγα οταν ειχα υποψια οτι οντως καποιος εχει κατι και με αυτο εβλεπα ακριβως που κοιταει οταν με σκοτωνει στο Killcam που μονο τυχαιο δεν ητανε το trace πισω απο τοιχους.Η οταν ημουν thermite εβλεπα τον bandit να βαζει την ιδια ακριβως στιγμη την μπαταρια στο σωστο τοιχο την ωρα που πηγαινα να βαλω το θερμιτη .Ξερω εγινα ενας απο αυτους πιο πολυ για να κανω εναν απολογισμο ποσοι cheaters υπαρχουν ανα παιχνιδι ειτε casual ειτε ranked.Αλλα πιστεψτε με το wh δεν ειναι τιποτα μπροστα στα υπολοιπα που δινει αν πληρωσεις το φουλ cheat.Aimbot/trigger bot και ποσα αλλα.Και προς εκπληξη μου το παιχνιδι ειναι γεματο.Σε καθε παιχνιδι εβρισκα τουλαχιστον 2 και στα ranked το ποσοστο ηταν ακομη χειροτερο πολλες φορες ολοκληρη η ομαδα. Για αυτο και δεν παιζω πλεον και γυρισα στο bf4 που και cheater να πετυχω τον ριχνω η τρωει ban απο admin μιας και παιζω σε server με active admins. ps2.Ξερω *** που εγινα κ εγω μερος του προβληματος για 1 μερα αλλα ηταν καθαρα για να δω τι παιζει εκτοτε σταματησα να παιζω γιατι επαληθευτηκαν οι φοβοι και ειναι χειροτερο απο οσο πιστευα για αυτο και ξενερωσα και το παρατησα τελειως το παιχνιδι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Αυτό βασικά που είπε ο φίλος johninio, άμα ήταν άλλη εταιρία και δεν έπεφτε το downgrade του αιώνα τότε ναι, βλέπω και ξανά βλέπω τα πρώτα videos και μου έρχεται να κλάψω. Πολύ κρίμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Diamback Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Όπως έλεγα και στην αρχή (ακόμα κι αν το αγόρασα κι εγώ αυτό το παιχνίδι ) Ubishoft και online Game είναι δυο έννοιες πέρα για πέρα απομακρισμένες η μία από την άλλη ...Είναι μια εταιρία που ζει με τις τεχνητές αναπνοές του Tom Clancy's και από κάτι τετράποδα σαν εμάς που πάμε και αγοράζουμε ότι Game βγάζει ελπίζοντας ότι "αυτό θα έχει after sale support" και να μη γράψω καλύτερα το τι παίρνουμε στο τέλος.... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Δυστυχώς το cheating από κάτι 12χρονα *** και λοιπά μεγάλα "παιδάκια" με μυαλό σαν αυτά χαλάν το παιχνίδι. Πρέπει να έχει θέμα και εκ βάσεως ο κώδικας του παιχνιδιού γι αυτό και το cheat είναι τόσο εύκολο για αυτούς που έχουν φτιάξει τα cheats. Τα ίδια νομίζω πάνω κάτω συμβαίνουν και στο Division. Η ubisoft δεν φαίνεται να μπορεί να κάνει κάτι ή μάλλον ότι και να κάνει έχει αργήσει πια. Στο παιχνίδι έχω 175 ώρες. Μ'αρέσει, ειδικά άμα παίζεις με κολλητούς φίλους είναι φοβερή εμπειρία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα