icenex Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Όχι δεν έχω εγώ το domain, μάλλον με τον dfk μιλούσες. Είχα όμως βοηθήσει σαν admin της BF κοινότητας από Bad Company 2 / BF3 εποχές. ναι με τον dfk μιλησα καλα μου σκασε αναλαμπη οτι ειχε ενα ονομα με 3 γραμματα για αυτο σε μπερδεψα. Περα απο αυτο για να μην βγω off topic επειδη το εψαξα πολυ το θεμα με τους cheaters μιλαμε εχω δει βιντεακια εκτος recoil wh aimbot εχουν trigger bot βλεπουν τα παντα στο χαρτη απο παγιδες και λογικα τωρα με τους νεους χαρακτηρες θα μπορουν να δουν και τις καμερες απο valkyrie. Μεσα σε αυτο βαλε και πολλους που φορανε κατι και το παιζουν εξυπνα για να μην τους καταλαβει κανεις.Σε αυτο το παιχνιδι κ μονο wh να φορας ειναι μεγαλο πλεονεκτημα γιατι αυτο το παιχνιδι βασιζεται πιο πολυ να ξερεις που βρισκεται ο αντιπαλος εξου και οι καμερες drones κτλ που ακομη οταν πεθαινει καποιος απο την ομαδα μπορει να σε βοηθησει δινοντας σου πληροφοριες που μπορει να βρισκεται ο αντιπαλος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gildo Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Εμενα αυτο που μου την σπάει και πολλοί δεν το παραδέχονται ειναι οτι τρώνε ban απο το τον server παίχτες που δεν εχουν cheat.Οι cheaters το δουλεύουν μια χαρα και ο άλλος επειδη έπαιξε καλα τον κάναμε kick.Στο bad company 2 είχε φάει stuck το τάνκς και προσπαθούσαν να το διαλύσουν. Ηταν και σε ενα μέρος που έβλεπα τους attackers και είχα κανει 56-1 γιατι μου έκανε και repair ένας συμπαίκτης.Μολις τελείωσε το Rush και έβγαλε το σκορ μετα μου γράφει kicked for cheating /aimboting.Συγνωμμη που είπα για αλλο παιχνίδι αλλα το είπα επειδη το βλέπεις και σε αλλα παιχνιδια.Ευτυχώς για μένα που ηταν απο ενα συγκεκριμένο σέρβερ.Μαλλον έχασε το παιδάκι που είχε τον σέρβερ και απο τα νεύρα του έδιωχνε κόσμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sistah Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Εμενα αυτο που μου την σπάει και πολλοί δεν το παραδέχονται ειναι οτι τρώνε ban απο το τον server παίχτες που δεν εχουν cheat.Οι cheaters το δουλεύουν μια χαρα και ο άλλος επειδη έπαιξε καλα τον κάναμε kick.Στο bad company 2 είχε φάει stuck το τάνκς και προσπαθούσαν να το διαλύσουν. Ηταν και σε ενα μέρος που έβλεπα τους attackers και είχα κανει 56-1 γιατι μου έκανε και repair ένας συμπαίκτης.Μολις τελείωσε το Rush και έβγαλε το σκορ μετα μου γράφει kicked for cheating /aimboting.Συγνωμμη που είπα για αλλο παιχνίδι αλλα το είπα επειδη το βλέπεις και σε αλλα παιχνιδια.Ευτυχώς για μένα που ηταν απο ενα συγκεκριμένο σέρβερ.Μαλλον έχασε το παιδάκι που είχε τον σέρβερ και απο τα νεύρα του έδιωχνε κόσμο. Σε σερβερ του cod4 (cracked) ειχε βαλει ο ιδιοκτητης auto kick σε νουμερα σαν το δικο σου. Υπηρχαν φορες που ετρωγα και εγω autoban παρολο που ημουν admin και σουταρα cheaters. Το 56-1 δεν ειναι φυσιολογικο για τον κομπιουτορα αλλα ουτε και για καποιον που δεν σε ξερει οτι οντως δεν εισαι cheater. Στο rainbow six προσωπικα δεν καταλαβαινω αν ο αλλος ειναι οντως cheater γιατι ειναι ολα τοσο random. Χθες ηξερα απο drone οτι ειναι ενας αντιπαλος σε ενα δωματιο camperομενος, και πηγα να βαρεσω τον τοιχο του. Βαρεσα στην τυχη και με την πρωτη σφαιρα τον εφαγα headshot. Ο αλλος στην kill cam θα ηταν 100% σιγουρος οτι εχω wh. Και εγω θα το πιστευα ετσι οπως εγινε... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δες αυτο το βιντεακι απο 3:30 και μετα Η πιο επικη δικαιολογια για wh... ειχε προαισθημα για ολους τους εχθρους που βρισκονταν Δεν λεμε να φας εναν πισω απο τοιχο μια στο τοσο ή να ξερεις που ειναι επειδη στο ειπε ενας συμπαιχτης μιλαμε να γινεται συνεχεια μεσα σε ολα τα round.Αυτο δεν ειναι συμπτωση ή τυχη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Όντως υπάρχει βελτίωση στα γραφικά, και βέβαια ο Seal είναι OP. Πάντως έλεος που αυτή η εταιρεία δεν έχει EU East server και τσιμπάμε 100άρες στο ping. Btw, με Ultra textures σε 1440P max VRAM usage 4074MB χωρίς ίχνος stuttering στην ''κουτσή'' GTX970 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Όντως υπάρχει βελτίωση στα γραφικά, και βέβαια ο Seal είναι OP. Πάντως έλεος που αυτή η εταιρεία δεν έχει EU East server και τσιμπάμε 100άρες στο ping. Btw, με Ultra textures σε 1440P max VRAM usage 4074MB χωρίς ίχνος stuttering στην ''κουτσή'' GTX970 Ναι έχουν αλλάξει λίγο τους φωτισμούς και μικρολεπτομέρειες στο πρόσφατο update. Ο Βlackbeard άμα ξέρεις να τον παίξεις σωστά - σε κλειστές κρατά προτίμηση πίστες - ναι εκεί είναι op. Διαφορετικά άνετα φεύγει με χτύπημα χαμηλά στην ασπίδα (σώμα) αλλά με με 2-3 σοτγκανιές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johninio Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Σπυρο σαν αυτες που εριξες χθες; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Σπυρο σαν αυτες που εριξες χθες; Ναι χαχαχ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Βγήκε νέο patchακι http://forums.ubi.com/showthread.php/1454623 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzimaras Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Ρε λές να δούμε φώς στο τούνελ?!!? https://www.reddit.com/r/Rainbow6/comments/4m95gf/holy_crap_finally_we_get_something_regarding/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Προσωπικά ποτέ δεν ασχολήθηκα με αυτού του τύπου τα παιχνίδια. Ο κουμπάρος μου όμως είναι ξετρελαμένος με το Rainbow Six και μου το έκανε δώρο για να παίζουμε μαζί μόλις γίνω καλός. Είμαι κάπου στις 10 ώρες παιχνιδιού, level 19 με άθλια εννοείται στατιστικά. Τα αντανακλαστικά μου θέλουν τρελή βελτίωση. Το παιχνίδι το βρίσκω καλούτσικο, αλλά το μεγάλο μου παράπονο είναι το θέμα με το matchmaking στο casual. Πώς θα εξοικειωθείς με το παιχνίδι όταν σε βάζει ενάντια σε παίκτες με level 80-100? Ελπίζω στο ranked να είναι λίγο καλύτερα τα πράγματα. pantherakos_512 για όποιον ενδιαφέρεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johninio Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 https://videogamer.gr/news/starter-edition-gia-to-rainbow-six-siege/ Για τσεκαρετε οσοι θελετε το παιχνιδακι. Βεβαια θα αργειτε να παρετε operators αλλα για 15€ ισως και να αξιζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Λίγο άκυρη κίνηση από πλευράς ubisoft. Με περίπου 8 ευρώ ακόμη το αγοράζει κάποιος κανονικά. Τέλος πάντων, κλασσικές κινήσεις για να φέρουν κόσμο. Ας ελπίσουμε να διορθωθεί και το θέμα-κίνδυνος που δεν είναι άλλο από τα cheatερόνια, τα οποία ομολογώ έχουν μειωθεί τον τελευταίο καιρό αλλά εξακολουθούν να περιφέρονται σαν Ορκς μεσα στο παιχνίδι. https://videogamer.gr/news/starter-edition-gia-to-rainbow-six-siege/ Για τσεκαρετε οσοι θελετε το παιχνιδακι. Βεβαια θα αργειτε να παρετε operators αλλα για 15€ ισως και να αξιζει. @johninio Χαιρετισμούς στη παρέα δώσε ρε. Θα αργήσω λίγο να επιστρέψω στο παιχνίδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Ναι καλη προσφορα παντως το σκεφτομαι να το παρω γιατι 15 δεν τα θεωρω πολλα λεφτα αλλα πιστεψε με επειδη παιζω απο φιλου λογαριασμο τοσο καιρο οποτε παιζω ranked παντοτε πετυχαινω cheaters και αυτα τα 15 μου κακοφαινονται να τα δωσω και αυτο γιατι δεν εχουν ενα συστημα της προκοπης για οσους cheataroun.Και αν δεις για αυτο εχει χασει κοσμο το παιχνιδι και ολοι εχουν παει στο OW. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα