_Cgd_ Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Πως σας φάνηκε το DLC;Στο map χάνομαι ακόμα αλλά μου άρεσε, και οι operators ενδιαφέροντες και αρκετά χρήσιμοι - τις κάμερες της Valkyrie πολύ δύσκολο να τις εντοπίσεις χωρίς την ανανεωμένη IQ!Νομίζω πολύ καλύτερο DLC από το operation Black Ice. Μακάρι να είχε κυκλοφορήσει πρώτο. Single player δεν εχει; Αξιζει η αγορα του; Το παιχνίδι είναι καθαρά online multiplayer, έχει μόνο ένα μικρό "single player" που είναι σαν tutorial στο concept των operators. Αξίζει να το πάρεις εάν σου αρέσουν τα FPS που χρειάζονται τακτική, ειδικά εάν έχεις φίλους να παίζουν μαζί σου. Για μένα είναι το καλύτερο FPS since Call of Duty 4.
Greekz Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 οι καμερες της valkyrie ειναι οντως πολυ op και δυσκολα τις βλεπεις ο blackbeard μου αρεσε παρα πολυ και πιστευω στα καταλληλα χερια γινεται 'θεος' 1
kazantzidis Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Ελληνικη κοινοτητα υπαρχει; Λεω να το παρω σημερα αλλα καλο θα ηταν να επαιζα με ελληνες 1
melodystyle2003 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Πολύ OP ο Blackbeard, πρέπει να αλλάξεις τακτική άμυνας διότι το peaking με αυτόν να σε κοιτάζει καλυμμένος έχει μόνο ένα τέλος. Η spas της Valkyrie επίσης είναι θανατηφόρα. Τέλος, ακόμα πολύ cheating υπάρχει, παρόλο που το ff φαίνεται να έχει "στείλει" ουκ ολίγους.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Moderators Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Ελληνικη κοινοτητα υπαρχει; Λεω να το παρω σημερα αλλα καλο θα ηταν να επαιζα με ελληνες www.heat-clan.gr έχουμε Rainbow Six Siege section. 1
Atallos1 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Πολύ OP ο Blackbeard, πρέπει να αλλάξεις τακτική άμυνας διότι το peaking με αυτόν να σε κοιτάζει καλυμμένος έχει μόνο ένα τέλος. Η spas της Valkyrie επίσης είναι θανατηφόρα. Τέλος, ακόμα πολύ cheating υπάρχει, παρόλο που το ff φαίνεται να έχει "στείλει" ουκ ολίγους. Με σωστο camera placement , νομιζω οτι με το smg θα εχεις περισσοτερες ευκαιριες να κανεις pick καποιον
icenex Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Το παιχνιδακι ειναι πολυ καλο αλλα δυστυχως δεν εχουν αντιμετρα για τους cheaters χωρις να θελω να φανω υπερβολικος δεν υπαρχει αγωνας ειτε casual ειτε ranked που μια ομαδα να μην εχει απο εναν.Ειναι ο λογος που δεν αγορασα το παιχνιδι τελικα και το παιζω απο ενος φιλου τον λογαριασμο που το παρατησε για αυτο ακριβως τον λογο.Ειναι γεματο cheateria.Και αυτος ειναι ο λογος τελικα που το παιχνιδι θα πεθανει αν δεν βρουν εναν καλο τροπο να αντιμετωπισουν τα aimbot/wallhacks.
Atallos1 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Υπερβολικος Πολυ ευκολα μπορεις να φανεις cheater χωρις να εισαι Ειτε απο τυχη ειτε απο απλη γνωση του map/παιχνιδιου Δυσκολα θα βρω στα 10 game που θα παιξω καθημερινα προσωπικα Στα ranked θα βρεις αρκετους αλλα πανω απο plat συνηθως 1
icenex Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Υπερβολικος Πολυ ευκολα μπορεις να φανεις cheater χωρις να εισαι Ειτε απο τυχη ειτε απο απλη γνωση του map/παιχνιδιου Δυσκολα θα βρω στα 10 game που θα παιξω καθημερινα προσωπικα Στα ranked θα βρεις αρκετους αλλα πανω απο plat συνηθως Κοιτα δεν ειπα οτι απο τα 10 ατομα ολοι ειναι cheater αλλα συνηθως υπαρχει ενας που κατι φοραει.Ο παραγοντας τυχη και το να ξερεις τους χαρτες ναι ισχυει αλλα πιστεψε επιτηδες εχω παει πολλες φορες σε κατι ακυρα σημεια του χαρτη οταν υποψιαζομαι καποιον και ολο τυχαια αυτος βρισκεται εκει και με περιμενει που δεν ειμαι καν κοντα στο objective.Ειτε ειμαι επιθεση ειτε αμυνα το εχω κανει πολλες φορες αυτο για να δω αν καποιος θα με ακολουθησει.Και στις περισσοτερες φορες εχω δικιο για τις υποψιες μου. Δεν λεω οτι ειμαι cheat detector αλλα στην μια φορα λες οκ ηταν τυχη η οτιδηποτε την δευτερη μπαινεις σε υποψιες.. Πχ σημερα μπηκα κ επαιξαν ranked παιζω με μια ομαδα οι περισσοτεροι νουμπαδες και απεναντι ο ενας σιγουρα ειχε aimbot/wh και οταν αρχισα να το λεω ακομη και κ 1 ατομο απο την ομαδα μου με εκραζε και εκανε vote για kick.Το αποτελεσμα τελειωσα τον αγωνα με 0 Kill και 5 death. Βγαινω απο και με ξαναβαζει με αλλη ομαδα με αντιπαλη ομαδα μαντεψε ποια? την προηγουμενη ομαδα μου εκτος απο εμενα δηλαδη. Και το ιδιο ατομο που με εκανε vote για kick με ελεγε cheater γιατι τελειωσα το παιχνιδι με 11-1 και του κανω πριν που ειμασταν μαζι και εγραψα 0-5 γιατι δεν με ειπες cheater τωρα θυμηθηκα να βαλω το cheat?Και παραδεχτηκε οτι ηταν λαθος στις κατηγοριες του. Θελω να πω με αυτο οτι ξερω πως ειναι οταν παιζεις με νουμπαδες κ με καλους παιχτες αντιπαλους και απο την καλη μερια και απο την αναποδη οπως και εχω καλο ενστικτο(οχι αλανθαστο για μην παρεξηγηθω) οταν καποιος φοραει κατι.
_Cgd_ Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 δεν εχουν αντιμετρα για τους cheaters δεν υπαρχει αγωνας ειτε casual ειτε ranked που μια ομαδα να μην εχει απο εναν Ειναι γεματο cheateria. Υπερβολικος. Πολυ ευκολα μπορεις να φανεις cheater χωρις να εισαι Δυσκολα θα βρω στα 10 game που θα παιξω καθημερινα προσωπικα. Στα ranked θα βρεις αρκετους αλλα πανω απο plat συνηθως. Στα παιχνίδια που έπαιξα εγώ τις τελευταίες μέρες αφότου βγήκε το patch, είχα cheater κάθε 2ο-3ο παιχνίδι. Δεν υπερβάλω - χτές ήταν σχεδόν ΚΑΘΕ αγώνας. Και χτυπητούς, όχι αστεία και παράξενα - headshots μέσα από walls, 4 kill se 10 sec και 100% εμφανή στα killcams. Παίζω ενάντια platinum και diamond μετά το patch, άλλα με τους ίδιους έπαιζα και πριν το patch - τόσο χάλια δεν ήταν τα πράγματα. Κάποια βλακεία πρέπει να έχουν κάνει με τον αλγόριθμο του matchmaking.
icenex Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Στα παιχνίδια που έπαιξα εγώ τις τελευταίες μέρες αφότου βγήκε το patch, είχα cheater κάθε 2ο-3ο παιχνίδι. Δεν υπερβάλω - χτές ήταν σχεδόν ΚΑΘΕ αγώνας. Και χτυπητούς, όχι αστεία και παράξενα - headshots μέσα από walls, 4 kill se 10 sec και 100% εμφανή στα killcams. Παίζω ενάντια platinum και diamond μετά το patch, άλλα με τους ίδιους έπαιζα και πριν το patch - τόσο χάλια δεν ήταν τα πράγματα. Κάποια βλακεία πρέπει να έχουν κάνει με τον αλγόριθμο του matchmaking. Κλασσικα πραγματα μολις βγαινει το patch οι περισσοτεροι επειδη δεν εχει βγει το patch για τα aim/wh παιζουν legit μολις παρουν update στα cheatia δηλαδη συνηθως μετα απο λιγες μερες τους βλεπεις να τα ανοιγουν.Και το κακο της υποθεσης ειναι οτι και παιχτες που ηταν Legit τους βλεπεις να το σκεφτονται να φορεσουν κατι και το εχω ακουσει απο πολλους φιλους που παιζω παρεα τους και γνωριστηκαμε ingame να λενε να παρουν κατι γιατι εχει παραγινει το κακο. Εδω μου εχει τυχει ομαδα να παιζω μαζι τους και να εχουν ολοι wh/aim και μου κανουν στο voice chat δειξε μας οτι εχεις κατι αλλιως Kick.Για να μην τους χαλασω το ρανκ επειδη ειδικα εκει οι περισσοτεροι φορανε και θελουν να μην χασουν ρανκ.Τι να το κανω το ρεπορτ αφου ποσους απο αυτους τους εχω κανει ρεπορτ και μετα τους βλεπω να αλλαζουν συνεχεια ονοματα αλλα ξεχνανε να αλλαξουν φωτο. Εγω μπαινω παιζω καμια φορα αλλα οταν με νευριασουν οι cheaters μπαινω και παιζω κανα bf4 τουλαχιστον εκει αμα μπεις σε σερβερ με active admin πεφτει Kick και ban. Αυτα τα λιγα σορρυ για το σεντονι. 1
_Cgd_ Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Εδω μου εχει τυχει ομαδα να παιζω μαζι τους και να εχουν ολοι wh/aim και μου κανουν στο voice chat δειξε μας οτι εχεις κατι αλλιως Kick.Για να μην τους χαλασω το ρανκ Τέτοια χάλια ε; Είναι να τραβάς τα μαλλιά σου... η μάλλον τα δικά τους; Έχω ακούσει και εγώ για τέτοια, και απο Έλληνες σε BF που δεν είμαστε και πολλοί... Είναι κρίμα.
icenex Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Τέτοια χάλια ε; Είναι να τραβάς τα μαλλιά σου... η μάλλον τα δικά τους; Έχω ακούσει και εγώ για τέτοια, και απο Έλληνες σε BF που δεν είμαστε και πολλοί... Είναι κρίμα. Ναι τα εχω διαβασει και επισης μιλησα και με το παιδι που ειχε το domain του greek bf community επι του θεματος.μου διαφευγει τωρα το ονομα του.Ειχε γινει μεγαλος ντορος εκεινες τις μερες.Πως νομιζω οτι εσυ εισαι αυτος?Νομιζω μαζι ειχαμε μιλησει αν εισαι οντως εκεινο το παιδι.
_Cgd_ Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 μιλησα και με το παιδι που ειχε το domain του greek bf community Όχι δεν έχω εγώ το domain, μάλλον με τον dfk μιλούσες. Είχα όμως βοηθήσει σαν admin της BF κοινότητας από Bad Company 2 / BF3 εποχές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα