xtrmsnpr Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 γουστάρω! έχω τα ίδια ακουστικά! θα κάνω το ίδιο,θα φύγω από την σοφίτα και θα αρχίσω τις οδηγίες μετά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panakos_thess Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 οποιος θελει ας με κανει add Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panakos_thess Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Moderators Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Τίποτα, δεν μπήκε χθες στο Overwatch και τρελάθηκε. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Ολες οι αλλαγες του Dust Line patch 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 τι ωρα θα γινει το update ωρα ελλαδος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzimaras Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 18:00 φίλε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) 3.89 GB το νέο patch/update "Dust Line" για την απλή εκδοση. Για όσους έχουν +HD texture pack νομιζω 4.5 Επίσης όσοι έχουν το season pass από σήμερα μπορούν να επιλέξουν και τους νέους operators. Οι υπόλοιποι νομιζω σε 6 μερες Ετοιμο, πάω να παίξω Πάντως 3.89 έγραφε σε μένα παίδες και παίζω σχεδόν κάθε μερα. Anyway see you in game Επεξ/σία 11 Μαΐου 2016 από 7nisiotis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzimaras Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Εμένα γιατί είναι 8.53GB οέο!!! Οι μή έχοντες Season Pass την επόμενη τετάρτη θα μπορέσουν να τους αγοράσουν.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Και μένα 8.53GB λέει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Μάλλον εχετε βάλει το HD+ texture pack guys. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Ναι το έχω, αλλά τόσο μεγάλη διαφορά στο μέγεθος ; Λολ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kazantzidis Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Επειιδη μου αρεσε το παιχνιδι, λεω να το αγορασω. Αλλα βλεπω μονο multiplayer. Single player δεν εχει; Αξιζει η αγορα του; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Επειιδη μου αρεσε το παιχνιδι, λεω να το αγορασω. Αλλα βλεπω μονο multiplayer. Single player δεν εχει; Αξιζει η αγορα του; οχι δεν εχει single player,αν εισαι fun των tactical shooter και γουσταρεις τοτε καταστασεις ναι αξιζει τοτε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα