Προς το περιεχόμενο

Rainbow Six Siege [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ωραιο το πρωτο map , προσωπικα θα προτιμουσα τα ESL rules οπως τα ranked , να μην βλεπεις μονο 2 spots συνεχεια

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Παιδιά έχω το εξής θέμα με το παιχνίδι, στο μενού έχω +~600 fps και λαγκάρει το υπό-μενού που "φτιάχνεις" τους operators ( όχι μεσα σε match στο κεντρικό μενού που τους βλέπεις όλους δίπλα δίπλα ), αν πατήσω window mode το μενού πάει 60 fps και δεν κολλάειμ, πάει smooth, αν ξαναβάλω fullscreen κάνει αυτό το lagάρισμα. Με bordless είναι οκ. Τι bug ειναι αυτό?

Επίσης άμα lockάρω τα fps με 3ο πρόγραμμα πχ στα 100 fps δεν κολλάει και fullscreen και παίζει τζάμι.

Διορθώθηκε με τους τελευταίους nvidia drivers

Επεξ/σία από 7nisiotis
Δημοσ.

Καλημερα. Θα ηθελα να ρωτησω που το εχετε βρει φθημοτερα το game. Μιλαω φυσικα για κλειδι

Ε απο που αλλου, allkeyshop, πριν τελειωσουν τα voucher απο πωλητες/traders στο reddit

και απο αγγελιες εδω ή καπου αλλου.

Δημοσ.

Εγω το ειχα παρει 30ευρω καθως δε προλαβα τους voucher κωδικους για λιγες ωρες, ειχα βρει και στα 20 ευρω. Με παρεα αμα παιζεις (γι αυτο το πηρα μαζευομαστε παρεακι ) αξιζει και τα 30 ευρω για μενα.

• Like 1
Δημοσ.
Αγώνας από τον προημιτελικό γύρο του Ευρωπαϊκού ESL Community Cup #7 για το Rainbow Six Siege (PC).

Ace round στο 42:00   :)

• Like 1
Δημοσ.

http://www.allkeyshop.com/blog/buy-rainbow-six-siege-cd-key-compare-prices/

Υπαρχει καποιο προβλημα που λεει bonus το πρωτο ; Το vpn ενταξει δεν ειναι τιποτα

Εγώ το είχα πάρει από εδώ, https://www.gamekeys4all.com/526-rainbow-six-siege-cd-key-uplay.html?a_aid=aks&utm_source=www.allkeyshop.com&utm_medium=referral&utm_campaign=allkeyshop κανονικά χωρίς vpn κλπ 29 ευρώ πριν  2 εβδομαδες σχεδόν

Δημοσ.

Αγώνας από τον προημιτελικό γύρο του Ευρωπαϊκού ESL Community Cup #7 για το Rainbow Six Siege (PC).

Ace round στο 42:00   :)

Φιλε ωραια τα videakia απλα να ξερεις ειναι λιγο σπαστικο σε καποια σημεια που κοβεται  ο ηχος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...