xtrmsnpr Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 GROF lol, όχι θετικές αναμνήσεις, ειδικά μερικοί εκεί μέσα ήταν... p.s. Όσο για τον Ghost Xtr μπορεί να είναι overzealous μερικές φορες αλλα θα τρέξει να σε σηκώσει και ας είναι απέναντι όλο το εκτελεστικό απόσπασμα το fun πάντως που βγάλαμε με L4D δεν νομίζω να ξανά ζήσουμε (i know ur kidding btw ) 11 χρόνια ήμουν,ξέρω..τους έχω γεννήσει..έχουν περάσει άτομα και άτομα.. Από τον Μάρτιο του 15,είμαι καθαρός όμως.. φριλανσερ Τέτοιος είναι καλέ!Να τον φοβάσαι αυτόν τον GhostRiderLSOV 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Και να έπαιζα το R6:S πάλι, το laser θα έμενε στην θέση του. Έτσι για το split-second "oh sh--" πριν το μπουμ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 2.1 Patch Notes 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzimaras Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Ντού απο παντού!!!!! https://www.youtube.com/watch?v=fVRT_yZawkI 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 όλος το τσιμπησα κ εγώ το παιχνίδι...βραδυ μετά τν σχολή έρχεται κάψιμο χΔ το μόνο μείον γ μένα είναι π δν έχουν επιλογή για teamdeathmatch με πολλά ατομα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Cgd_ Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Ενδιαφέρον στατιστικά από όλους τους χρήστες: http://rainbow6.ubi.com/siege/en-GB/community/stats.aspx Οι defender φαίνεται να έχουν μικρό πλεονέκτημα. Οι λιγότερο επιλεγμένοι operators: Montagne, Tachanka, Pulse, IQ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 παιδια έχω κάρτα 4gb vram και μ έχει μέχρι very high το ultra δν το έχει γ επιλογή αλλά λέει ότι ειναι έσω dlc...αυτό είναι με αγορά? πως πάει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Πρέπει να βάλεις το DLC για να ενεργοποιηθούν τα ultra textures, πας στο UPlay εκεί που γράφει DLC και το κατεβάζεις. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 οκκ ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Θα σου πρότεινα να μην τα βάλεις, τα very high είναι παραπάνω από αρκετά για online fps, θα έχεις λογικά stutter. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Θα σου πρότεινα να μην τα βάλεις, τα very high είναι παραπάνω από αρκετά για online fps, θα έχεις λογικά stutter. επειδη το επαιζα και με tunngle πριν παω για αγορα και τα ειχα ultra ολα εχω κλειδωσει στα 60fps και ειναι σταθερο και σε ultra... στην πιστα με τα χιονια σε καποια μερη εχει κολληματα και σε αλλη μια πιστα στο εξωτερικο περιβαλλον,καταταλα μια χαρα τρεχει το game Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Tα 4GB είναι υπεραρκετά για ultra textures στο Siege, στο λέω εγώ που παίζω και σε 1440P. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 το ξερω αφου σε 1080p με ultra textures και ολα ανοιχτα εκτος το τελευταιο φιλτρο mss αν θυμαμαι που το εχω βαλει ενα πριν.. πιανει 3.5gbvram Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Σε online shooter όσα περισσότερα τα fps τόσο καλύτερα, εγώ το έχω κάνει έτσι ώστε να μην πέφτει κάτω από 100 και το game συνεχίζει να look good. Τώρα άμα είσαι full casual doesnt matter rly. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 οποιος θελει ας με κανει add neokosmitis ετσι for fun να ευχαριστηθουμε! Υ.Γ. μν περιμενετε για μικροφωνο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα