Atallos1 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Εμένα πρέπει να με πάρει κάποιος από το χέρι, μπαίνω και η θα ψοφάω πρώτος από όλους η θα την βγάλω καθαρη. Τώρα θα μου πεις μόλις που το ακούμπησα αλλά οκ. Τα παντα ειναι map knowledge και game sense Οταν μαθεις τους χαρτες , μαθεις που ενδεχεται να κανει roam/camp ο αλλος αναλογα το objective θα σου φανει πολυ πιο ευκολο το παιχνιδι γενικα . Αν εχεις ορεξη να δεις vids πες μου να κανω link Phantom_Duck στο Uplay Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 ευχαριστώ Atallos, είδα τα masterclass που είχατε κάνει link πιο πίσω, ήταν λίγο barebones για masterclass αλλά κάλυψε αρκετά. Τώρα λογικά πρέπει να grindαρω casual να μάθω χάρτες. Πάντως απο διάφορα vids που είδα -αρκετά λόγω downtime στην δουλειά βραδυνά, δεν το έχει και ο shredder ρε γμτ για να χαζεύω τα σχόλια του, extra διασκέδαση- το πως πάνε τα casual με το πως πάει το round αν έχεις ψημένη ομάδα, είναι μέρα/νύχτα. Καλή αγορά πάντως. Επίσης αρκετό progression. Ign: Gerakiz. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlackulatoR Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Πολύ leave στο casual... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Ενώ στο ranked?! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Cgd_ Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Teaser από τον Ιάπωνα operator! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlackulatoR Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Cgd_ Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Αυξάνεται η συχνότητα επιλογής του καινούργιου χάρτη, Yacht. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sistah Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Ειναι λιγο ντροπη και ξεφτιλα να εχετε ατομα της HEAT clan να glitchaρουν με τον Kapkan. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Οι Έλληνες πρώτοι είναι σαν αυτά, απορώ πως σου φάνηκε περίεργο. Δεν ξέρω πως γίνετε το glitch αλλα έχω δει Kapkan να κάνει teleport με αυτό τον τρόπο από κλειστή πόρτα...πρέπει να είναι πολύ δύσκολο το fix... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Ειναι λιγο ντροπη και ξεφτιλα να εχετε ατομα της HEAT clan να glitchaρουν με τον Kapkan. Τι glitch με τον Kapkan; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Θα προτιμούσα να ήταν όντως αόρατο το lazer στο γυμνό μάτι και μονο με smoke, drone k IQ να το δεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlackulatoR Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Ubisoft Talks Rainbow Six Siege Netcode, Clan Support, And Most Popular Operators http://www.gameinformer.com/b/features/archive/2016/02/10/ubisoft-talks-rainbow-six-siege-netcode-clan-support-and-most-popular-operators.aspx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzimaras Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Που χάθηκες ρε Ghost?!? Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2016 από Tzimaras Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Τι glitch με τον Kapkan; βλέπεις τί λένε ε; Δεν έφυγα από GROF,το άντρο των τσιτεράρων,για να έρθω σε σένα τον γκλίτσερ,παλιογκοστ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 GROF lol, όχι θετικές αναμνήσεις, ειδικά μερικοί εκεί μέσα ήταν...ο Ghost δεν παίζει πια το game από όσο ξέρω. Όσο για τους HEAT τους έχω πετύχει μια-δυο φορες σε random και δεν μου άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις, όχι φυσικά ότι περίμενα και κάτι. Εποχές BF2 ήταν πολύ καλύτερα τα πράγματα. p.s. Όσο για τον Ghost Xtr μπορεί να είναι overzealous μερικές φορες αλλα θα τρέξει να σε σηκώσει και ας είναι απέναντι όλο το εκτελεστικό απόσπασμα το fun πάντως που βγάλαμε με L4D δεν νομίζω να ξανά ζήσουμε (i know ur kidding btw ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα